Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Viață frântă brusc la doar 29 de ani. Cine a fost tânărul care și-a pierdut viața în accidentul dintre Satu Mare și Dorolț (FOTO)

tanar lazuri accidentTânărul care și-a pierdut viața în urma teribilului accident petrecut aseară (24 mai) între Satu Mare și Dorolț era Istvan Ilonczai. Avea doar 29 de ani și abia își începuse cu adevărat viața.

De scurt timp, din data de 27 martie, tânărul s-a logodit cu prietena sa, Szendi, și foarte probabil că avea planuri și mai mari decât atât.

Din păcate, acum, părinții săi, îndurerați de pierderea fiului lor, în loc să facă pregătirile necesare pentru nuntă se pregătesc cu durere în suflet de înmormântare. Sufletul lui Istvan se află printre ingeri.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Un groaznic accident de circulație s-a petrecut aseară (24 mai), în jurul orei 19.00, pe drumul dintre Satu Mare de Vama Petea, în apropiere de localitatea Dorolț. Un sătmărean de doar 29 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina pe care o conducea, un Opel Tigra, sub un Tir. Acesta a fost cu greu scos de către pompieri dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

Detalii pe https://portalsm.ro/2016/05/carnagiu-pe-drumul-spre-petea-un-autoturism-intrat-sub-un-tir-soferul-murit-pe-loc-foto/

Un comentariu

  1. Firuta Irina Nedeloiu Răspunde

    In primul rind sincere condolente familiei si iubitei Lui imi pare nespus de rau a fost o persoana plina de Viata Dumnezeu sal ocroteasca sai FACA tarina usoara si sa se odihneasca in pace !!!De aici DIN Spania chiar daca nu voi merge sami ia ramas buen ii spun adiós ****

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.