Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Accidente produse de bicicliști, soldate cu răniți grav

accident-rutier-biciclistDouă accidente grave de circulație, soldate cu răniți grav, s-au produs ieri în județ, în ambele cazuri principalii protagoniști fiind bicicliștii.

Astfel, la ora 09:50, pe stada Ştrandului din, Istvan S., de 32 ani, din Satu Mare, în timp ce se deplasa cu bicicleta, a accidentat-o grav pe numita Maria  B., de 54 ani, din Satu Mare, care în calitate de pieton se deplasa în mod neregulametar pe partea carosabilă. Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, totodată ambilor participanţi la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Poliţiştii din Ardud au fost solicitaţi aseară, în jurul orei 22:25, să intervină la un eveniment rutier petrecut pe DN 19 A.  În fapt, numitul Marius D., de 41 ani din Ardud,  în timp ce se deplasa pe DN 19 A cu bicicleta şi aflat în vădită stare de ebrietate,  a pierdut controlul asupra bicicletei și a intrat cu aceasta în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de mers, unde s-a izbit de un capăt de podeț, lovindu-se la nivelul capului și al membrelor superioare. Biciclistul a fost transportat cu ambulanța la UPU Satu Mare, în vederea efectuării de investigații medicale, urmând a se efectua cercetări privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.