Ultima actualizare: azi, 12:39
Locale

Adrian Cozma depune plângere penală împotriva lui Adrian Ştef

adrian cozmaCandidatul PNL la Primăria municipiului Satu Mare, Adrian Cozma, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă că va depune plângere penală împotriva candidatului ALDE, Adrian Ştef, deoarece s-a folosit de bani de la Consiliul Judeţean pentru a-şi face campanie electorală. El a explicat că în mai multe cutii poştale de pe Botizului au fost găsite materiale electorale dar şi broşura cu realizări a Consiliului Judeţean, iar în Spitalul Judeţean au fost distribuite scrisori cu antetul Consiliului Judeţean.          

“Am sperat că, atunci când am semnalat cheltuielile uriașe pentru publicitate ale Consiliului Județean, arătând cum Adrian Ștef utilizează banii publici pentru a-și face campanie electorală, aceste practici vor înceta. Măcar din prudență legală, dacă nu din bun simț și respect față de sătmăreni. Se pare însă că aceste calități îi lipsesc cu desăvârșire lui Adrian Ștef, încă președinte al Consiliului Județean și candidat ALDE la Primăria Satu Mare. Adrian Ștef a ales pur și simplu să sfideze atât legea cât și pe cetățeanul contribuabil. Astăzi, mi s-au semnalat două fapte deosebit de grave”, a declarat Cozma.

Candidatul PNL a prezentat cele două cazuri semnalate, acuzându-le pe Ştef de deturnarea fondurilor publice în scopuri electorale.

“Mai întâi, mai mulți cetățeni care locuiesc în zona Botizului mi-au relatat faptul că, la ei în cartier, echipele lui Ștef au împărțit concomitent două tipuri de pliante: unul electoral și unul purtând sigla Consiliului Județean, realizat din fonduri publice. Pe coperta acestui pliant, tronează figurile sinistre ale politicii sătmărene: Adrian Ștef și Mircea Govor. Textul paginilor de interior e scris și el la persoana I, ca un șir de realizări personale și megalomane ale lui Ștef. Am verificat pe teren și, într-adevăr, în cel puțin 50 de cutii poștale din zona Botizului, am găsit acest material tipărit din bani publici, dar utilizat în scopuri electorale. Al doilea fapt semnalat este cel puțin la fel de grav: tot astăzi, personalul medical de la Spitalul Județean împărțea pacienților același pliant cu realizările cuplului politic Ștef-Govor. Între filele pliantului, era strecurată o scrisoare purtând antetul Consiliului Județean și semnată de candidatul Ștef. Concomitent cu împărțirea acestor materiale, pacienților li se solicita și înscrierea  pe un tabel, cu datele personale și sub semnătură. Lucrurile sunt cum nu se poate de clare: e vorba despre nerușinare. E vorba despre deturnare. Deturnarea banilor publici. E vorba de o infracțiune. Nu mai vorbim deja despre încălcarea regulilor electorale, ci de un caz penal”, a spus Adrian Cozma.

26 comentarii

 1. Paul Răspunde

  Si daca depui plangere de ce trebuie neaparat sa ne spui noua?Taci din gura si fa-ti treaba!Circ specific de campanie electorala de care sincer ne-am cam saturat!

  • Omu Răspunde

   Îți spune ție, ca sa sti ce gunoaie de oameni sunt cei din ALDE, dar tu oricum nu înțelegi, din moment ce ești postac!

   • Paul Răspunde

    Pe mine ma intereseaza sa vad un titlu de genul: “In urma plangerii penale s-a intamplat asta…” nu povesti de astea de adormit copiii.
    P.S. Tu prietene nu ai ce sa imi spui mie…intai invata sa scrii si apoi discutam! Stii sau nu stii??Cu doi de i!!!

   • adelin Răspunde

    CoSma ăsta are un caracter infect a tradat tot ce a putut în jurul lui inclusiv oameni care l-au ajutat .Exemplu avocata Gavrea, dl Giurca ,Petre Mureșean și alții .
    NU VOTAȚI EXACROCI.

  • Liberal Răspunde

   Este firesc să semnaleze o ilegalitate.

  • calim Răspunde

   Acesta este omul lui Blaga și a lui NelU Olteanul de la Bistrița. NEA TĂIAT PENSIILE ȘI SALARIILE CU 25 /HOooo EXCROCILOR.

 2. Adriana Porna Răspunde

  Și dl Ștef va spune procurorilor ce declarații o sa aibă din vremea când Cozma făcea trafic de țigări în Halmeu când lucra la Shop.

 3. Florin Răspunde

  Si eu am primit asemenea materiale. Intr-adevar, e absurda asocierea celor doua.

 4. Maria Răspunde

  E grav ca a folosit banii de la Consiliu in campania electorala.

 5. ally mcbeal Răspunde

  Cozma sa fie atent ca poate-i face careva plangere pentru ca-i ilegal de prost pentru secolul asta

 6. Coriolan Răspunde

  Da, am primit si eu doua feluri de materiale in posta dar de abia acum imi dau seama ca unul era dubios 🙂
  Mare nerusinat don STEF. Pai o brosura ca asta a costat zeci de mii de RON din banii judetului si tu vii si o imparti in campania la Primarie?!! Esti ca Govor… parca si mai nerusinat, te-ai intins don Stef si la mizilicuri, nu doar la milioane.

  • Florin Răspunde

   Şi eu am avut în cutia poştală asemenea materiale, în altă zonă din oraş, nu pe Botizului. Nici eu nu am văzut ca fiind corectă această asociere de materiale.

 7. Yo Răspunde

  Mult succes, Adrian Cozma! Baftă, echipei PNL!

 8. costin Răspunde

  Si tu papagalule ca ai umplut toate masinile de pe careiului cu pliantele tale si planurile tale,asta ce este?
  Depun si eu plangere penala impotriva ta adisor ca mi ai violat bolidul cu hartiile tale igienice ca nici acolo nu s bune, bune doar de bagat pe foc!

 9. al 3-lea pod Răspunde

  Eu votez Horea Anderco pentru ca m-am saturat de toti circarii penali din oras..asta macar a fost achitat, tot psd-ul a vrut sa-l traga in mocirla..dar omul nu s-a lasat.

 10. Dan Răspunde

  Interesant ca ca in numai cateva case s-au bagat. Interesant ca doar el a observat asta. Interesant ca el a umblat in spital sa vada ce se intampla acolo si daca oamenii sunt “obligati” sa semneze ca voteaza cu Stef si ca primesc materiale. Interesant ca el stie ca sunt din bani publici. Interesant ca Stef nu a acuzat pe nimeni, Coica il acuza pe el si Kereskeny, Cozma il acuza pe Stef si Coica, dar Stef de ce nu acuza pe nimeni? MAi lasati-ma cu minciunile voastre de kkt. Sunteti niste jegosi penali.

 11. Cosma Elisabeta Răspunde

  In fiecare cutie postala de pe Botizului au fost asemenea Pliante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.