Ultima actualizare: azi, 00:00
Locale

Undă verde pentru modernizarea drumului județean Berveni-Tășnad

drum berveni tasnadContractul de execuție a lucrărilor pentru modernizarea drumului județean care asigură legătura între localitățile Berveni, Lucăceni, Carei, Tiream, Vezendiu, Portița, Irina, Dindești, Andrid, Santău și Tășnad pe lungimea de 54,42 km a fost semnat în cursul zilei de astăzi, 23 mai. Lățimea asfaltului va fi de 6,5m, se vor realiza 1.220 bucăți accese la proprietăți, șanțuri în lungul drumului, 84 bucăți podețe la drumurile laterale, 563 bucăți podețe transversale drumului și se vor așterne două straturi de asfalt în grosime totală de 10 cm.

Executantul lucrării este Antrepriza Reparații Lucrări Cluj, valoarea lucrărilor fiind de 79,2 milioane lei.

Lucrarea este finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), contract de finanțare încheiat de Consiliul Județean Satu Mare. 

La sfârșitul acestei săptămâni va avea loc predarea de amplasament în vederea modernizării.

8 comentarii

 1. Vasi Răspunde

  Puscariasii au lasat toate aceste lucruri pentru perioada campaniei! Nu va e rusine handicapatilor! Nu va mai voteaza nici dracu! Gunoaielor!

 2. Mishu Răspunde

  Asa conducere n-a avut judetul nostru niciodata! Vai steaua noastra… Parca suntem blestemati! Cate mizerie… Si puscariasu de Govor mai are tupeu sa iasa intre oameni?! Ciurdaru’ supurului si clientul catuselor! Impreuna cu Stefaneala va suna catusele, neghiobilor!

 3. beton Răspunde

  Schimbați poza !

 4. Geo Răspunde

  Stef si-a parasit familia pentru o curva ordinara! Asta reprezinta judetul Satu Mare! Si-a abandonat doi copii frumosi si o sotie frumoasa si de casa! Cata besimtire!? Si apare in fata lumii ca fiind un model! Oameni fara caracter! Cum sa-i mai voteze cineva!? Du-te Stef si te ascunde sa nu te gaseasca nici DNA ca, cica, te cauta in curand! Sa-ti zica Mircea, El stiiiieeee!!!!

 5. Timerman Dumitru Răspunde

  Super…o să mergem acasă la Lucăceni pe un drum modernizat…

 6. Observator Răspunde

  În aceeași zi în care am aflat că procurorii DNA au extins cercetarea și asupra prietenului lui Mircea Govor, Adrian Ștef, președintele “liberalilor” roșii de la ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, declara cu nerușinare: ”Nu mai trebuie să tolerăm DNA”… Azi am aflat şi de ce a avut o asemenea conduită împotriva justiţiei. http://www.stiripesurse.ro/alerta-tariceanu-urmarit-penal-de-dna_1135335.html

 7. Sorin Roghina Răspunde

  Ar fi timpul ….!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.