Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Aparatură de 25.000 de euro din Germania pentru spitalul din Tășnad

aparatVeste imbucuratoare pentru pacientii care se adreseaza Sectiei Exterioare Tasnad din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare. La initiativa lui Karl Galos, stabilit de mai multi ani in Germania,  si a relatiilor lui personale, compania Heinen&Lowenstein din Germania, a donat aparatura medicala pentru Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare, pentru Sectia Tasnad, in valoare de 25.000 euro.

In dotarea Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare, respectiv a Sectiei exterioare Tasnad, au intrat un incubator, doua aparate mobile pentru oxigenoterapie, 4 monitoare de supraveghere si urmarire a functiilor vitale ale pacientilor precum si un aparat de masurat bilirubina la sugari (fara intepatura) aparate care vor facilita activitatea personalului medical si vor imbunatati calitatea actului medical de care vor beneficia pacientii din zona Tasnad.

Actiunea de predare-primire a aparaturii s-a petrecut zilele trecute la sediul companiei Heinen&Lowenstein din Bad Ems, localitate situata in landul Renania-Palatinat. 

La festivitate au participat persoane din conducerea companiei, initiatorul acestei actiuni, Karl Galos precum si delegatia Spitalului din Tasnad alcatuita din Csilla Ludwig, dr.Dohi Lorand si coordonatorul medical al Sectiei Exterioare Tasnad, dr.Nagy Tünde.

“Suntem siguri ca noile aparate vor creste calitatea ingrijirilor medicale acordate pacientilor care se vor adresa sectiei noastre”, a declarat dr.Nagy Tunde.

 

Sursa: SJU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.