Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Expo Fabricat în Satu Mare și-a deschis larg porțile. Economia județului, la vedere (FOTO)

fabricat in satu mareCea de a șasea ediție a Expoziţiei Fabricat în Satu Mare, organizată în incinta complexului Interex din cartierul Micro 17, și-a deschis astăzi porțile pentru vizitatori. Sătmărenii pot vedea, în cadrul expoziției, vârfurile economiei județului și își pot face o imagine de ansamblul al nivelului tehnologic al acesteia.

Înainte de deschiderea oficială a expoziției, în parcarea Interex s-a desfășurat o paradă a mașinilor de epocă, unde 15 ”bătrâne doamne” și-au etalat frumusețea.

La deschiderea oficială a expoziției, pe lângă organizatori și expozanți, au fost prezenți și reprezentanții autorităților județene și locale și anume prefectul Radu Bud, președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, dar și viceprimarii municipiului Satu Mare, Adrian Albu și Doina Feher.

Cuvântul de deschidere a aparținut  președintelui Asociației Economice Germano-Române, Iuliu Cadar, care a declarat deschisă expoziția și a făcut un apel la autoritățile județene să vină în sprijinul mediului de afaceri din județul Satu Mare pentru ca, împreună, să poată dezvolta economia județului. Și autoritățile județene și locale au răspuns afirmativ și au promis, fie că este vorba de prefect, președinte de Consiliu Județean sau viceprimari, că vor veni în sprijinul mediului de afaceri sătmărean.

Au mai luat cuvântul vicepreședintele Asociației Economice Germano-Române Satu Mare, Tiberiu Markus, președintele de onoare a Asociației, Iosif Szepessy, dar și șeful secției economice a Ambasadei Germaniei în România, Sebastian Groning. După deschiderea oficială, a urmat turul de onoare.

Expo Fabricat în Satu Mare se întinde pe o suprafață de 577 de metri pătrați în cadrul căruia au expus 56 de firme sătmărene din aproape toate domeniile de activitate.

De la ora 14.00 este programat un work-shop legat de resurse umane iar seara va avea loc un cocktail. A doua zi, mâine,va avea loc un concurs pentru tineri iar după-amiază va fi prezentată o paradă a modei. Tot mâine va avea loc și concursul ”Provocarea”, proba ”Ambasadorul”, concurs organizat de Asociația SamStudia. 

2 comentarii

  1. Ianis Răspunde

    Irespirabil aerul inauntrul halei.Standuri parasite…nu ma mir.Prima zi,esec total…

  2. Unu' Răspunde

    Doar lui coi-ca, dorel de sătmar îi pare rău că au venit germanii să ne facă locuri de muncă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.