Ultima actualizare: azi, 15:53
DRM
Locale

Vandalii au și început să distrugă terenul de fotbal din Micro 17. Imaginile vorbesc de la sine (FOTO)

micro 17 teren1Primăria a realizat recent un frumos teren de fotbal pe strada Belșugului din Micro 17, chiar vizavi de parcul din cartier. Este dotat cu iarbă sintetică, înconjurat cu plasă de sârmă din toate părțile, chiar și de sus, și oferă condiții deosebite pentru desfășurarea unui meci de fotbal dintre tinerii din cartier. Doar că nu a fost încă inaugurat.

Numai că, azi noapte, pe cineva a deranjat acest teren de fotbal și s-a gândit că ar arăta mai bine dacă ar răsturna o poartă. Lucru care, de altfel, s-a și întâmplat. Aproape inexplicabil cum, niște vandali au intrat pe acel teren de fotbal și a răsturnat una dintre porți. Poate au făcut și alte pagube, cine știe.

Demn de remarcat este și faptul că cei care au lucrat la acest teren au lăsat în urma lor și mizerie, saci întregi din substanța neagră care este împrăștiată pe terenurile sintetice fiind lăsați la voia întâmplării, la îndemâna copiilor din cartier care i-au spart și au împrăștiat acea substanță peste tot.

E păcat că o investiție, și bănuim că nu cu bani puțini, a Primăriei Satu Mare este lasată spre a fi distrusă încă înainte de a fi inaugurată. O patrulă a Poliției Locale în zonă i-ar mai descuraja, cel puțin, pe bandali.

3 comentarii

 1. Fara Cap Răspunde

  Foarte tare. Poarta aia nu ii fixata in sol?
  Maine o sa apara unu cu capu spart sau in sicriu ca i-a picat poarta in cap. Nu ar fi primu nici ultimul

 2. Prostii Răspunde

  Nu a vandalizat nimeni nimic! E atât de prost realizat ca pana la inaugurare o sa-l repare de zece ori.

 3. Karlos Răspunde

  Stimat scriitor( nu ai cum sa fi jurnalist sau altceva) sunt urmele lasate de catre muncitori , poarta nu a fost fixata , granulele de caucuc acolo or sa putrezeasca(tot ei le-au lasat fix asa ) in rest esti praf … ca si iarba sintetica …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Copiii s-au întrecut în concursul „Prietenii Pompierilor”. Vezi câștigătorii

Faza judeţeană a concursurilor tehnico-aplicative „Prietenii Pompierilor”, organizate de către  Inspectoratul Şcolar Judeţean în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de...

Închide