Ultima actualizare: ieri, 20:44

Publicitate

Adrian Ștef: E vorba despre Satu Mare! (INTERVIU)

voteaza-aldeInterviu realizat cu dl. Mihai Adrian Ștef președintele în exercițiu al Consiliului Județean Satu Mare, candidatul Partidului Alianța Liberalilor și Democraților, ALDE cu poziția nr. 1 pe lista pentru consilieri județeni și candidatul formațiunii politice la primăria municipiului Satu Mare.

D-le Adrian Ștef v-ați cam obișnuit cu locul acesta ”1”. Până acum ați fost nr. 1 la cârma județului Satu Mare fiind președinte în exercițiu, sunteți nr. 1 pe lista de consilieri a partidului condus de Dvs., aspirați la locul nr. 1 dintre candidții la Primăria municipiului Satu Mare.  Și culmea: partidul dvs. este pe poziția nr.  1  pe buletinul de vot…

– Este adevărat că am condus acest județ timp de patru ani cu succes – susțin eu, și mai susțin mulți alții -, accept aprecierea că am fost și mai sunt nr. 1, dar vreau să vă spun că această afirmație este adevărată atât în muncă, cât și în rezultate. Faptul că vreau să-mi câștig acest statut, de nr. 1 și în continuare, este normal. Un politician, care vrea să se implice în transformarea vieții concetățenilor în mai bine, și e înzestrat cu acest har, și este și capabil – să vrea să-și împlinească acest deziderat.

D-le președinte, v-ați prezentat realizările, practic un bilanț de 4 ani în fruntea unei echipe a Consiliului Județean, deloc omogenă și chiar puteți face campanie electorală cu ajutorul acestor realizări…

–          Cred că trebuie să spunem direct oamenilor, care ne-au investit cu încrederea lor în urmă cu patru ani, ce am făcut în această perioadă. Este obligația unui demnitar, a unui ales local, a unui președinte de consiliu județean ales să facă acest gest. Cifrele sunt cifre, chiar dacă sunt pozitive sau negative. Din fericire cifrelele, relizările prezentate de mine bazate pe fapte și nu pe vorbe, consider că sunt pozitive. Trebuie însă să înțelegem: nu cifrele impresionante, sumele mari cheltuite sunt importante, ci transpunerea și impactul lor în viața cotidiană a cetățenilor.

Mă bucur că pot arăta aceste rezultate și da, sunt o serioasă referință pentru viitorul meu politic, îmi dau o bază solidă, o confirmare. Dacă am putut atinge aceste performanțe la nivelul județului sunt convins că le voi putea atinge și la nivelul municipilui Satu Mare.

Cifre, milianele de euro și lei, rezultate…Ce credeți, în ce domenii au beneficiat mai mult cetățenii județului în urma acestor realizări? Care este impactul acestora în viața cotidiană sătmăreanului de rând?

–          În darea de seamă făcută publică, am făcut cunoscute domeniile în care am investit, în care am intervenit. Aceste realizări s-au simțit în viața cotidiană ale cetățenilor, atât în județ cât și în municipiu. Cine ar putea susține că nu e în beneficiul sănătății tuturor cetățenilor județului că în perioada 2012 – 2016 s-au investit în sănătate 14.700.000 €? S-au renovat secții vitale ca importanță în instituțiile județene de sănătate: Ortopedia și Traumatologia, Cardiologia, Chirurgia cardio-vasculara, O.R.L. – parțial și Radiologia, Ambulatoriul Integrat, Chirurgia și Ortopedia Pediatrica, Pediatria, etc.

Cine ar putea nega importanța în viața cotidiană a cetățenilor de a circula pe arterele principale și secundare între localitățile județului, care se deplasează la locurile de muncă, își duc copii la școală într-un mod civilizat? Cei 270 km de drumuri județene rebilitate, modernizate, asfaltate în valoare de 55.800.000 euro este cea mai amplă acțiune de reabilitarea rețelei de drumuri județene. Tot așa aș putea pomeni și celelalte domenii: promovarea turismului cu investiția în derulare la Luna Șes, modernizarea Aeroportului Internațional Satu Mare, sprijinul acordat culturii sătmărene, atât tradiționale cât și celei moderne, dar nu am uitat nici de sprijinirea cultelor etc. În cei 4 ani de mandat de 2012-2016 am investit peste 169.000.000 euro pentru mai binele locuitorilor județului și a municipiului Satu Mare. Bineînțeles că nu am rezolvat toate problemele județului, dar am făcut pași importanți atât cantitativ cât și calitativ în acea direcție…Sunt convins că majoritatea beneficiarilor acestor realizări recunosc acest lucru, dar sunt și se vor găsi întotdeauna care sunt nemulțumiți care vor spune ”numai atât?”. Dar asta e în toate țările de la Răsărit la Apus…

Așa cum vă spuneam aceste cifre sunt o bază de referință, care mă susțin, și-mi dau putere să continui ceea ce am început la județ, mai concentrat pe municipiu. Și am un program precis pentru acesta.

Apar zilnic în presa locală mesajele din programul ALDE semnate de Dvs. și de echipa Dvs. care se pare că se mărește zi de zi chiar cu nume sonore…Cum ați numi programul ALDE pentru Satu Mare?

–          Avem soluții punctuale pentru problemele majore ale municipiului, bineînțeles și ale județului. Chiar îi rog pe cititorii Dvs. să urmărească și să consulte zilnic în presa locală soluțiile punctuale pe probleme din domenile majore ale vieții sociale, economice, culturale, a administrației locale sătmărene. Dorim să oferim o alternativă alegătorilor, cea mai bună bineînțeles, după părerea noastră… Campania celor de la ALDE se bazează pe programe reale, nu pe vorbe. Eu sunt omul care spune ce gândește și face ce spune. Și cel mai important este că le vom face dacă sunt ales nr. 1, dacă alegătorii vor pune ștampila de vot pe poziția nr. 1 de pe buletinul de vot.

Ce șanse vă acordați în fața sătmărenilor?

–          Am încredere în sătmăreni și candidez bazându-mă pe încrederea lor. În acest spațiu specific, cu posibilități multiple, multietnic și multicultural reprezint singur un factor de echilibru, trăgându-mă dintr-o familie mixtă, cunoscând mai multe limbi și culturi. Consider că în aceste condiții pentru Satu Mare pot fii un primar al tuturor cetățenilor.

Totul se poate rezolva cu pricepere, voință și muncă. Cei care arată întotdeauna numai spre ”greaua moștenire” o fac din neputința de a găsi soluții punctuale în rezolvarea problemelor, de acționa în interesul comunității. Eu cu echipa ALDE voi acționa spre binele sătmărenilor. Pentru că e vorba despre Satu Mare.

34 comentarii

  1. George Răspunde

    Poveşti.

  2. Dan Răspunde

    Vorbe goale

  3. Vasile Răspunde

    Nimic nu-l recomanda sa fie primar.

  4. Ion Răspunde

    Asta se agata de scaune, ajutand UDMR.

    • ARDELEAN Răspunde

      o parere confuza ,din pacate etnia trebuie exclusa din sistemul votant,altcineva ajuta UDMR ,daca formatiunea politica doreste sa-i expunem pe portal ? ,noi simpli votanti santem de acord.

  5. Florin Răspunde

    ALDE,partid struto-camila

  6. Toader Răspunde

    O insirat numa bazaconii

  7. Dragon Răspunde

    Postaci mărunți și neplătiți la timp, scriu doar două tre cuvinte! Așa, ca să vadă seful koika!

  8. Petre Răspunde

    Cat de lipsit de modestie este Stef. Se lauda singur.

  9. Horea Răspunde

    Laude nefondate,domnule Stef.

  10. Florica Răspunde

    ALDE, un partid de trseisti, in care satmarenii n-au incredere.

  11. Gicu Răspunde

    Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, se află în vizorul procurorilor, după ce DNA a dispus extinderea urmăririi penale in rem pentru folosirea funcției publice în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.
    Noul dosar este disjuns din cel al vicepreședintelui Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor, trimis deja în judecată de DNA.
    http://www.voceatransilvaniei.ro/mircea-govor-trimis-judecata-procurorii-dna-l-au-luat-vizor-pe-adrian-stef/

  12. Costel Răspunde

    Adrian Ștef, vizat de ancheta DNA
    Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii DNA, s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem pentru folosirea funcției publice în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.
    Procurorii DNA spun că în context al reorganizării structurilor ANAF, și Adrian Ștef, președintele Consiliului Județean Satu Mare și vicepreședinte al PNL Satu Mare la acel moment, a acționat, în cursul lunii august 2013, pentru numirea unor persoane din anturaj/obediente/membri PNL, pe funcții de conducere în cadrul AJFP Satu Mare, respectiv a Serviciilor Fiscale municipale și orășenești de la nivel județean.
    ”De menționat că acesta a acționat de maniera mai sus arătată în urma unor negocieri pe care le-a purtat anterior cu inculpatul Govor Mircea, respectiv Ardelean Ioan Mircea, aceștia stabilind concret care persoane să ocupe funcții de conducere la instituția mai sus menționată, pe baza unor criterii exclusiv politice, în contextul în care la acea vreme, coaliția aflată la putere în acel moment (Uniunea Social Liberală) era formată din partidele PSD și PNL”, se arată în rechizitoriul DNA.
    Astfel, potrivit procurorilor, la data de 6 august 2013, Adrian Ștef, cu sprijinul lui Ioan Mircea Ardelean, a procedat la identificarea unor posturi vacante în domeniul fiscal de la nivel județean, în scopul redistribuirii, precum și la vacantarea altor posturi ocupate de persoane care nu se aflau în sfera sa de interese.
    ”De asemenea, cei doi au convenit asupra necesității vacantării unor posturi de conducere la Serviciul Fiscal Carei (unde pe postul de adjunct șef serviciu fiscal, numitul Spătar Sabin a fost înlocuit de numitul Sas Lucian, persoană din anturajul lui Ștef Adrian). La aceeași dată, Ștef Adrian a manifestat interes pentru numirea lui Toth Călin Ioan pe funcția de trezorerier șef al AJFP Satu Mare, intenție ce nu s-a concretizat, pe funcția respectivă fiind numită ulterior numita Kotai Maria. Nemulțumit de această numire, Ștef Adrian a luat legătura cu numita Barbul Mona Carla (persoană care în octombrie 2013 a fost numită director executiv interimar în cadrul Direcției Regionale Vamale Cluj, la intervenția pe care numitul Silaghi Ovidiu, Ministrul Transporturilor la acea vreme, ar fi făcut-o pe lângă Chițoiu Daniel), căreia i-a comunicat că va încerca să ia legătura în acest sens cu ministrul Finanțelor Publice de la acea vreme, numitul Chițoiu Daniel (membru PNL), prin intermediul directorului său de cabinet, numitul Vulpescu Dumitru Remus. În acest sens, Ștef Adrian Mihai l-a contactat telefonic pe Vulpescu Dumitru Remus, care l-a asigurat că a transmis doleanța sa în legătură cu numirea lui Toth Călin ”mai departe”, adică factorilor decidenți din cadrul ANAF, respectiv ministrului Finanțelor Publice. În continuare, Ștef Adrian își exprimă nemulțumirea în legătură cu faptul că propunerile cu persoanele afiliate politic ce urmează să ocupe funcții de conducere (fie din PSD, fie din PNL) în cadrul nou constituitei Administrații Județene a Finanțelor Publice Satu Mare trebuie trimise de Mircea Govor pe mail lui Andrei Dolineaschi (secretar general PSD), fapt pe care Ștef Adrian îl consideră inoportun, atâta vreme cât ministrul de Finanțe este membru PNL. Astfel, cei doi interlocutori au convenit ca listele cu persoanele agreate de PNL să fie trimise direct lui Vulpescu Dumitru Remus, urmând ca acesta să le redirecționeze către ministrul finanțelor publice, respectiv conducerea ANAF. Pe cale de consecință, există indicii rezonabile că numitul Ștef Adrian, sprijinit și de către numita Papici Marcela (viceprimar al municipiului Satu Mare și membru PNL la acea vreme), respectiv Ovidiu Silaghi, au înaintat la ANAF o listă proprie cu persoanele avute în vedere pentru ocuparea posturilor”, se arată în documentul DNA.
    Anchetatorii mai susțin că, în perioada august – octombrie 2013, Adrian Ștef a avut mai multe întâlniri atât cu ministrul finanțelor publice, cât și cu președintele ANAF, Gelu Diaconu, ocazii cu care acesta și-ar fi folosit influența și autoritatea sa de vicepreședinte PNL Satu Mare, respectiv de președinte al CJ Satu Mare, în vederea numirii unor persoane agreate în funcții de conducere în cadrul AJFP Satu Mare.

  13. Nicu Răspunde

    Ovidiu Silaghi și Adrian Ștef, indivizi ce au pus interesul personal deasupra interesului partidului.

    • 14 mai Răspunde

      Din ce partid faci parte?.Sa-ti spun eu interesul personal, nu a-l PARTIDULUI.NU dau nume de partid pentru ca umilesc acel partid.

  14. Apropo Răspunde

    Daca vreti sa fiti primar, de ce nu aveti tricolorul pe palat???????????????????????

  15. Mirciulica Răspunde

    Potrivit procurorilor DNA, la data de 07.08.2013, Mircea Govor are o discuție în contradictoriu cu Adrian Ștef, din care se desprinde cu ușurință concluzia că posturile vacante din organigrama AJFP Satu Mare urmează a fi ocupate doar în urma unor negocierilor purtate între liderii politici ai PSD și PNL, neavând importanță criteriul profesional:
    ” Domn (Ștef Adrian) : – Da !
    GOVOR MIRCEA VASILE : – Măi Adi !
    Domn : – Da.
    GOVOR MIRCEA VASILE : – Io am circul de pe lume aici măi !
    Domn : – Na, ce s-o întâmplat ?
    GOVOR MIRCEA VASILE : – Păi da’ astea nu-s măi, acesta, în primul rând acesta pe care l-ai pus tu la Negreşti îi de la PDL şi măi, îţi spun io…
    Domn : – Măi !
    GOVOR MIRCEA VASILE : – Na bun, acuma Adi, îţi spun ceva, toţi îmi sar în cap, toată lumea îmi sare în cap de acolo…
    Domn : – Mircea, ascultă-mă te rog frumos.
    GOVOR MIRCEA VASILE : – Da.
    Domn : – Te rog frumos ascultă-mă.
    GOVOR MIRCEA VASILE : – Da.
    Domn : – Deci, numirile astea, numirile astea care noi le facem….
    GOVOR MIRCEA VASILE : – Adi, nu-i aşa, că astea locuri cheie, dă-le dracului să le f… că acum oamenii ăştia ştiu…
    Domn : – Stai măi un pic atuncia, te rog nu mă suna de faţă cu oamenii ! Dacă vrei discutăm noi separat chestiunea asta.
    GOVOR MIRCEA VASILE : – Nu-i bai, io opresc, io sun la Bucureşti şi opresc numirile.
    Domn : – Na opreşte, opreşte cum vrei tu, asta este, n-am ce să fac, dacă tu discuţi cu oamenii mei pe care io îi fac şi io îi pun, tu îi opreşti, io n-am discutat niciodată, nici o propunere de a ta.
    GOVOR MIRCEA VASILE : – Na bine Adi, îi vorba, ştii ce spun ăştia, de ce luaţi de la PDL măi, ne-o f… într-una şi acum îi luaţi voi şi îi faceţi PNL…
    Domn : – Mircea, ascultă-mă te rog frumos, dacă vrei să discutăm nu discuta cu mine îi şedinţă… te rog frumos.
    GOVOR MIRCEA VASILE : – Da’ unde eşti acum ?
    Domn : – Îs la birou, da’ n-am discutat niciodată nici o numire de a ta, nici un nume nu l-am discutat.
    GOVOR MIRCEA VASILE : – Da Adi, Adi, stai un pic, că şi asta îi o chestie, da’ io, io efectiv nici io n-am spus până acum nimic, da’ asta, îmi spun oamenii ăştia acesta domnule, o venit de la PDL acum şi într-una o fost în circ şi în scandal cu el şi acum l-a şi luat voi ca să continuăm circul şi scandalul, dă-le dracului măi !
    ………………………………………………………………………..
    Domn : – Deci Mircea, nu mai fac nici o propunere, nu mai discut nimic, am închis subiectul când vine Ovidiu (se referă la Ovidiu Silaghi) să şi le f…, io am închis subiectul, gata ! Nu mă mai interesează !… Nu mă mai interesează !”…..

  16. karatistbrigist Răspunde

    daca nu pricepe, de face? Daca se pricepe mai bine la altceva, karate, sport, educatie fizica, modelling, de ce nu vrea sa castige in domeniile astia, ar fi bine si pentru el, si pentru noi

  17. STEFan Răspunde

    Silviu Mănăstrire a vorbit luni, la ”Dosar de politician” despre baronizarea României și mecanismul putred al finanțării clasei politice. Un exemplu este Satu Mare unde doi baroni penali și alți câțiva locotenenți stăpânesc județul de patru ani.
    Baronii sunt fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi și Mircea Govor, șeful PSD din județ și vicepreședinte al Consiliului Județean. Silaghi face parte acum din partidul lui Tăriceanu, ALDE, iar Govor este protejatul lui Liviu Dragnea. Cei doi baroni au și două marionete care dau cu subsemnatul pentru contractele publice: una este Dorel Coica, primarul PSD-ist de la Satu Mare, a doua marionetă este Adrian Ștef, președinte al CJ Satu Mare, și cumnatul lui Silaghi.
    Acești patru băieți au mari probleme penale, dar se luptă să rămână în politică, deși fiecare în parte este putred de bogat. Primarul Coica va candida pentru un nou mandat la primăria Satu Mare, iarAdrian Ștef vizează încă patru ani în fotoliu de șef la judeș. Coica și Ștef însă tremură de frică pentru că începând cu anul 2012 au semnat și atribuit contracte publice de lucrări către societatea de construcții Tehnic Asist din Botoșani.
    Compania este patronată de afaceristul Mirel Vlas, un personaj foarte intim al baronilor Mircea Govor și Ovidiu Silaghi, cei doi păpușari de la Satu Mare. În decembrie anul trecut, procurorii DNA au ridicat documente din sediul Tehnic Asist. Procurorii l-au reținut atunci și pe Mircea Govor într-un dosar de trafic de influență – baronul influențase numirea șefilor de la Finanțe și de la ANAF din județ. Însă procurorii au luat și urma zecilor de milioane de euro cheltuite la primărie și la Consiliul Județean.
    Baronii Silaghi și Govor au reușit să aducă în județ finanțări considerabile de la ministerele Transporturilor și de la ministerul Dezvoltării. Principalul beneficiar al banilor trimiși de la București către Satu Mare este aceeași companie Tehnic Asist. Primarul Coica a atribuit în aprilie și în decembrie 2015 două contracte pentru reabilitarea unui pod și a drumului spre orașul Carei în valoare totală de 4 milioane de euro.
    Banii grei însă au venit pentru Vlas de la primăriile de comune și de la Consiliul Județean Satu Mare pentru diverse lucrări de întreținere și reparații de drumuri. În total,Tehnic Asist a încasat peste 50 de milioane de euro. Alte contracte au venit pentru Tehnic Asist de la alte instituții publice, cum ar fi regia de apă a județului- Apaserv SA, circa 5 milioane de euro în aprilie 2014, de la aeroportul Satu Mare, aproape 1 milion de euro, sau de la compania națională de drumuri, alte zeci de milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor naționale ce traversează județul.

    În luna octombrie 2015 baronul Mircea Govor și ministrul Fondurilor Europene semnau două finanțări europene pentru aeroport și compania de apă Apaserv în valoare de 22 de milioane de euro. Până în anul 2020, doar pentru compania de apă a județului vor fi disponibile circa 120 de milioane de euro pentru dezvoltarea rețelei de apă. Peste tot în aceste proiecte apare deja, ca o banalitate, numele companiei Tehnic Asist.
    Una din acuzațiile care i se aduc lui Govor de către procurorii anticorupție este că a șantajat un primar de comună să atribuie un contract acestei firme. Documentele arată că aproape toate contractele importante de lucrări din județ au fost preluat de Tehnic Asist. Ceea ce se întâmplă de patru ani la Satu Mare cu fondurile publice este atât de evident ți revoltător, încât orice comentariu este de prisos.

    Sistemul baronilor este implacabil peste tot în țară: banii vin de la București, de la ministere sau din fonduri europene, ei sunt împărțiți pe criterii politice primarilor și la consiliile județene, apoi sunt licitați și dați cui trebuie. Din acești bani publici se întreține un sistem mafiot hrănit din corupție care asigură voturi pentru partidele politice. Voturile înseamnă funcții de primari, de parlamentari și, în final, accederea la guvernare. Apoi, suveica se repetă din patru în patru ani.

  18. Viorel Răspunde

    Stef, de dragul puterii, a aruncat in aer intelegerea cu PSD.

  19. Roman Răspunde

    E adevarat ca Stef e cetatean maghiar si ca ne-a vandut pe romani ungurilor?

    • Rosalinda Răspunde

      Alt partid a negociat cu UDMR,daca doriti si nume din acel Partid incercam sa le expunem,Dar UDMR nu a invitat pe nimeni,in special acele personaje,

  20. Oana Răspunde

    Nu l-a scos ANI din politica?

  21. satmarean Răspunde

    Cum și-a finanțat Adi Ștef campania electorală din 2012: Cu bani de la morți!!!
    ”Arunc cu banii ca să moară toți dușmanii!” a fost sloganul președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, în campania electoral din 2012.
    Fondurile de care a dispus, fără număr, au fost puse atunci pe seama situației financiare foarte bune a firmelor Folda, ori a magazinelor deținute de Ovidiu Silaghi. După 4 ani adevărul iese la iveală. Adrian Ștef a vândut funcțiile din administrația public locală, cu banii înainte. Astfel, oricine a avut asiprații la vreo funcție a fost obligat de Ștef și Silaghi să scoată banii. Nimeni nu a fost execeptat de la taxă, nici măcar cei mai apropiați, Marcela Papici, Cristian Zaha sau Mariana Roman. Cristi Zaha, numit apoi șef de cabinet, iar ulterior pe diverse funcții de șef la Apaserv, a fost prins de Ștef într-un moment foarte prost. Firma lui Cristi, SC OPUS CONSTRUCT SRL, tocmai dăduse faliment și avea datorii de sute de mii de euro către Banca Transilvania, CODREA VICTOR INTREPRINDERE INDIVIDUALĂ ( FOSTĂ A.F. CODREA VICTOR ) DRĂGUŞENI, PRIMĂRIA COMUNEI DUDEŞTII NOI ŞI COMUNA DUDEŞTII NOI, BURZ & CUC, C.I.CADAR IOAN, PRIMĂRIA Satu Mare, I.T.M. SATU MARE, S.C. PROSPER COMPANY S.R.L. SATU MARE, QUADRAL S.R.L. SATU MARE, S.C. TOMIS S.R.L. BOTIZ, D.G.F.P. SATU MARE, S.C. TARR CONST S.R.L., S.C. AUXILIAR SERVICE S.R.L. SATU MARE, S.C. SAMCIF S.A. SATU MARE, HOLCIM (ROMANIA ) S.A. BUCUREŞTI, S.C. DANMAR PRO PARTENERS S.R.L. BUCUREŞTI, NICHITA IOAN, S.C. MATROS 2000 S.R.L. ORADEA, SC. SAMCIF SA, LEBADA SRL, ORAŞUL CIACOVA, S.C. EUROCAR S.R.L., S.C. MOTORACTIVE IFN S.A., ultimele două sunt firmele lui Radu Bud, fostul protector a lui Cristi Zaha. În 2012, Cristi Zaha era angajat al ADP Satu Mare, Cimitirul de pe str. Amațului. Ce a făcut Cristi Zaha pentru a-și cumpăra de la Ștef postul de director de cabinet? A băgat mâna în caseria cimitirului și a luat 57.795 lei. Banii sătmărenilor care au plătit pentru mormintele din cimitirul de pe str. Amațului. Banii au ajuns la Adrian Ștef, care și-a plătit o parte din campania electorală. Cristi Zaha și-a cumpărat și postul și protecția. Bunul său prieten Cristi Bozai, șeful ADP Satu Mare, nu l-a denunțat la Parchet pentru delapidare, așa cum era obligat să o facă, ci i-a permis lui Cristi Zaha să ramburseze banii în rate. E cumva BANCĂ Cimitirul de pe str. Amațului ? Să știm și noi Adrian Ștef, Cristi Zaha și Cristi Bozai!!!!

  22. nicu Răspunde

    Singura sansa sa nu-i mai vedem mutra lui Stef in urmatorii 4 ani este ca ALDE sa nu faca 5 % la votul ptr CJ,ceea ce este putin probabil.Asa ca va trebui sa-l mai suportam 4 ani.Binenteles daca nu ne scapa procurorii de el.

    • SATMArean Răspunde

      Sper ca postacii sa dispara,gherila IT asa a fost la inceput , conceputa din ambitia noastra.Pacat de GANDIREA NOASTRA BOLNAVA.

  23. Pop Ioan Răspunde

    Eu votez pe Stef. Numai sa bata pe ungurii astia cum a facut amu 4 ani. Te sustin cu inima romana.

  24. Nesimtire Răspunde

    Adriane, in loc sa vorbesti aiurea, mai bine ne-ai spune ce e cu vila sau pensiunea aia de care s-a scris de curand? Asta i-ar interesa mai mult pe satmareni decat vrejelile astea de doi lei. Daca stii sa citesti, acceseaza linkurile urmatoare>
    https://realitateasatmareana.wordpress.com/2016/05/30/pensiunea-secreta-a-familiei-stef/
    sau http://www.avertisment.net/presedintele-stefaneala-este-bun-de-chelfaneala/
    Asteptam un raspuns urgent domnul Stef, ca sa stim cine ne cerseste voturile! Sper ca nu aveti de gand sa adoptati pozitia strutului. Nu de alta dar va ramane fundul la vedere si riscati sa vi-l ciuruiasca alegatorii in 5 iunie. Sa auyim numai de bine!

  25. cornel Răspunde

    E vorba despre hotie, domnule Adrian Stef, candidat ALDE la Primaria Satu Mare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.