Ultima actualizare: azi, 20:57
Locale

Primarul Kereskenyi nu mai vrea lubenițe la colț de stradă. Îi trimite pe comercianți în piețe

SONY DSCPrimăria Satu Mare anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că se interzice comercializarea lubenițelor, dar și a altor fructe și legume, la colț de stradă. Comercianții sunt îndrumați să-și închirieze mese în piețe.

”Începând cu data de 27 iunie, nu se mai prelungesc autorizațiile de comercializare a pepenilor, legumelor și fructelor pe domeniul public al Municipiului Satu Mare. Comercianții au posibilitatea de a-și închiria locuri în piețele de pe raza Municipiului Satu Mare, în vederea comercializării acestor produse, existând locuri libere în toate piețele.

Poliția Locală va efectua activități de control, în vederea respectării celor stabilite și va lua măsuri de sancționare a comercianților care nu vor respecta reglementările în vigoare, conform Legii 12/1990, republicată”, se arată în comunicatul Primăriei Satu Mare. 

6 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  A fost si cazul, fiecare colt de strada e mizerabil din cauza acestor “producatori”, care defapt cumpara marfa de la supermarket la 1 leu kg-ul si o vand la 3 lei la colt de strada.

 2. bine Răspunde

  corect ,o masura buna!

 3. dorel cetatean Răspunde

  Masura e buna, dar in piete e plin de evazionisti, sa nu spun altfel.. legume fructe aduse din Polonia, fara acte, fara fiscalizare, nimic! Deci, sa facem curatenie in piete si la colturi de strada! Sunt aceleasi persoane, care ocupa pietele, parcarile de la intrarile in oras ( a se vedea parcare de la parcul industrial) si colturile de strada! Sunt toti producatori de prin Stana, etc.. producatori de banan, kiwi, capsuni, pepene de Dabuleni, etc..

 4. Tunde Igli Răspunde

  ar trebui facuta putina ordine si in piete pt ca majoritatea comerciantilor au certificat de producator dar habar nu au cum se culltiva produsul pe care o vand!

 5. Unu' Răspunde

  Cat tin promotiile cu lebenita de la Kaufland (apoi Auchan, Penny, Lidl …), or fi prezenti si ei…

 6. Nicolae Nicu Răspunde

  D-le prefect ia luati la puricat primarii din comune care dau certificate de producatori unor cetateni care habar nu au ce e aia o sapa si nici n-au pus piciorul vreodata in camp la munca numai la cio….t .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.