Ultima actualizare: azi, 20:48
Locale

Kereskenyi prezintă opţiunile electoratului: primar tânăr, cinstit, sătmărean sau “un corupt de la PSD”

kereskenyi gaborCandidatul UDMR la Primăria Satu Mare, Kereskenyi Gabor, şi-a prezentat astăzi într-o conferinţă de presă, concluziile campaniei electorale care se încheie vineri, el declarându-se împăcat cu gândul că a făcut tot posibilul să explice electoratului planurile şi proiectele sale. El a precizat că acum urmează să decidă sătmărenii ce vor mai departe: “un primar tânăr, cinstit, sătmărean” sau “un primar corupt de la PSD”.

“Aş dori să mulţumesc celor aproape 15.000 de sătmăreni cu care am reuşit să luăm legătura în această perioadă, mă refer inclusiv la perioada de strângere a semnăturilor, când după cum bine ştiţi şi după cum v-am informat, am reuşit să strângem 7.200 de semnături. Am reuşit  să stăm de vorbă cu peste 7.000 de sătmăreni de-a lungul acestor mai mult de trei săptămâni, am fost împreună cu voluntarii noştri, 148 la număr, şi împreună cu candidaţii la Consiliul Local şi candidaţii la Consiliul Judeţean, în frunte cu dl.Pataki Csaba, candidatul nostru la preşedinţia Consiliului Judeţean, am reuşit să ajungem la peste 300 de străzi din municipiul Satu Mare”, a declarat Kereskenyi Gabor.

El, împrepună cu echipa de campanie, au avut întâlniri cu alegătorii în Piaţa de Vechituri, Piaţa Mică, Piaţa Mare, piaţa auto, Piaţa Someş, Solidarităţii, 14 Mai, Balta Blondă, Sătmărel, Carpaţi I, Amaţiului, centrul oraşului. Oamenii le-au atras atenţia asupra modului în care arată oraşul.

“Mi-a părut foarte foarte bine că programul nostru de dezvoltare al municipiului Satu Mare coincide cu părerea sătmărenilor. Am primit semnale foarte pozitive, şi într-o proporţie de 95% am primit feed back-uri bune. Am primit şi critici, atât UDMR-ul cât şi eu personal, şi dacă sunt sincer, trebuie să recunosc şi eu că de-a lungul celor opt ani cât am condus UDMR-ul acest oraş nu a fost totul roz, tot timpul este loc şi de mai bine, dar acum avem o echipă foarte bună, serioasă, avem alături de noi colegii de la Forumul Democrat German, cu care sunt covins că vom putea face schimbarea în bine în acest oraş”, a mai spus deputatul.

El a mai precizat că şi-a făcut treaba de candidat, iar duminică este rândul sătmărenilor să decidă.

“Stau cu conştiinţa curată că noi am făcut o campanie pozitivă, am făcut o campanie adevărată din uşă în uşă, de la om la om. Consider că au fost benefice acele măsuri legislative care au interzis folosirea diferite lor materiale de campanie, a pixurilor, a  pungilor, brichetelor, bannerelor. În acest fel noi am reuşit să fructificăm acea experienţă pe care o avem de mai mulţi ani de zile, noi nu acum am început această campanie door to door. Consider că noi ne-am făcut treaba, acum urmează sătmărenii, acum este rândul lor a celor care aşteaptă schimbarea, pentru că duminică se va decide dacă sătmărenii vor un primar tânăr, cinstit, sătmărean, sau vor în continuare un primar corupt de la PSD. Asta e miza zilei de duminică. Şi eu aş dori să îi îndemn pe toţi sătmărenii, indiferent de opţiunea lor, să iasă la vot, pentru că se poate face schimbarea”, a declarat Kereskenyi.

Candidatul UDMR a mai ţinut să precizeze că au fost şi vor fi diferite mesaje care să insinueze faptul că Satu Mare nu ar putea fi condus de un sătmărean de etnie maghiară, lucru cu care nu este de acord. El a dar asigurări că după alegerile locale UDMR va încheia parteneriate cu celelate formaţiini politice care doresc să contribuie la dezvoltarea oraşului.

 

104 comentarii

 1. Orasul natal Răspunde

  Orasul natal te sustine!

  • cinstit si tanar Răspunde

   debrecen

   • paralel Răspunde

    In Debrecen a facut studii, dar orasul natal e Satu Mare, e greu de inteles, ca unii sa studieze in strainatate si dupa aceea sa vina inapoi in locul natal

  • Josh Răspunde

   Cinstit? Daca cinstit înseamnă înstrăinarea hotelului Dacia sau vânzarea ștrandului atunci înseamnă ca avem o problema daca asa candidați cinstiti avem…

  • Iulia Răspunde

   Mai corupt decat acest șovin nu exista!!!

   • Gresit total Răspunde

    in coruptie primarul tau cu gasca rosie, bate toate recordurile ex. TAS

  • Rebeca Răspunde

   Sa meargă sa candideze in Debrecen si sa le vândă lor gogoși astia..noi suntem sătui de ei!!!

   • Voi cine sunteti Răspunde

    Noi cei care traim mai rau in Satu Mare, noi suntem satui de dorel, care a vizitat toate tarile de pe planeta asta pe banii nostrii, ai tuturor

    • Vasile Răspunde

     Si eu tot in Satu Mare traiesc dar vad realitatea si am curaj sa o spun.Ceea ce a facut Coica in 4 ani nu o sa faca Gabor asta nici in visele lui!

     • Care Satu Mare

      Tu in care Satu Mare traiesti, pentru ca in Romania sunt mai multe localitati pe nume de Satu Mare. Eu vorbesc de orasul ramas in coada tarii, cu gropi, mizerie, hotie, fara proiecte pe viitor, cu isteria goala

    • cetatean Răspunde

     Da, a vizitat toate tarile si tot nu a invatat nimic de la ei…

    • anti prosti Răspunde

     esti liber sa pleci in tara ta natala

  • Costi Răspunde

   Hai domn primar! Fa-l praf pe nenorocitul asta șovin!!!

   • Investitori bronzati Răspunde

    Adica sa cheme pe investitorii bronzati, care au navalit orasul si in weekendul asta si cu ei sa faca praf, sau cu nemtii, pe care a jignit primarul actual de nenumarate ori

  • Lili Răspunde

   Spune-i familiei tale ca esti cinstit si tanar! Votez Coica!

   • Nu votez penali Răspunde

    nu votez penalii, onoarea lipseste sa deie demisia, sau macar un harakiri

    • justitie Răspunde

     eu votez puscarie de minim 10 ani ptr “d-nul” Coica care pe banii satmarenilor a distrat in lume si ne-a lasat la curul gol si cu un oras fara legi si distrus, sa-i fie rusine, daca as fi in locul lui as scapa familia mea de rusine si m-as impusca in cap.

  • Victoria Răspunde

   Votez Coica! Primarul tuturor satmarenilor! Rușine postacilor UDMR-isti!

   • Victoria secret-ar Răspunde

    Victoria precis ca tu esti una dintre secret-are care asteapta ordinul pasei in harem. Tie sa fie rusine!!!!!!!!!

    • Roman Răspunde

     Ba tie sa-ti fie rusine Victoria secret-ar!!!!! Postac nenorocit udmr-ist!!! Suntem ramani si vrem un primar ROMAN nu un UNGUR afurisit care vrea sa ne magiarizeze pe toti!!!!!

     • justitie

      eu votez puscarie de minim 10 ani ptr “d-nul” Coica care pe banii satmarenilor a distrat in lume si ne-a lasat la curul gol si cu un oras fara legi si distrus, sa-i fie rusine, daca as fi in locul lui as scapa familia mea de rusine si m-as impusca in cap.

  • Szekely Răspunde

   De ce nu isi dezvăluie cetățenia? De ce se ascunde? Un primar cu cetățenie maghiara intr-un oras ROMANESC nu cred ca e o idee buna. Si eu sunt maghiar si il votez pe domnul Coica si ca mine sunt încă multi alții!

   • maghiar Răspunde

    ruşine ruşine ruşine trădătorule jegos

    • mamalui Adi.... Răspunde

     @maghiar:nu votezi ungurul Gabor,esti tradator!!!!!!!Multa minte va lipseste ungurilor!Vezi eu nu spun jegos,desi o meriti si esti !

     • GABOR PRIMAR

      EU VOTEZ PE GABOR. Baiat din Micro 16 si nu din oltenia. Tradator este mincinosul primar, care a tradat pe toti care acum 4 ani au votato.

    • alt maghiar Răspunde

     Nu te enerva ca nu-i tradator, nici macar secui. oricine poate sa scrie aici ca e szekely. Tema cetateniei mixte e o mantra tipic post-ceausista a sovinilor. Daca cea de a doua cetatenie al lui ar fi americana sau franceza nu zicea nimeni nimic. Kereskenyi e macar satmarean…

   • GABOR PRIMAR Răspunde

    tu esti maghiar fara hi 🙂

   • cineva Răspunde

    A jó kurva édesanyád sem volt magyar te seggfej, maradtál volna apádban, mert mindegy lett volna. Igy is geci ugy is geci.

 2. Ioana Pascu Răspunde

  Singurul candidat care e capabil sa conduca demn orasul Satu Mare. Tineii langa el.

 3. Bálint Răspunde

  Hai Gabor! Duminica Cojac o sa fuga acasa la Oltenia!!

  • Daniel Răspunde

   Coica o sa-si continuie treaba la primarie ca mai are mult de lucru !

   • tari nevizitate Răspunde

    DA ai dreptate postacule, mai are mult de facut, au mai ramas cateva tari pe care nu a vizitat pe banii contribuabililor

  • Roman Răspunde

   Jos Gaboooor!!!!! Betiv ordinar!!Du-te si candideaza in Ungaria…in Satu Mare vrem primar ROMAN!!!!! hai Coica!!!!!!!!

   • justitie Răspunde

    eu votez puscarie de minim 10 ani ptr “d-nul” Coica care pe banii satmarenilor a distrat in lume si ne-a lasat la curul gol si cu un oras fara legi si distrus, sa-i fie rusine, daca as fi in locul lui as scapa familia mea de rusine si m-as impusca in cap.

 4. Saturat Răspunde

  Mam saturat de tati hotii astia din politica, nu mai votez in viata mea

 5. Satmarean Răspunde

  Omul asta e tanar, are votul meu, pentru ca si eu sunt tanar si vreau schimbare, indiferent daca e maghiar sau roman, bun sa fie pentru oras

  • SATMArean Răspunde

   Sa stii ca a-i perfecta dreptate dar indiferent de etnie, de ce nu apare o platforma program cu includerea JUDETULUI nostru intr-n program EUROPEAN .Stim multi de aceste posibilitati de atragere a investitorilor,dar e greu realizabil .Nu avem infrasctutura .Avem nevoie de maghiari,dar sa se prezinte cu ceva constructiv pentru noi SATMARENII ,toti acesti oameni care traim in Satu Mare.Sa nu uitati ca santem SATMARENI.

   • Autostrada Răspunde

    Singura sansa ca Satu Mare sa aiba un acces la o autostrada este cea din Mateszalka (50 km) care este cel mai apropiat si sustinut de UDMR.
    Din Bucuresti sanse pana in 2030 dupa Masterplan nu sunt…Am ramas fara sprijin si din partea primariei si din partea guvernului in ultima vreme.
    Plus primarului actual ii pare rau ca nemtii au investit in oras…no comment

    • SATMArean Răspunde

     Din pacate Autostrada ,este directionata spre Ucraina,deci ADIO investie cu litere mici,exact ce santem noi.

  • Dan Răspunde

   Si daca e tanar tot nu ii sade ca primar.Asa un individ nu are ce cauta pe scaunul de primar!

   • Totusi Răspunde

    Totusi ar trebui cineva sa steie in scaunul primarului, pentru ca actualul mai mult a lipsit in ultimii patru ani, cat a fost prezent, excursii in America, Franta Germania, China…si

    • Viruta Răspunde

     Numa pe Gabor asta nu il vad la Primarie si nici nu are ce cauta acolo!

     • Vasile

      Crede-ma Gabor o sa fie primarul tuturor, a orasului Satu Mare, bun, intelept, cu proiecte, si toti o sa traim mai bine, si asta este important

  • dumas Răspunde

   poi cozma e si mai tanar..de ce nu-l votezi pe el daca mergi pe considerentul asta?

 6. mirela Răspunde

  ALEGEREA: Un BETIV notoriu, SOVIN si INCOMPETENT sau un MEDIC CARE A DEMONSTRAT CA A FACUT CEVA! SIMPLU! 🙂

  • elnezest Răspunde

   Medic??? Pensionar la MAI, bisnisman, politician, dar medic, nici de cum

  • justitie Răspunde

   eu votez puscarie de minim 10 ani ptr “d-nul” Coica care pe banii satmarenilor a distrat in lume si ne-a lasat la curul gol si cu un oras fara legi si distrus, sa-i fie rusine, daca as fi in locul lui as scapa familia mea de rusine si m-as impusca in cap.

 7. ha ha ha Răspunde

  Gabore si tu trebuia sa fii mare afacerist sau pensionar securist ca actualul primar, aveai sanse mai mari::))

  • mamalui Adi.... Răspunde

   Sanse mai mari sa ajunga pe mana jandarmilor?Lasa ca-l primaresc astia de-o sa fuga in Debretenul natal.

   • Stiri Răspunde

    Daca aduc bine acum cateva zile dorel a dat declaratii in presa dupa vizita DNA in propria casa

    • mamalui Adi.... Răspunde

     @stiri:pai si tu scrii si nu ti-a taiat inca nimeni degetele sau mana.Ratiune de honved cazut pe ceea ce crede el ca este cap !

     • Pseudomental

      Tu de pe care planeta ai fost catapultat? paralel cu realitatea de postac de valoare de doi dolar pe colt ce esti…dute la doctorul tau sa te consulte…te rezolva pe veci 🙂

 8. Kaszoni Szilard Răspunde

  Iarasi veniti cu prostii, pentru mine e indiferent ca e maghiar sau roman, vreau sa traiesc mai bine, singura obtiune sa scapam de ciuma rosie

  • matroz Răspunde

   E clar cu Gabor vei trai mai bine.Iti mareste salariul ,ca mintea nu poate ,ca n-are nici el prea multa !

   • desteptule Răspunde

    Stiu ca pentru tine ajunge si un cirnat cu fasole pentru vot, dar pentru noi satmareni este important nivelul de trai in comunitate!
    Vorbesc despre niste lucruri abstracte pentru tine?

    • mamalui Adi.... Răspunde

     @destept:Stimate bou ai ramas doar cu numele.Dar tot e bine.Vei inlocui fasolea romaneasca cu bograciul unguresc.Mintea ta va fi satisfacuta integral,ungureste si in proportie de masa!

  • SATMArean Răspunde

   felicitari prntru interventia dumneatale,e greu sa urmezi aceste comentarii de simpli votanti

   • Cetatean Răspunde

    Cetatenii nu sunt prosti si omul de afaceri si muncitorul de rind simte ca lucrurile merg mai prost, asta e realitatea

    • Mariana Răspunde

     Prost o sa mearga totul daca doamne fereste iese primar Gabor asta!Nu o sa faca nimic pentru noi !

     • FALS

      Daca o sa fie macar prezent la sedintele la primarie si o sa raspunde la intrebarii o sa faca mai multe lucruri decat pensionarul militar

  • dumas Răspunde

   si udmr a fost 8 ani la conducere ce a facut..abia astepta lumea sa scape de ciuma verde

   • Welcome in Sathu Marhe Răspunde

    Tu precis esti un investitor (solarmake) din oltenia, si inca nu ai umblat in orasul nostru. Romanii, maghiarii, svabii, romii toti simt pe pielea lor cat de bine merg lucrurile la noi. Mai bine zi o rugaciune pentru gyusi ca a facut proiect pentru teatru, popular, strazile cubic, scoli etc. altfel nici atata nu aveam!!!

 9. PROSTIA OMENEASCA Răspunde

  Dl PRIMAR! NU KERESKENI TE VA SCHIMBA, CI PROSTIA SI INCOMPETENTA TA.

  • Muri Răspunde

   Un om incompetent nu este in stare sa initieze atatea proiecte benefice orasului!de ce pana acum, cei care au fost la putere nu au facut ceva ptr oras? Au asteptat sa cada din cer? Coica chiar merita votul nostru!

   • Lipsa proiecte Răspunde

    Recomand sa faci o excursie in Baia Mare, Oradea Zalau sau Carei. Ne-au depasit. Deci cum stam cu proiectele primarului cazute din cer…

    • mamalui Adi.... Răspunde

     @Lipsa cap:sarace postac,ne-au depasit altii, nu de patru ani,ci mult inainte pe cand primaria era condusa de brava hoarda maghiara aterizata din pusta direct in primarie.

    • SATMArean Răspunde

     Exclude Carei,nu are conducere LIBERALA ,dar spune un LIBERAL.

 10. matroz Răspunde

  Eu nu prea inteleg :Coica a fost un primar slab,pentru ca este oltean?Gabor va fi primar bun,doar ca este ungur?Saraci romani cu mintea…

 11. dorel cetatean Răspunde

  tanar, cinstit, satmarean si sovin. Lumea zice si ca e prost, in sensul ca nu e inzestrat de la natura, dar eu nu vreau sa ma pronunt.

  • Zoli Răspunde

   Cei care il cunosc pe Gabor K. stiu prea bine ce hram poarta.Eu unul nu risc! Mai bine votez Coica!

   • justitie Răspunde

    eu votez puscarie de minim 10 ani ptr “d-nul” Coica care pe banii satmarenilor a distrat in lume si ne-a lasat la curul gol si cu un oras fara legi si distrus, sa-i fie rusine, daca as fi in locul lui as scapa familia mea de rusine si m-as impusca in cap.

 12. Comunist Killer Răspunde

  Numai comunist sa nu fie, poate sa fie si orb, mut, analfabet, numai comunist sa nu. in memorian securitate, comunism, fara cola si adidas si restu…

 13. Ema Răspunde

  Frumoasa exprimare,domnule Kereskeny! Daca eu fac parte dintr un partid cum ar fi PSD,inseamna ca si eu sunt corupt? Rusine sa va fie ca ziceti asa!

  • nomen est omen Răspunde

   Nu eu am zis cica Plautus, stiti, fotbalistul la Benfica:)

   • mamalui Adi.... Răspunde

    Nein ,ultimele spuneri fasciste ale kilerului Gabor,au evidentiat ce era get beget ungur,dar a fost atacat etnic!!!

    • mamalui Adi... Răspunde

     Promit ca o sa umblu la scoala si o sa invat sa citesc si o sa citesc si articolul de mai sus sefu, numai sa plati taxa de postac 🙂

 14. Radu. Răspunde

  Domnule Coica, noi va sustinem si va dorim succes!

 15. Olga Răspunde

  Asa ceva numai de la un om ca si Gabor puteai auzi!Lasa-ne omule ca suntem satui de tine!

 16. Florentina Răspunde

  7.200 de semnaturi ? Poate scrise cu indigo! Vai si amar! Da dansul chiar ne crede prosti!

 17. Ionela Răspunde

  Succes Coica! Votul familei mele este pentru tine!

  • Pensie Răspunde

   Toate familia ta nu primeste atata pensie, cat primeste coica pensie MAI, sa explici prima data la buni, ca dupa acea nu o sa mostenesti nimic 🙂

 18. Primarul cat are? Răspunde

  Dar marele primar cate semnatui a strans? Sau pentru asta a calatort in china sa stranga semnaturi de la chinezi ca pe aia nu le poate depasi Kereskenyi Gabor

 19. satmarean Răspunde

  Cum și-a finanțat Adi Ștef campania electorală din 2012: Cu bani de la morți!!!
  ”Arunc cu banii ca să moară toți dușmanii!” a fost sloganul președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, în campania electoral din 2012.
  Fondurile de care a dispus, fără număr, au fost puse atunci pe seama situației financiare foarte bune a firmelor Folda, ori a magazinelor deținute de Ovidiu Silaghi. După 4 ani adevărul iese la iveală. Adrian Ștef a vândut funcțiile din administrația public locală, cu banii înainte. Astfel, oricine a avut asiprații la vreo funcție a fost obligat de Ștef și Silaghi să scoată banii. Nimeni nu a fost execeptat de la taxă, nici măcar cei mai apropiați, Marcela Papici, Cristian Zaha sau Mariana Roman. Cristi Zaha, numit apoi șef de cabinet, iar ulterior pe diverse funcții de șef la Apaserv, a fost prins de Ștef într-un moment foarte prost. Firma lui Cristi, SC OPUS CONSTRUCT SRL, tocmai dăduse faliment și avea datorii de sute de mii de euro către Banca Transilvania, CODREA VICTOR INTREPRINDERE INDIVIDUALĂ ( FOSTĂ A.F. CODREA VICTOR ) DRĂGUŞENI, PRIMĂRIA COMUNEI DUDEŞTII NOI ŞI COMUNA DUDEŞTII NOI, BURZ & CUC, C.I.CADAR IOAN, PRIMĂRIA Satu Mare, I.T.M. SATU MARE, S.C. PROSPER COMPANY S.R.L. SATU MARE, QUADRAL S.R.L. SATU MARE, S.C. TOMIS S.R.L. BOTIZ, D.G.F.P. SATU MARE, S.C. TARR CONST S.R.L., S.C. AUXILIAR SERVICE S.R.L. SATU MARE, S.C. SAMCIF S.A. SATU MARE, HOLCIM (ROMANIA ) S.A. BUCUREŞTI, S.C. DANMAR PRO PARTENERS S.R.L. BUCUREŞTI, NICHITA IOAN, S.C. MATROS 2000 S.R.L. ORADEA, SC. SAMCIF SA, LEBADA SRL, ORAŞUL CIACOVA, S.C. EUROCAR S.R.L., S.C. MOTORACTIVE IFN S.A., ultimele două sunt firmele lui Radu Bud, fostul protector a lui Cristi Zaha. În 2012, Cristi Zaha era angajat al ADP Satu Mare, Cimitirul de pe str. Amațului. Ce a făcut Cristi Zaha pentru a-și cumpăra de la Ștef postul de director de cabinet? A băgat mâna în caseria cimitirului și a luat 57.795 lei. Banii sătmărenilor care au plătit pentru mormintele din cimitirul de pe str. Amațului. Banii au ajuns la Adrian Ștef, care și-a plătit o parte din campania electorală. Cristi Zaha și-a cumpărat și postul și protecția. Bunul său prieten Cristi Bozai, șeful ADP Satu Mare, nu l-a denunțat la Parchet pentru delapidare, așa cum era obligat să o facă, ci i-a permis lui Cristi Zaha să ramburseze banii în rate. E cumva BANCĂ Cimitirul de pe str. Amațului ? Să știm și noi Adrian Ștef, Cristi Zaha și Cristi Bozai!!!!

 20. Weekend la strand Răspunde

  Stiti ce, eu nu mai cred in politicieni, deci in weekend sa va mancati voi intre voi, pe noi cetateni cinstiti, sa ne lasati afara din jocurile murdare cu alegerile.
  Cine e destept merge la strand la bere la fete

 21. Drum cu prioritate Răspunde

  Aveti dreptate, pe cine sa le votez? Fiecare cu dosar penal, si astia vreau votul meu, stiti ce primit, un sut in c.., nu meritati timpul cat e o halba buna

 22. Marius Răspunde

  Mai Gabore da esti vreun procuror si nu stiu eu? Cum zici de Coica ca e corupt, cand singura institutie care poate zice asta e DNA. Pana una alta nu stiu ce cinstit esti tu cel care si-a bagat nevasta la Apaserv. Si apropo, DNA a venit sa verifice CSM-ul de care te ocupai tu cu betivul de Fogel, asa ca lasa vrajelile!

  • mamalui Adi.... Răspunde

   NUuuuuuuuuu-Discrimare etnicaaaaaaaaaaaa!

  • Declaratie de avere Răspunde

   Primarul actual (amr 4zile) este cercetat penal pentru declaratie de avere, cam 1.000.000 lei sumicica…

  • SBI Răspunde

   Tipule, DNA-ul nu poate zice ca esti corupt. DNA-ul te cerceteaza. Instantele judecatoresti spun ca esti corupt… sau nu.

  • Fara Cap Răspunde

   @MARIUS DNA verifica doar sumele de peste un milion de euro ce ii mai putin intra sub jurisdictia parchetelului Satu Mare

 23. Sigur Răspunde

  Gresit, NEAGU este urmarit penal de la csm picat total din toate competitile pentru acei vreo 6.000.000 lei care s-au cheltuit anual de actualul primar, iar apaserv in ultimul patru ani a dublat numarul de angajati. Conducere steji psd.

 24. viorel Răspunde

  Kereskeni- e cercetat de DNA ptr CSM! E un BETIV INCOMPETENT-(viceprimar, Apaserv, deputat)>MAGHIARII DE BUN SIMT IL URASC!

 25. Baba Novac Răspunde

  Ghiciti cine a jefuit scolile? Bineinteles Dottore Coica!

  http://satucelmare.ro/2016/06/01/dorele-te-am-prins-cu-minciuna/

 26. zambila Răspunde

  Orasul are nevoie de un om competent, cu viziune,cu idei, vrem fapte..nu vorbe.Horea Anderco stie ce spune…si este un om de cuvant…restul..vrajala.

 27. oli 1921 Răspunde

  BRAVOOOO GALERIA OLIMPIEI TE SUSTINE HEI HEI HAI OLI , E TIMPUL SA SCHIMBAM OLTENII , HEI HEI HAI OLI .BRAVOOOO BRAVOOOO BRAVOOO SUCCESS DOMNULE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.