Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Un copil de 5 ani, rănit într-un accident. Mama sa a fost principalul vinovat

copil accidentatO mamă iresponsabilă și-a pus în real pericolul copilul de numai 5 ani atunci când a decis să tranverseze cu el de mână prin loc nepermis.

Astfel, ieri dimineață, în jurul orei 8.00, la intersecţia străzii George Coşbuc cu strada  Mileniului din municipiul Satu Mare, Ioan P., de 49 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul proprietate privată, l-a accidentat uşor pe minorul T. A., de 5 ani, din Satu Mare, care, împreună cu mama sa, s-au angajat în traversarea neregulamentară a străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Mă, pseudo-rportere, unde ai citit tu că era o traversare prin loc nepermis?
    Codul rutier spune CLAR că POTI traversa strada atât la trecerile de pietoni CÂT ȘI LA COLȚUL STRĂZII, în ultimul caz având obligația de a te asigura!
    Deci corect ar fi trebuit să spui că nu s-a asigurat!

  2. ct Răspunde

    Doamnelor si Domnilor,Va rog sa faceti ceva cu acest redactor,sau ce o fi,sa-l invatati sa-si citeasca propriile texte,si dupa acea sa le redacteze.Ma refer la-pericolul copilul-sau -avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat-,Va rog sa ma ajutati.poate chiar nu mai cunosc bine limba romama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.