Ultima actualizare: azi, 22:36
Locale

Cu Daciile pe Transfăgărășan și Transalpina. O provocare pentru proprietari

afisClubul de Autoturisme de Epocă ” Drum Bun” organizează, în perioada 29-31 iulie 2016, o expediție pe cele mai frumoase și dificile drumuri din țara noastră, Transfăgărășan și Transalpina intitulată ”Dacia Vs. Transfăgărășan – Dacia V.s Transalpina”. La acest eveniment vor participa mai multe echipe, din sudul țării respectiv din din nord. urmând să se întâlnească pe traseu. Majoritatea automobilelor care vor lua parte la această expediție, sunt modelele Dacia Clasic, Dacia 1100, 1300 și 1310.

Prin această ocazie vrem să adresăm invitația tuturor celor care vor să participe la această expediție, să ne contacteze pe adresa de email: [email protected] sau pe pagina de Facebook ” Întâlnirea cluburilor ”DRUM BUN”.

Avem mare rugăminte ca cei care doresc să participe, să-și pregătească autoturismele în detaliu deoarece este un traseu dificil și nu riscăm să avem incidente și să blocăm circulația.

Cei care vor pleca din nordul țării vor avea urmatorul program: Plecarea sâmbătă dimineața 29 iulie la ora 03.00 din municipiul Satu Mare (OMV – Lucian Blaga.)

Cei care pornesc din sudul țării, plecarea va avea loc sâmbătă 29 iulie dimineața la ora 7.00 din Bucuresti –parcarea Auchan Militari, urmând ca echipajul să se întâlnească cu restul la iesirea din Pitești spre Curtea de Argeș.

Acest eveniment are ca scop promovarea turismului dar și a autoturismului românesc.

Pentru detalii suplimentare: Coordonatorii echipelor: George Negrea – 0751 023 411, pentru cei care vin din nordul țării, respectiv Dragoș Manea – 0755 094 076, pentru sudul României”, se arată într-un comunicat de presă remis de clubul ”Drum Bun”. 

Un comentariu

  1. Flaviu Răspunde

    Bravo baieti, imi place de voi, tot ceea ce faceti este grozav. Tinerii ar trebui sa ia exemplu de la voi.
    Mult succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.