Ultima actualizare: ieri, 21:00

Locale

Alegeri locale Satu Mare. Prezență în continuare scăzută pe cartiere

vot Satu MareAlegeri locale Satu Mare. La ora 13:00 prezența la vot în județul Satu Mare a fost de 20,29%, iar în municipiul Satu Mare a fost de 18%. Până în prezent și-au exprimat votul 64.371 persoane din județ, iar în municipiu 18.390.

În municipiul Satu Mare în unele secții de votare s-a depășit procentul de 25%, respectiv la Școala Generală nr. 10, Școala Generală Constantin Brâncuși, peste 23% s-a înregistrat la Grădinița Dumbrava Minunată, Asociația Județeană de Fotbal, Școala Dr. V. Lucaciu.  

Cea mai slabă prezență la vot din muncipiul Satu Mare, de 11-12%, s-a înregistrat în continuare în cartierele Soarelui, Micro 17, Carpați I și II, respectiv la  Grădinița Draga mea, Școala Gimnazială Octavian Goga, Grădinița nr. 21 dar și Grădinița cu Program Prelungit de pe strada Botizului

PortalSM vă ține la curent cu desfășurarea alegerilor, eventualele probleme apărute, declarațiile candidaților și liderilor politici dar și cu primele  Rezultate alegeri locale Satu Mare.

2 comentarii

  1. Cocolino Răspunde

    Hopa !!! Ia te uita ce multi il iubesc pe patronul SCM Scoica …Carpati 1 & 2 la coada clasamentului…probabil ca nu le mai place nici lor promisiunile mincinoase…

  2. vot Răspunde

    in micro 17 lumea inca admira parcarile.o sa mearga mai tarziu la votat .Cei din carpati 1 probabil sunt la piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.