Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

Presiuni pentru a fi construită Autostrada Nordului. Ar lega Satu Mare de Suceava

autostrada norduluiOamenii politici din județul Suceava fac presiuni pe lângă autoritățile naționale pentru a fi construită o autostradă care să lege Satu Mare de Suceava și care să se numească Autostrada Nordului. 

”Din punctul nostru de vedere, ideea unei autostrăzi care leagă Petea – Satu Mare – Baia Mare – Mireșu Mare – Dej – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava este una formidabilă. Cine s-a gândit la așa ceva are viziune și trebuie susținut. Acest lucru ar poziționa economic pe harta Europei și județul Suceava. Este o oportunitate la care nu trebuie renunțată.

Din ceea ce cunoaștem noi, mulți dintre investitorii străini fug de județul Suceava tocmai din motivul că nu avem o infrastructură solidă. După finalizarea autostrăzii Satu Mare — Suceava, suntem convinși că într-un timp destul de scurt, alta va fii situația economică a județului Suceava. Mult mai bună, cu un număr redus de șomerii, cu lefuri mai mari”, spun inițiatorii acestui demers. 

Nu ar fi deloc rău dacă și oamenii politici și autoritățile din Satu Mare s-ar alinia eforturilor depuse de cei din Suceava. Poate așa ar avea și Sătmarul o autostradă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.