Ultima actualizare: azi, 22:54

 

Locale

Coica versus Kereskenyi (Interviu în oglindă)

coicavskereskenyiPrincipalii candidați la Primăria Satu Mare, Dorel Coica și Kereskenyi Gabor, au răspuns în exclusivitate pentru PortalSM, la o serie de întrebări cu privire la programul lor electoral, precizând ceea ce vor să facă pentru orașul nostru, pentru sătmăreni, și de ce ar trebui să fie votați. Răspunsurile sunt deosebit de interesante și vă invităm să le parcurgeți, analizați și să decideți. 

Reporter:  Ce v-a determinat să intrați în cursa pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare?

Dorel Coica: În primul rând proiectele pe care le-am încheiat, în al doilea rând proiectele pe care le-am scris şi pe care dorim să le lansăm acum odată cu deschiderea finanţării pe axele europene. Avem proiecte multiple, pe toate axele: axa 3, axa 4, axa 5 şi altele care se vor deschide prin Programul Operațional Regional. Dintre proiectele finalizate sunt proiectele de străzi, teatrul, Casa Meşteşugarilor, Centrul tehnologic. Dintre proiectele pe care dorim să le realizăm, este iluminatul public. Proiectul este gata şi se poate finanţa cu o valoare de 3,8 milioane euro, și prevede un iluminat public cu LED-uri foarte economic şi foarte modern. Mai avem proiectul Sălii Polivalente, bazinul de înot, sala de popice/bowling, reabilitarea Centrului Nou şi a celui Vechi, reabilitarea podului Decebal, la care avem bugetată și suma, iar al treilea pod este deja pe SEAP şi sunt convins că în 10 iulie vom avea un câştigător pentru această licitaţie. Nu mă opresc până nu realizăm și cartierul social şi reabilitarea tuturor școlilor şi grădiniţelor până în 2020.

Kereskenyi Gabor: Din cauza lui Dorel Coica şi din cauza slabei calităţi în munca depusă de el. Îmi iubesc orașul și îmi respect locuitorii, indiferent de limba pe care o vorbesc. Am decis să candidez la funcția de primar pentru că vreau schimbare – o schimbare pentru toți, pentru un oraș de care putem fi din nou mândri. Am fost viceprimar patru ani, ştiu cum funcţionează administraţia oraşului, iar lângă Iuliu Ilyés am învăţat ce înseamnă să ai viziune şi cum să pui aceste idei în practică. În ultimii patru ani am văzut ce înseamnă dacă cineva nu are astfel de aptitudini. Coica Dorel are doar interese proprii, nu idei privind dezvoltarea oraşului.

Reporter: Ce n-ați făcut încă pentru Satu Mare și de ce, din funcția administrativă avută până în prezent?

Dorel Coica: N-am reuşit să realizăm proiectul cu sala polivalentă, cu sala de înot, sala de popice/bowling, pentru că nu am avut teren. Acum în sfârşit avem un teren de la Ministerul Apărării Naţionale, primim și de la Inspectoratul Şcolar un teren şi astfel, putem să cuprindem 6,3 ha, locație în care putem să implementăm toate acele inverstiții. A durat extrem de mult  licitaţia pentru a se desemna o firmă care va lucra patru ani pe teritoriul municipiului Satu Mare şi care va gestiona în jur de 25 de milioane de euro. Asta înseamnă reabilitări infrastructură, străzi, trotuare, tot ce înseamnă lucrări pe teritoriul municipiului Satu Mare. S-a prelungit licitaţia, au rămas două firme într-un final, s-au contestat, au mers la Curtea de Apel, încă sunt în licitaţie.

Kereskenyi Gabor: Viceprimarul are multe responsabilităţi, dar în esenţă primarul marchează direcţiile de dezvoltare a oraşului. Deci rezultatele obţinute în funcţia deţinută e în mai mare măsură meritul nostru comun cu Iuliu Ilyés. Sunt mândru că la sfârşitul mandatului nostru am lăsat un oraş prosper şi în plină dezvoltare. Mă întristează că ce nu am putut rezolva până în 2012, nu s-a rezolvat nici până acum. Între altele, e deosebit de grav că nu s-a redus circulaţia în zona centrală, nu s-au găsit funcţiuni adecvate pentru Centrul Nou, care să-l umple de viaţă, dar nu au fost continuate nici renovarea clădirilor istorice şi nici extinderea reţelei drumurilor de bicicletă.

Reporter: Pe ce vă bazați că în următorii patru ani veți face într-adevăr ceea ce vă propuneți?

Dorel Coica: În primul rând pe proiectele care sunt finalizate, pe deschiderea axelor şi posibilitatea de a lansa aceste proiecte pe axele europene şi bineînţeles sper ca din toamnă să fie un guvern al PSD. Am avut sprijin, chiar am discutat cu fostul premier Ponta, cu domnul Dragnea, că dacă primarul municipiului fiind de culoare roşie va avea un sprijin deosebit şi în următorii patru ani de la viitorul Guvern care se va instala şi sunt convins că PSD va avea guvern împreună cu ALDE.

Kereskenyi Gabor: Mă bazez în primul rând pe încrederea sătmărenilor, lucru pe care îl simt zi de zi. În mod sigur, competenţa şi pregătirea profesională acumulată în funcţia de viceprimar oferă baze solide. Această experienţă s-a dovedit a fi o şcoală bună. Am încercat să însuşesc tot ce e legat de funcţionarea bună a municipiului. Pe lângă asta, lista propusă de UDMR pentru consilieri locali cuprinde specialişti foarte buni, experienţa lor însumată nu poate fi depăşită nici cu o vechime de un secol. Mă consider norocos că am o echipă bună şi profesionistă. Asta m-a îndemnat să formulez un program realist, care nu conţine promisiuni iluzorice ci proiecte care pot fi implementate de îndată.

Reporter: Am avut parte de patru ani conflictuali în Consiliul Local, fapt ce a blocat în mare parte potențialul de dezvoltare al orașului. La ce alianțe politice viabile v-ați gândit pentru a nu se continua în aceiași manieră?

Dorel Coica: Deocamdată nu ne-am gândit la niciun fel de alianţă. Sunt 10 candidaţi la primărie dintre care opt sunt de etnie română, unii s-au dat şi români şi maghiari, mă refer aici la Ştef şi Cozma. Au fost ani conflictuali pentru că UDMR şi-a urmărit numai interesele de grup. UDMR a avut nişte relaţii cu omul de afaceri care a deschis un mall în oraș, şi au blocat efectiv investiţiile mari, majore, în Satu Mare. Mă refer la investiţia NEPI. Cu Dedeman nu au avut cum pentru că nu au fost împiedicaţi, dar au fost multe blocaje cu proiectele noastre. Sper ca din iunie să avem o majoritate confortabilă în Consiliul Local şi să facem alianţe cu partide ai căror consilieri vor dezvoltarea şi evoluţia oraşului, nu să frânăm. Kereskenyi şi UDMR-ul nu au avut nici un interes să dezvolte Satu Mare pentru că a avut alte interese materiale aici.

Kereskneyi Gabor: Trecutul trebuie depăşit. Dar înainte de asta trebuie să facem un bilanţ, nu de alta, dar să nu facem aceleaşi greşeli. Una din învăţăturile principale este să nu creăm conflicte suplimentare în oraş. Primarul actual în loc să atenueze tensiunile şi să rezolve probleme a generat noi şi noi conflicte. Blocarea proiectelor greşite sau eronate nu este o simplă manevră politică ci e în interesul comunităţii. Să fii supărat pentru asta, cum este obiceiul lui Dorel Coica, nu e comportamentul unui edil responsabil ci, mai degrabă, a unui copil bosumflat din grădiniţă. Iar, în ceea ce priveşte partea două a întrebării, cea mai sigură bază a unor alianţe durabile în municipiul nostru este iniţierea unor proiecte de dezvoltare, care serveşte interesele întregului municipiu Satu Mare. Aceste proiecte comune nu pot fi comentate sau respinse de unii sau alţii, deoarece nu există vreun politician care poate să ignore sistematic interesele alegătorilor şi a comunităţii. Sunt adeptul unei conduceri colective, bazat pe consens, în special în cazul proiectelor de dezvoltare urbană. Din păcate, primarul actual a căutat mai mult scandal şi nu consens …

Reporter: De ce considerați că ar fi potrivit ca sătmărenii să vă voteze pe dumneavoastră, în detrimentul principalului contracandidat?

Dorel Coica: Pentru că sunt un om serios, sunt un om care am venit la primărie cu situaţie materială, nu sunt implicat în niciun fel de dosar cu DNA-ul, cum s-a întâmplat cu ceilalţi primari. De asemenea, doresc binele acestui municipiu, doresc să aplic proiectele pe care le-am făcut în aceeastă perioadă de patru ani, perioadă de prefinanţare. Am stat împreună cu colegii mei, am elaborat proiecte care acum sunt bune de lansat pe piaţă. Doresc binele acestui municipiu, nu am niciun  fel de interes material faţă de nicio firmă, nu am parti-pris-uri, nici obligaţii. Acest lucru mă ajută foarte mult să pot să fac ordine şi să duc proiectele spre finalizare. Dau două exemplle, linia ocolitoare de la Lazuri a fost proiectul meu şi l-am realizat, reabilitarea drumului spre Sătmrel, care nu s-a făcut de 40 de ani, am reuşit să-l facem noi.

Kereskenyi Gabor: Deoarece nu mă numesc Dorel Coica şi nu reprezint partidul lui perdant. Dincolo de glumă, cred că situaţia e clară. Cine crede că municipiul Satu Mare merită mai mult, poate mai mult şi vede că oraşul nu s-a dezvoltat deloc în ultimii patru ani, că deja oraşele vecine, Oradea, Baia Mare, Zalăul dar chiar şi Careiul ne depăşeşte, să voteze cu mine. Nu contează că e român sau maghiar. Deoarece problemele care sunt de soluţionat nu au naţionalitate. Nu există probleme de trafic românesc sau staționare maghiară, cum nu există centru logistic maghiar sau reabilitare urbană românească. Avem în comun un singur oraş: Satu Mare cu miile probleme urbane care aşteaptă rezolvare.

46 comentarii

 1. Nairda Arut Răspunde

  CUIE MOICA!

 2. mirela Răspunde

  BETIVUL de Kereskeni n a facut nimic in viata lui singura lui strategie e ca l uraste pe Coica :).

  • Bálint Răspunde

   mirela cred ca tu esti betiv ca postezi prostii!! mars impreuna cu cojca in oltenia inapoi!!!

   • bogdan Răspunde

    asa vorbesti cu o doamna?ai fost crescut la coada vacii?nu iti este rusine?sau probabil asa te adresezi sotiei tale sau mamei tale

    • Bálint Răspunde

     :))) mirela nu e o doamnâ e un boschetar de la corcsmã!! Mars cu voi acasa asteptati luni acolo si Cojca

     • Florin

      Acesta este electoratul betivului de Kereskeny si Magyar. La ce va puteti astepta de la un ^Balint^

 3. bogdan Răspunde

  balint,cred ca problema ta e ca romania nu e ungaria…asta e mori de ciuda….ca tot in romania o sa traiesti indiferent cine e primar,parca te vad ca o sa-ti tai venele de ciuda ca nu a iesit cojacul tau de kereskeny primar…SFATUL MEU:SARI IN SOMES SI PANA IN UNGARIA NU TE OPRI

  • Bálint Răspunde

   Eu nu opresc pana la Ungaria doar intorc cu Jobbik si vai de capul tau te bat pana la Oltenia!!!!

 4. Ianosi Dorian Răspunde

  " Am fost viceprimar patru ani, ştiu cum funcţionează administraţia oraşului, iar lângă Iuliu Ilyés am învăţat ce înseamnă să ai viziune şi cum să pui aceste idei în practică. În ultimii patru ani am văzut ce înseamnă dacă cineva nu are astfel de aptitudini. Coica Dorel are doar interese proprii, nu idei privind dezvoltarea oraşului." …eu doresc sa stiu concret….ce a invatat ca viceprimar…si ce a facut…doresc sa-mi spuna care sunt interesele proprii ale lui Coica….

 5. Ianosi Dorian Răspunde

  " Am fost viceprimar patru ani, ştiu cum funcţionează administraţia oraşului, iar lângă Iuliu Ilyés am învăţat ce înseamnă să ai viziune şi cum să pui aceste idei în practică. În ultimii patru ani am văzut ce înseamnă dacă cineva nu are astfel de aptitudini. Coica Dorel are doar interese proprii, nu idei privind dezvoltarea oraşului." …eu doresc sa stiu concret….ce a invatat ca viceprimar…si ce a facut…doresc sa-mi spuna care sunt interesele proprii ale lui Coica….

 6. Ianosi Dorian Răspunde

  "Mă întristează că ce nu am putut rezolva până în 2012, nu s-a rezolvat nici până acum. Între altele, e deosebit de grav că nu s-a redus circulaţia în zona centrală, nu s-au găsit funcţiuni adecvate pentru Centrul Nou, care să-l umple de viaţă, dar nu au fost continuate nici renovarea clădirilor istorice şi nici extinderea reţelei drumurilor de bicicletă." ….lumea se plange ca strada Dara arata ca si una din…Congo…ca strada Alecu Russo…e praf….oare nu sunt strazi pe care le-a refacut primaria in ultima perioada de mandat inainte de 2012 ?….cand lucrarile le-a supervizat…cine ?…

 7. Ianosi Dorian Răspunde

  " În primul rând pe proiectele care sunt finalizate, pe deschiderea axelor şi posibilitatea de a lansa aceste proiecte pe axele europene şi bineînţeles sper ca din toamnă să fie un guvern al PSD. Am avut sprijin, chiar am discutat cu fostul premier Ponta, cu domnul Dragnea, că dacă primarul municipiului fiind de culoare roşie va avea un sprijin deosebit şi în următorii patru ani de la viitorul Guvern care se va instala şi sunt convins că PSD va avea guvern împreună cu ALDE." ….adica cu cine din ALDE…pt ca observ ca va "iubiti"…precum sarpele ouale de prepelita….( un sarpe va manca oricand ,orice "model"…asemenea oua…daca le va gasiin calea lui)….

 8. Ianosi Dorian Răspunde

  "Mă bazez în primul rând pe încrederea sătmărenilor, lucru pe care îl simt zi de zi. În mod sigur, competenţa şi pregătirea profesională acumulată în funcţia de viceprimar oferă baze solide. Această experienţă s-a dovedit a fi o şcoală bună. Am încercat să însuşesc tot ce e legat de funcţionarea bună a municipiului. Pe lângă asta, lista propusă de UDMR pentru consilieri locali cuprinde specialişti foarte buni, experienţa lor însumată nu poate fi depăşită nici cu o vechime de un secol. Mă consider norocos că am o echipă bună şi profesionistă. Asta m-a îndemnat să formulez un program realist, care nu conţine promisiuni iluzorice ci proiecte care pot fi implementate de îndată." …ati afirmat …cumva..ceva de genul …doresc sa-mi recastig…?…cum se asociaza cu increderea satmarenilor….pt ca lui Iohannis…i-a iesit…iar acuma haosul "bate" la portile Cotroceniului….profesia asta de viceprimar aduce si ofera baze solide in ce ?pt ca bugetul local….asa mi-a ramas mie intiparit in minte…era tare pe "-"…sau poate gresesc ?….daca da…imi cer iertare….daca nu….poaye "faceti lumina"…….pt ca pe vremea cand….se zice conducea cineva…viitorul primar de Vetis…podurile s-au reabilitat de au costat orasul….poate ne spuneti si cat….strazile dupa "schimbare"….au trebuit reabilitate din nou….si multe,multe altele…ne spuneti ceva concret despre consilierii aia specialisti si despre sprijinul lor pt viata si starea satmarenilor ?….pt ca multe eu nu-mi aduc aminte….ca fiind fapte cu totul deosebite….in afara de scandalurile din sedintele pe bani ale consiliului local….

 9. Ianosi Dorian Răspunde

  "Deocamdată nu ne-am gândit la niciun fel de alianţă. Sunt 10 candidaţi la primărie dintre care opt sunt de etnie română, unii s-au dat şi români şi maghiari, mă refer aici la Ştef şi Cozma. Au fost ani conflictuali pentru că UDMR şi-a urmărit numai interesele de grup. UDMR a avut nişte relaţii cu omul de afaceri care a deschis un mall în oraș, şi au blocat efectiv investiţiile mari, majore, în Satu Mare. Mă refer la investiţia NEPI. Cu Dedeman nu au avut cum pentru că nu au fost împiedicaţi, dar au fost multe blocaje cu proiectele noastre. Sper ca din iunie să avem o majoritate confortabilă în Consiliul Local şi să facem alianţe cu partide ai căror consilieri vor dezvoltarea şi evoluţia oraşului, nu să frânăm. Kereskenyi şi UDMR-ul nu au avut nici un interes să dezvolte Satu Mare pentru că a avut alte interese materiale aici."…. …Dvs trebuie sa fiti primarul satmarenilor….nu al tiganilor…nu al germanilor….nu al maghiarilor….nu al romanilor….pt ca si la Dvs…am inteles ca mai "canta"….cteo pasarica pe acea "ramurica"….din copacul vietii…canta…nu tipureste….iar militaria…nu se simte…le la "palat"…deci…"iubirea" cu UDMR-ul nu puteti s-o negati…

 10. Ianosi Dorian Răspunde

  "Deocamdată nu ne-am gândit la niciun fel de alianţă. Sunt 10 candidaţi la primărie dintre care opt sunt de etnie română, unii s-au dat şi români şi maghiari, mă refer aici la Ştef şi Cozma. Au fost ani conflictuali pentru că UDMR şi-a urmărit numai interesele de grup. UDMR a avut nişte relaţii cu omul de afaceri care a deschis un mall în oraș, şi au blocat efectiv investiţiile mari, majore, în Satu Mare. Mă refer la investiţia NEPI. Cu Dedeman nu au avut cum pentru că nu au fost împiedicaţi, dar au fost multe blocaje cu proiectele noastre. Sper ca din iunie să avem o majoritate confortabilă în Consiliul Local şi să facem alianţe cu partide ai căror consilieri vor dezvoltarea şi evoluţia oraşului, nu să frânăm. Kereskenyi şi UDMR-ul nu au avut nici un interes să dezvolte Satu Mare pentru că a avut alte interese materiale aici."…. …Dvs trebuie sa fiti primarul satmarenilor….nu al tiganilor…nu al germanilor….nu al maghiarilor….nu al romanilor….pt ca si la Dvs…am inteles ca mai "canta"….cteo pasarica pe acea "ramurica"….din copacul vietii…canta…nu tipureste….iar militaria…nu se simte…le la "palat"…deci…"iubirea" cu UDMR-ul nu puteti s-o negati…

 11. Ianosi Dorian Răspunde

  "Trecutul trebuie depăşit. Dar înainte de asta trebuie să facem un bilanţ, nu de alta, dar să nu facem aceleaşi greşeli. Una din învăţăturile principale este să nu creăm conflicte suplimentare în oraş. Primarul actual în loc să atenueze tensiunile şi să rezolve probleme a generat noi şi noi conflicte. Blocarea proiectelor greşite sau eronate nu este o simplă manevră politică ci e în interesul comunităţii. Să fii supărat pentru asta, cum este obiceiul lui Dorel Coica, nu e comportamentul unui edil responsabil ci, mai degrabă, a unui copil bosumflat din grădiniţă. Iar, în ceea ce priveşte partea două a întrebării, cea mai sigură bază a unor alianţe durabile în municipiul nostru este iniţierea unor proiecte de dezvoltare, care serveşte interesele întregului municipiu Satu Mare. Aceste proiecte comune nu pot fi comentate sau respinse de unii sau alţii, deoarece nu există vreun politician care poate să ignore sistematic interesele alegătorilor şi a comunităţii. Sunt adeptul unei conduceri colective, bazat pe consens, în special în cazul proiectelor de dezvoltare urbană. Din păcate, primarul actual a căutat mai mult scandal şi nu consens …" ….sa inteleg ca au fost create conflicte in oras intre etnii ?…ca trecutul trebuie uitat?…pasi cumpoti aparea si apoi afirma ca vei fi primarul satmarenilor ?…deci s-au dat la "faulturi si nu s-au aratat cartonase galbene sau rosii ?…v-ati "luptat" impotriva intereselor satmarenilor ?….pai nu stiu ca sa mai scriu….dar….las sa citeasca "obstea"…si sa cva "judece" viata…tin sa va apreciez sinceritatea si doresc sa ….faceti ceea ce-i mai bine pt satmarean….spre..dreapta…cu demnitate de…politician…cat despre actualul…dati-mi voie….v-a lasa sa convietuiti….intr-o camaruta timp de 4 ani…si sa meditati…impreuna cu ceilalti…si sa va angajati ca tot raul facut il veti recupera…impreuna cu echipele….prin multa vointa…si munca patriotica….pt ca e un orasel in Germania….care pt a-i creste "puterea"….l-ar aduce si i-ar oferi luiZlatan -fotbalistul…multe merite….nu asa cum ati folosit anii care au trecut….in "lupte"ineretnice….

 12. Ianosi Dorian Răspunde

  "Trecutul trebuie depăşit. Dar înainte de asta trebuie să facem un bilanţ, nu de alta, dar să nu facem aceleaşi greşeli. Una din învăţăturile principale este să nu creăm conflicte suplimentare în oraş. Primarul actual în loc să atenueze tensiunile şi să rezolve probleme a generat noi şi noi conflicte. Blocarea proiectelor greşite sau eronate nu este o simplă manevră politică ci e în interesul comunităţii. Să fii supărat pentru asta, cum este obiceiul lui Dorel Coica, nu e comportamentul unui edil responsabil ci, mai degrabă, a unui copil bosumflat din grădiniţă. Iar, în ceea ce priveşte partea două a întrebării, cea mai sigură bază a unor alianţe durabile în municipiul nostru este iniţierea unor proiecte de dezvoltare, care serveşte interesele întregului municipiu Satu Mare. Aceste proiecte comune nu pot fi comentate sau respinse de unii sau alţii, deoarece nu există vreun politician care poate să ignore sistematic interesele alegătorilor şi a comunităţii. Sunt adeptul unei conduceri colective, bazat pe consens, în special în cazul proiectelor de dezvoltare urbană. Din păcate, primarul actual a căutat mai mult scandal şi nu consens …" ….sa inteleg ca au fost create conflicte in oras intre etnii ?…ca trecutul trebuie uitat?…pasi cumpoti aparea si apoi afirma ca vei fi primarul satmarenilor ?…deci s-au dat la "faulturi si nu s-au aratat cartonase galbene sau rosii ?…v-ati "luptat" impotriva intereselor satmarenilor ?….pai nu stiu ca sa mai scriu….dar….las sa citeasca "obstea"…si sa cva "judece" viata…tin sa va apreciez sinceritatea si doresc sa ….faceti ceea ce-i mai bine pt satmarean….spre..dreapta…cu demnitate de…politician…cat despre actualul…dati-mi voie….v-a lasa sa convietuiti….intr-o camaruta timp de 4 ani…si sa meditati…impreuna cu ceilalti…si sa va angajati ca tot raul facut il veti recupera…impreuna cu echipele….prin multa vointa…si munca patriotica….pt ca e un orasel in Germania….care pt a-i creste "puterea"….l-ar aduce si i-ar oferi luiZlatan -fotbalistul…multe merite….nu asa cum ati folosit anii care au trecut….in "lupte"ineretnice….

 13. Ianosi Dorian Răspunde

  "Pentru că sunt un om serios, sunt un om care am venit la primărie cu situaţie materială, nu sunt implicat în niciun fel de dosar cu DNA-ul, cum s-a întâmplat cu ceilalţi primari. De asemenea, doresc binele acestui municipiu, doresc să aplic proiectele pe care le-am făcut în aceeastă perioadă de patru ani, perioadă de prefinanţare. Am stat împreună cu colegii mei, am elaborat proiecte care acum sunt bune de lansat pe piaţă. Doresc binele acestui municipiu, nu am niciun fel de interes material faţă de nicio firmă, nu am parti-pris-uri, nici obligaţii. Acest lucru mă ajută foarte mult să pot să fac ordine şi să duc proiectele spre finalizare. Dau două exemplle, linia ocolitoare de la Lazuri a fost proiectul meu şi l-am realizat, reabilitarea drumului spre Sătmrel, care nu s-a făcut de 40 de ani, am reuşit să-l facem noi." …in privinta dosarelor….pot aprecia….dar nu puteti afirma ca plecati mai sarac decat cum ati venit….nu va contrazic…."afacerea" a mers….si pt ca speranta moare ultima…si v-ati ales multi medici…care v-au sustinut initiativa….e demn deci de apreciat….

 14. Ianosi Dorian Răspunde

  "Deoarece nu mă numesc Dorel Coica şi nu reprezint partidul lui perdant. Dincolo de glumă, cred că situaţia e clară. Cine crede că municipiul Satu Mare merită mai mult, poate mai mult şi vede că oraşul nu s-a dezvoltat deloc în ultimii patru ani, că deja oraşele vecine, Oradea, Baia Mare, Zalăul dar chiar şi Careiul ne depăşeşte, să voteze cu mine. Nu contează că e român sau maghiar. Deoarece problemele care sunt de soluţionat nu au naţionalitate. Nu există probleme de trafic românesc sau staționare maghiară, cum nu există centru logistic maghiar sau reabilitare urbană românească. Avem în comun un singur oraş: Satu Mare cu miile probleme urbane care aşteaptă rezolvare.'" ….aici chiar ati fost grotesc de rau…."trecutul trebie depasit"….ati afirmat….iar acuma ati ochit si ati "tintit" tocmai un prieten,un aliat….un satmarean…primarul pe care l-ati "ars" si "prajit"….oridecateori l-ati prins…descoperit….pt ca majoritatea consilierilor DDMR au "luptat" ca sa-i faca viata cat mai …astept s-o spuneti clar si raspicat….apoi pt a afirma…."Una din învăţăturile principale este să nu creăm conflicte suplimentare în oraş"….cum sa va poata vota lumea…daca nu puteti scapa de ura si discordia,dorinta de a intepa….tocmai in aceia…care v-au dat …sper ca nu ati uitat….primar….in urma cu cativa ani…PSD-isit pe care-i ochiti….da,v-au dat voturile !!! si asta trebuie s-o recunoasteti si Dvs si candidatul de primar de la Vetis….care personal a "multumit"… in lupta cu…?!?…PNL…ati uitat ?….sau atunci nu erati politician….iar acuma….ii 'muscati"….multumindu-le pt acel serviciu….asta da dorinta…primar numai pt unii…pt restul ?…dar puteti avea taria de a-mi cere votul…aplauze…stimabile…

 15. Ianosi Dorian Răspunde

  "Deoarece nu mă numesc Dorel Coica şi nu reprezint partidul lui perdant. Dincolo de glumă, cred că situaţia e clară. Cine crede că municipiul Satu Mare merită mai mult, poate mai mult şi vede că oraşul nu s-a dezvoltat deloc în ultimii patru ani, că deja oraşele vecine, Oradea, Baia Mare, Zalăul dar chiar şi Careiul ne depăşeşte, să voteze cu mine. Nu contează că e român sau maghiar. Deoarece problemele care sunt de soluţionat nu au naţionalitate. Nu există probleme de trafic românesc sau staționare maghiară, cum nu există centru logistic maghiar sau reabilitare urbană românească. Avem în comun un singur oraş: Satu Mare cu miile probleme urbane care aşteaptă rezolvare.'" ….aici chiar ati fost grotesc de rau…."trecutul trebie depasit"….ati afirmat….iar acuma ati ochit si ati "tintit" tocmai un prieten,un aliat….un satmarean…primarul pe care l-ati "ars" si "prajit"….oridecateori l-ati prins…descoperit….pt ca majoritatea consilierilor DDMR au "luptat" ca sa-i faca viata cat mai …astept s-o spuneti clar si raspicat….apoi pt a afirma…."Una din învăţăturile principale este să nu creăm conflicte suplimentare în oraş"….cum sa va poata vota lumea…daca nu puteti scapa de ura si discordia,dorinta de a intepa….tocmai in aceia…care v-au dat …sper ca nu ati uitat….primar….in urma cu cativa ani…PSD-isit pe care-i ochiti….da,v-au dat voturile !!! si asta trebuie s-o recunoasteti si Dvs si candidatul de primar de la Vetis….care personal a "multumit"… in lupta cu…?!?…PNL…ati uitat ?….sau atunci nu erati politician….iar acuma….ii 'muscati"….multumindu-le pt acel serviciu….asta da dorinta…primar numai pt unii…pt restul ?…dar puteti avea taria de a-mi cere votul…aplauze…stimabile…

 16. Ianosi Dorian Răspunde

  mi-as fi dorit ca acest 'dialog" sa fi fost unul real….nu imaginar….sa li se fi putut adresa intrebari….lor…si celorlati candidati….dar nu uitati ca "campania" nu s-a incheiat….pot aparea picioruse…care sa indice…spre sectiile de votare cu cine sa votezi,pt aparea in cutiile postale…"pliante" cu "stiri" senzationale despre viata sia activitatea "adversarilor"…pt ca s-au facut la fiecare alegere….cate un tip de "surprize"….care uneori chiar s-au dovedit…"fatale"….ce-mi doresc…este un primar care sa simta ca satmarenii merita mult mai multa atentie,fericire si bucurie….nu numai taxe si impozite,intoxicare…sau separare interetnica…pt ca aceasta viata nu o mai putem reface,nu o mai putem sterge si s-o luam de la capat….iar credinta i Domnul in Sqatu Mare inca mai exista….deci da Doamne sa avem un primar care sa merite oameniiminunati pe care orasul situat pe Somes si-l merita….

 17. Ianosi Dorian Răspunde

  mi-as fi dorit ca acest 'dialog" sa fi fost unul real….nu imaginar….sa li se fi putut adresa intrebari….lor…si celorlati candidati….dar nu uitati ca "campania" nu s-a incheiat….pot aparea picioruse…care sa indice…spre sectiile de votare cu cine sa votezi,pt aparea in cutiile postale…"pliante" cu "stiri" senzationale despre viata sia activitatea "adversarilor"…pt ca s-au facut la fiecare alegere….cate un tip de "surprize"….care uneori chiar s-au dovedit…"fatale"….ce-mi doresc…este un primar care sa simta ca satmarenii merita mult mai multa atentie,fericire si bucurie….nu numai taxe si impozite,intoxicare…sau separare interetnica…pt ca aceasta viata nu o mai putem reface,nu o mai putem sterge si s-o luam de la capat….iar credinta i Domnul in Sqatu Mare inca mai exista….deci da Doamne sa avem un primar care sa merite oameniiminunati pe care orasul situat pe Somes si-l merita….

 18. Sergiu Răspunde

  Balint, reprezinti exceptional maghiarii: injuri ameninti, esti prost educat nu esti in stare sa te exprimi corect nici in romana nici in maghiara. In concluzie faci cinste ungurilor tai!

 19. laurentiu Răspunde

  keserkeni nu a facut NIMIC nici ca viceprimar, nici ca deputat! Nu a lucrat IN VIATA LUI, pe barba lui!A stat si a baut pe banii lui taticu!

 20. adriana Răspunde

  “VITEJII” de Kereskeni si Stef de ce nu au avut curajul sa mearga la NICIO DEZBATERE TELEVIZATA? Oare ptr ca le-a fost frica? NU AU ARGUMENTE!

 21. Alin Dura Răspunde

  COICA A FURAT BANII DE LA SCOLI. UNDE-I DNA??????????
  http://satucelmare.ro/2016/06/01/dorele-te-am-prins-cu-minciuna/

 22. laurentiu Răspunde

  keserkeni e cercetat de DNA ptr CSM(DE AIA NU A PARTICIPAT LA DEZBATERILE TV! :)) cand au impartit banii cu nasul Vogel! :). IN REST E FOST BAIATUL LUI TATICUL- n-a facut nimic in viata lui!

 23. grigore Răspunde

  ddd-nule primar Coica, tu eşti cel care ţi-ai bătut joc de sătmăreni şi de banii acestora, afacerea cu tractoraşul, banii furaţi din caseria ADP şi alte afaceri necurate, dacă erai aşa de corect cum te prezinţi, îl concediai pe Glodean Enico(prietena ta) şi pe Bozai Cristian atunci când şeful de la auditu din primărie, d-nul Frăţilă ţia adus la cunoştinţă sustragerea sumei 57.795 lei de Zaha Cristian din caseria ADP, de afacerea Tractoraşul, de celelalte afaceri nelegale săvârşite de cei prezentaţi mai sus, dar reacţia ta faţă d-nul Frăţilă a fost fermă l-ai concediat pe Frăţilă şi pe soţia acestuia, asfel nu pot să spun altceva decât eşti protectorul hoţilor din primărie Satu Mare!!!

  Cum și-a finanțat Adi Ștef campania electorală din 2012: Cu bani de la morți!!!
  ”Arunc cu banii ca să moară toți dușmanii!” a fost sloganul președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, în campania electoral din 2012.
  Fondurile de care a dispus, fără număr, au fost puse atunci pe seama situației financiare foarte bune a firmelor Folda, ori a magazinelor deținute de Ovidiu Silaghi. După 4 ani adevărul iese la iveală. Adrian Ștef a vândut funcțiile din administrația public locală, cu banii înainte. Astfel, oricine a avut asiprații la vreo funcție a fost obligat de Ștef și Silaghi să scoată banii. Nimeni nu a fost execeptat de la taxă, nici măcar cei mai apropiați, Marcela Papici, Cristian Zaha sau Mariana Roman. Cristi Zaha, numit apoi șef de cabinet, iar ulterior pe diverse funcții de șef la Apaserv, a fost prins de Ștef într-un moment foarte prost. Firma lui Cristi, SC OPUS CONSTRUCT SRL, tocmai dăduse faliment și avea datorii de sute de mii de euro către Banca Transilvania, CODREA VICTOR INTREPRINDERE INDIVIDUALĂ ( FOSTĂ A.F. CODREA VICTOR ) DRĂGUŞENI, PRIMĂRIA COMUNEI DUDEŞTII NOI ŞI COMUNA DUDEŞTII NOI, BURZ & CUC, C.I.CADAR IOAN, PRIMĂRIA Satu Mare, I.T.M. SATU MARE, S.C. PROSPER COMPANY S.R.L. SATU MARE, QUADRAL S.R.L. SATU MARE, S.C. TOMIS S.R.L. BOTIZ, D.G.F.P. SATU MARE, S.C. TARR CONST S.R.L., S.C. AUXILIAR SERVICE S.R.L. SATU MARE, S.C. SAMCIF S.A. SATU MARE, HOLCIM (ROMANIA ) S.A. BUCUREŞTI, S.C. DANMAR PRO PARTENERS S.R.L. BUCUREŞTI, NICHITA IOAN, S.C. MATROS 2000 S.R.L. ORADEA, SC. SAMCIF SA, LEBADA SRL, ORAŞUL CIACOVA, S.C. EUROCAR S.R.L., S.C. MOTORACTIVE IFN S.A., ultimele două sunt firmele lui Radu Bud, fostul protector a lui Cristi Zaha. În 2012, Cristi Zaha era angajat al ADP Satu Mare, Cimitirul de pe str. Amațului. Ce a făcut Cristi Zaha pentru a-și cumpăra de la Ștef postul de director de cabinet? A băgat mâna în caseria cimitirului și a luat 57.795 lei. Banii sătmărenilor care au plătit pentru mormintele din cimitirul de pe str. Amațului. Banii au ajuns la Adrian Ștef, care și-a plătit o parte din campania electorală. Cristi Zaha și-a cumpărat și postul și protecția. Bunul său prieten Cristi Bozai, șeful ADP Satu Mare, nu l-a denunțat la Parchet pentru delapidare, așa cum era obligat să o facă, ci i-a permis lui Cristi Zaha să ramburseze banii în rate. E cumva BANCĂ Cimitirul de pe str. Amațului ? Să știm și noi Adrian Ștef, Cristi Zaha și Cristi Bozai!!!!

 24. grigore Răspunde

  Citiţi satulcelmare.ro

  Eșecul mandatului Dorel Coica are o explicație simplă: primarul s-a înconjurat de oamni incompetenți și corupți. Toți și-au urmărit doar propriul interes, problemele orașului și ale cetățenilor fiind lăsate la urmă.
  Echipa edilului șef a fost exact ca primarul. Așa cum Dorel Coica își petrecea cel mult 2 ore pe zi la Primărie, restul la cabinetele medicale, așa și echipa lui nu prea putea fi găsită la locul de muncă.
  Radu Roca, un medic veterinar mediocru, care nu a profesat niciodată, fiind toată viața bugetar, a ajuns viceprimar doar pentru că era prietenul lui Coica. Era! Prietenia a dispărut în cei patru ani, acum abia se mai salută. Motivul este simplu: timp ce Coica defila în delegaţii cu secretarele, Răducu era lăsat acasă pentru a rezolva problemele municipiului. Cele puţine succese
  Gheorghe Rentea, un grănicer pensionar, care s-a făcut de râs cu Zona Napolitană (Metropolitană), așa cum a botezat-o Ovidiu Silaghi. Timp de 4 ani a încasat 5.000 de lei pe lună fără să facă nimic. În schimb, a fost omul prin care se poate ajunge la primar. Să fie uns! Nu pe gratis! Rentea stă toată ziua pe facebook, iar din banii sătmărenilor s-au cheltuit sute de mii de euro pentru “fişele de proiecte” pe care nimeni nu le-a văzut. RealizăriZERO!
  Dan Băbuț, un vânzător de covoare transformat în noapte în city manager. Sătmărenii au păreri diferite despre politică, despre starea lucrurilor în oraş, într-un singur lucru sunt pe acelaşi părere: activitatea lui Băbuț a fost catastrofală. Atât la Primărie, cât și la Olimpia, unde a cheltuit 800.000 de euro pe an, cu performanțe 0! Toți microbiștii știu că Băbuț nu încheia niciun sezon fotbalistic fără să bage o avere în propriul buzunar. Ceasul de 14.000 de euro, mașina de lux și vacanțele scumpe sunt cea mai bună dovadă! Realizări ZERO!
  Eniko Glodean, cea care taie și spânzură în piețele din Satu Mare, a câștigat încrederea primarului după ce l-a ajutat prin intermediul firmei de comisionariat vamal pe care o deține în Vama Halmeu să introduce în țară medicamente importate din Germania fără să plătească taxe. Eni a fost cea care sa asigurat că firma prietenului primarului Dorin Bereș va câștiga licitațiile de amenajare a piețelor din municipiu.
  Tot Eni Glodean a făcut plata pentru celebrul tractoraș importat din China, dar care nu a mai ajuns niciodată la Satu Mare. În realitate, o plată mascată a sejurului pe care primarul
  Ioan Precup, directorul Poliției Locale, a fost depășit total de funcția pe care o deține. De când polițiștii locali sunt conduși de Precup, sătmărenii nu mai pot circula în siguranță pe stradă. Va rămâne în istorie cu sfatul dat femeilor din municipiul Satu Mare să nu iasă singure searea pe stradă dacă vor să nu fie agresate sau violate. Realizări ZERO!
  Valeriu Neagu, fost președinte al CSM Satu Mare, a orchestrat o imensă fraudă la cel mai mare club din Satu Mare. A cheltuit 1.000.000 de euro pe an, dar chipa de handbal e în Liga 2, echipa de baschet a făcut de rușine orașul și a retrogradat din Liga Națională, iar cu excepția secției de scrimă, celelalte ramuri consumă sume imense. A sfidat sătmărenii, înmatriculându-și mașina în BULGARIA.
  În prezent, Neagu, profesor pensionar, își rotungește veniturile predând la Liceul IC Brătianu și ocupând fictiv un post de șofer la Liceul de Artă. Așa sprijină Dorel Coica TINERII!!!! Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare l-a trimis în judecată pentru abuz în serviciu, iar pe Valeriu îl așteaptă bătrâneți reci la beci! Realizări ZERO!
  Ionuț Bujor a ajuns director general al Transurban doar pentru că era fratele lui Vlad Bujor, iubitul nepoatei lui Micrea Govor. Bujor are un salar de peste 100 de milioane de lei dar locuiește într-un apartament ANL pentru care plătește o chirie de doar 60 de lei, DOVADA puteţi găsi aici. Bujor a adus Transurbanul aproape de faliment, după calculele primarului comisionar Coica el va trebui să se ocupe de privatizarea Transurbanului, vânzarea pe bani mărunţi a patrimoniului către firme private.
  Dragi sătmăreni, mai sus am prezentat doar câţiva membri din echipă, nu am înşiruit zecile posturi plătite din banii voştri pentru cercul de prieteni al PSD Satu Mare. Nu am scris despre afemeiatul Dănuţiu Stejeran, cocoşul de la Apaserv care încearcă să protejeze gagicile, nu am scris despre Vasile Ţăran, specialist în falimentarea firmelor de construcţii, un agramat care a văzut prima dată teatrul dinăuntru când a ajuns director. Lista este lungă, duminica aveţi posibilitatea de a-i trimite înapoi LA MUNCĂ!

  • Bratianu Răspunde

   tot respectul pentru analiza facuta. mai exista oameni valorosi in orasul asta….capul sus!

 25. Cetatean Răspunde

  Dragi satmareni,rindurile scrise de “Grigore”prezinta situatia primariei si a gunoiului coica.Aste e realitatea din orasul nostru..
  Respect Grigore!

 26. grigore Răspunde

  Citiţi satucelmare.ro
  Dorele te-am prins cu MINCIUNA! Cum a jefuit Coica școlile din Satu Mare?
  Procurorii l-au prins pe primarul Dorel Coica cu 2 milioane de lei pe care nu-i poate justifica. Vezi articol AICI. Banii i-a încasat ilegal de la SCM dr. Coica, iar primarul s-a dat de gol singur, recunoscând că în ultimii 4 ani a fost mai preocupat să facă bani, decât să administreze orașul. Vezi articolAICI.
  Nu e genul lui Dorel Coica să dea 1,6 milioane de euro firmei Tehnic Asist (Vezi articol AICI), fără a avea un interes direct. Nici tractorașele cumpărate din China, care nu au mai ajuns niciodată nu e o afacere curată, din care Dorel să nu fi avut de câștigat (vezi articol AICI).
  Din postura de primar, singurul lucru pe care l-a interesat pe Coica a fostsă dirijeze bani publici spre SCM dr. Coica.
  Un document interesant circulă prin oraș și arată cât de lacom și prost a putut să fie Dorel Coica. Deși era primar, iar școlile din Satu Mare sunt în subordinea Primăriei, Dorel Coica a obligat instituțiile de învățământ să facă contracte cu cabinetele sale. Pentru a înlătura orice suspiciune, publicăm documentul original:
  Practic din banii alocați de la Primărie școlilor, o parte se întorceau la Dorel Coica sub forma unor prestări de servicii medicale. Mai precis de medicina muncii.
  Afacerea miroase de la poștă și e clar că nu se va termina cu bine pentru încă primarul municipiului Satu Mare.
  Care este valoarea tranzacţiilor? Dacă în fiecare 3 luni SCM dr Coica facturează către instituţii de învăţământ suma de 2.000 de lei, calculăm cu 30 de unităţi de învăţământ, timp de mai mulţi ani, iese o sumă frumuşică la sfârşit. Fiind un securist lacom şi obişnuit cu şmecherii, Dorel nu se opreşte aici. Vă prezentăm un document din 2013, care relatează detaliat despre înscrierea angajaţilor şi conţine o altă dovadă: semnătura doctorului pe acest document, în calitate dublă: doctor primar. Merită citit! Mai jos avem şi dovada acestor activităţi ilegale.
  Întrebarea este dacă există, în afara ofertelor o dovadă despre aceste ilegalităţi? Avem DOVADA.
  Vă prezentăm aici doar o singură facturică, de restul documentelor se vor ocupa procurorii. Este vorba de factura prin care a încasat Dorel Coica suma de 1.980 lei de la Colegiul Național ”Ioan Slavici” pentru prestări servicii medicale de medicina muncii și pentru întocmire fișe.

  Surse din preajma primarului ne-au spus că manevra prin care Dorel Coica i-a luat școlile viceprimarului Marcela Papici a fost pentru că fosta sa subordonată s-a opus ca pesedistul să jefuiască unitățile școlare din Satu Mare, iată declaraţia de presă despre noile atribuţii AICI
  „M-am gândit ca doamna viceprimar Marcela Papici ar putea coordona şi activitatea legată de câinii comunitari, pentru că femeile sunt mult mai sensibile în relaţiile cu câinii şi pisicuţele. Pe mine mă lasă rece când văd un câine, dar dânsa este drăguţă şi mult mai sensibilă”- Primarul a mai declarat că de restul domeniilor de activitate va răspunde personal, pentru că aşa i se pare corect în faţa cetăţenilor care l-au ales”
  Un detaliu care va atrage şi atenţia procurorilor: factura este completată şi semnată de secretara Primarului Coica, Bălaj Adriana, care printr-o pură coincidenţă este şi administratorul societăţii SCM Dr. Coica. Ce înseamnă acest lucru? Adriana ştie unde sunt cele 2 milioane de lei, poate povesti procurorilor despre achiziţionarea imobilelor prin interpuşi, acest lucru este iminent.
  Factura e încă o dovadă că primarul Dorel Coica a mințit când a spus că SCM dr. Coica e pe CNP-ul lui, de aceea a trebuit să încaseze el cele două milioane de lei pe care nu le-a putut justifica.

  Oare de ce nu s-a dat nici o amendă pentru clanul ŢÂNŢAŞ între 2013-2016? Oare TEHNIC ASIST cu cine are contract de medicina muncii? Oare câte firme au fost obligate să încheie contract de medicina muncii cu Dorel pentru a primi o autoziaţie? Sunt întrebări la care, Dorel va trebui să-şi formuleze un răspuns în procesul verbal.
  Până atunci, rămânem cu minciunile lui şi cu faptul ca SCM dr. Coica are CODUL FISCAL 17153726. Nu e pe niciun CNP de-al primarului!!!! Te-am prins Dorule!!!

 27. Florin Răspunde

  Pe lista de consilieri locali ai UDMR se afla Dl. Magyar Lorand.
  As dori sa stiu ce parere are Dl. Magyar despre Holocaust.
  Este Dl. Magyar constient despre amploarea lui?

 28. adriana Răspunde

  Ati vazut circul PENIBILILOR, kereskeni si stef? CUM SA VOTEZI ASEMENEA SPECIMENE BETIVE SI AFEMEIATE?

 29. gropile Răspunde

  Da..toti sunt specimene penibile care toata campania n-au facut decat sa dea vina unii pe altii.Votez HOREA ANDERCO, asta macar n-are in spate circari corupti.

 30. mama Răspunde

  Procurorii l-au prins pe primarul Dorel Coica cu 2 milioane de lei pe care nu-i poate justifica. Vezi articol AICI. Banii i-a încasat ilegal de la SCM dr. Coica, iar primarul s-a dat de gol singur, recunoscând că în ultimii 4 ani a fost mai preocupat să facă bani, decât să administreze orașul. Vezi articol AICI.

  Nu e genul lui Dorel Coica să dea 1,6 milioane de euro firmei Tehnic Asist (Vezi articol AICI), fără a avea un interes direct. Nici tractorașele cumpărate din China, care nu au mai ajuns niciodată nu e o afacere curată, din care Dorel să nu fi avut de câștigat (vezi articol AICI).

  Din postura de primar, singurul lucru pe care l-a interesat pe Coica a fost să dirijeze bani publici spre SCM dr. Coica.

  Un document interesant circulă prin oraș și arată cât de lacom și prost a putut să fie Dorel Coica. Deși era primar, iar școlile din Satu Mare sunt în subordinea Primăriei, Dorel Coica a obligat instituțiile de învățământ să facă contracte cu cabinetele sale. Pentru a înlătura orice suspiciune, publicăm documentul original:

  Practic din banii alocați de la Primărie școlilor, o parte se întorceau la Dorel Coica sub forma unor prestări de servicii medicale. Mai precis de medicina muncii.

  Afacerea miroase de la poștă și e clar că nu se va termina cu bine pentru încă primarul municipiului Satu Mare.

  Care este valoarea tranzacţiilor? Dacă în fiecare 3 luni SCM dr Coica facturează către instituţii de învăţământ suma de 2.000 de lei, calculăm cu 30 de unităţi de învăţământ, timp de mai mulţi ani, iese o sumă frumuşică la sfârşit. Fiind un securist lacom şi obişnuit cu şmecherii, Dorel nu se opreşte aici. Vă prezentăm un document din 2013, care relatează detaliat despre înscrierea angajaţilor şi conţine o altă dovadă: semnătura doctorului pe acest document, în calitate dublă: doctor primar. Merită citit! Mai jos avem şi dovada acestor activităţi ilegale.

  Întrebarea este dacă există, în afara ofertelor o dovadă despre aceste ilegalităţi? Avem DOVADA.

  Vă prezentăm aici doar o singură facturică, de restul documentelor se vor ocupa procurorii. Este vorba de factura prin care a încasat Dorel Coica suma de 1.980 lei de la Colegiul Național ”Ioan Slavici” pentru prestări servicii medicale de medicina muncii și pentru întocmire fișe.

  Coica_fact

  Surse din preajma primarului ne-au spus că manevra prin care Dorel Coica i-a luat școlile viceprimarului Marcela Papici a fost pentru că fosta sa subordonată s-a opus ca pesedistul să jefuiască unitățile școlare din Satu Mare, iată declaraţia de presă despre noile atribuţii AICI

  „M-am gândit ca doamna viceprimar Marcela Papici ar putea coordona şi activitatea legată de câinii comunitari, pentru că femeile sunt mult mai sensibile în relaţiile cu câinii şi pisicuţele. Pe mine mă lasă rece când văd un câine, dar dânsa este drăguţă şi mult mai sensibilă”- Primarul a mai declarat că de restul domeniilor de activitate va răspunde personal, pentru că aşa i se pare corect în faţa cetăţenilor care l-au ales”
  Un detaliu care va atrage şi atenţia procurorilor: factura este completată şi semnată de secretara Primarului Coica, Bălaj Adriana, care printr-o pură coincidenţă este şi administratorul societăţii SCM Dr. Coica. Ce înseamnă acest lucru? Adriana ştie unde sunt cele 2 milioane de lei, poate povesti procurorilor despre achiziţionarea imobilelor prin interpuşi, acest lucru este iminent.

  adriana

  Factura e încă o dovadă că primarul Dorel Coica a mințit când a spus că SCM dr. Coica e pe CNP-ul lui, de aceea a trebuit să încaseze el cele două milioane de lei pe care nu le-a putut justifica.

  DORELFACT

  Oare de ce nu s-a dat nici o amendă pentru clanul ŢÂNŢAŞ între 2013-2016? Oare TEHNIC ASIST cu cine are contract de medicina muncii? Oare câte firme au fost obligate să încheie contract de medicina muncii cu Dorel pentru a primi o autoziaţie? Sunt întrebări la care, Dorel va trebui să-şi formuleze un răspuns în procesul verbal.

  Până atunci, rămânem cu minciunile lui şi cu faptul ca SCM dr. Coica are CODUL FISCAL 17153726. Nu e pe niciun CNP de-al primarului!!!! Te-am prins Dorule!!!
  Author Satu cel Mare
  Posted on June 1, 2016
  Tags doctor coica, dorel coica, satu mare
  Leave a Reply

  • Griga Răspunde

   De aici în jos postează postări lui Coica, mai savurați puterea până luni, i-ar de luni la pușcărie cu voi, Glodean Eni, Bozai Cristian, Zaha Cristian, Roca Radu, Bătut Dan, Valeriu Neagu si Ionut Bujor.

 31. adriana Răspunde

  COICA are sursa de venit DUPA CUM SE VEDE! 🙂 Nu are nevoie sa fure, (cum a facut Kereskeni cu CSM- ul-cercetat de DNA)ca unul care nu a lucrat NICIODATA pe barba lui NUMAI pe BANI PUBLICI!SIMPLU!

 32. viorel Răspunde

  NU VA MAI CERTATI AIUREA! E EVIDENT CA NU AI CUM SA VOTEZI UNUL CA KERESKENI INDIFERENT CA ESTI ROMAN, MAGHIAR SAU CE-OI FI!

 33. laurentiu Răspunde

  ESTE VREUN SATMAREAN NORMAL CARE SA NU VADA DIFERENTA INTRE COICA SI KERESKENI(MULTI MAGHIARI MI-AU CONFIRMAT CA LE E RUSINE DE KESERKENI!).

 34. marci Răspunde

  Mai bine Coica decit dm-nul sovin Kereskenyi care a facut propaganda cum ca va schimba ceva in satu mare numai in limba maghiara, adica probabil ne pregateste sa vorbim limba maghiara daca iese adica limba lui in tara mea, granita este aprope drum bun spre ungaria acolo numa ungureste va vorbi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.