Ultima actualizare: azi, 18:45
Locale

Președintele SNAP Satu Mare, Cosmin Andreica, a fost mazilit. Decizia conducerii naționale a sindicatului

cosmin andreicaPreședintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP) din România, Biroul Teritorial Satu Mare, Cosmin Andreica, a fost mazilit, la propriu, de conducerea națională a sindicatului.

În cadrul ședinței Comitetului Director al SNAP, care s-a desfășurat în data de 4 mai, s-a hotărât excluderea lui Cosmin Andreica din cadrul Sindicatului cu șapte voturi pentru și niciunul împotrivă. Astfel, Cosmin Andreica pierde, în urma acestei hotărâri, atât președinția Biroului Teritorial Satu Mare, cât și calitatea de membru în cadrul Biroului Executiv Central SNAP.

Din ceea ce reiese din hotărârea luată, se pare că cei din conducerea națională SNAP au fost nemulțumiți de comportamentul lui Cosmin Andreica, fără să ofere prea multe excplicații.

La Satu Mare urmează a fi organizate alegeri pentru desemnarea unui nou președinte SNAP.

În urma acestei decizii, mai mulți polițiști sătmăreni, membri ai SNAP, au luat decizia de a se retrage din acest sindicat și nu este exclus ca Biroul Teritorial de la Satu Mare să se dizolve din lipsă de membri.

4 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  E ciudata si surprinzatoare aceasta decizie de mazilire/excludere din SNAP a satmareanului-politist de nota 10 care a atras atentia ca satmarenii dupa ora 22 nu mai sunt protejati pe strazi din lipsa de fonduri si personal…Si ca acest lucru se cam intampla in toata tara !…

  Daca un sindicat,din principiu, isi apara membrii si drepturile acestora cu putere , de ce acest sindicat isi mazileste/exclude un membru valoros , curajos , de admirat si care si-a facut datoria cand a tras un semnal de alarma ca oamenii nu sunt suficient protejati din lipsa de fonduri si personal ? – nu inteleg !( Ati observat ca in ultima vreme se fac angajari in politie ? Oare nu e tocmai meritul lui ca se iau masuri pt siguranta oamenilor ?…).

  COSMIN ANDREICA e un politist dedicat oamenilor si sigurantei lor – asa cum toti politisti ar trebui sa fie , un politist adevarat caruia ii pasa de siguranta satmarenilor si a spus acest lucru tarii intregi , de ce atunci aceasta nedreptate ?!…

  Daca ati fost mazilit pt ca ati spus ADEVARUL -tot respectul si toata admiratia pt politistul adevarat care sunteti, domnule COSMIN ANDREICA ! Va pasa cu-adevarat de siguranta oamenilor, iar acest lucru e de respectat !

 2. Adrian b Răspunde

  O veste extrem de buna pe care o așteptăm demult,un arogant și un nesimțit de Gabor.

 3. mirela Răspunde

  Un guraliv și arogant,trebuie dat afară din politie nu are ce căuta intre noi AFARĂ.

 4. Unu' Răspunde

  Foarte puțini polițiști mai avem la Satu Mare!
  Printre așa-zișii polițiști se află mulți milițieni!!
  Traficul de influență, neîndeplinirea sau îndeplinirea defectuoasă a sarcinilor de serviciu, luare de mită, asocierea la un grup infracțional organizat, favorizarea infractorului și nu în ultimul rând, contravenții și infracțiuni la regimul rutier sunt atributele marii majorități a milițienilor de Satu Mare!
  Niște bandiți, mai moderni și în uniformae …

  Respect pentru cei 4-5% care nu se regăsesc în rândurile de sus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.