Ultima actualizare: ieri, 20:33
Locale

Mama unuia din copiii cu arcada spartă la Johann Ettinger susţine că învăţătorul a procedat corect

liceul german2Mama unuia din cei doi copii cu arcada spartă în incidentul petrecut săptămâna trecută la Liceul German Johann Ettinger susţine că învăţătorul a procedat corect în acest caz, spre deosebire de părinţii celuilalt copil care l-au acuzat de neglijenţă.

Redăm în continuare poziţia mamei, aşa cum a fost transmisă Redacţiei PortalSM.

“Nu este real acea afirmatie incat, invatatorul celor doi copii, Madacsi Stefan, invatator la Liceul German “Johann Ettinger”, s-a rezumat doar sa-i spele putin si i-a pus sa-si astepte parintii in fata scolii, nesupravegheati,  in loc sa sune la 112. In realitate, invatatorul Madacsi Stefan i-a spalat pe ambii copii, le-a oprit sangerarea, a sunat parintii, si i-a supravegheat pana in momentul in care cei doi copii au iesit in curte sa-si astepte parintii, pentru ca asa vroiau copii si nu pentru ca au fost scosi de invatator. Copii nu aveau nevoie de supraveghetor, nici de ambulanta, fiindca nu erau in pericol, ba din contra glumeau si se simteau destul de bine contra faptelor intamplate. Nu este reala nici afirmatia ca copilul meu ma astepta in strada. In realitate, copilul meu ma astepta de 2 minute in curtea scolii, iar cand a vazut ca m-am oprit cu masina in fata scolii, s-a indreptat catre mine, si a iesit afara. Invatatorul Madacsi Stefan, cu acest reportaj a fost umilit si hartuit iar scoala a fost invinovat de incompetenta si indolenta, ceea ce nu sunt reale. Invatatorul a reactionat promt si conform regulamentului. 

     In ceea ce ma priveste, ca parintele acelui copil care a ramas cu 3 copci, ii multumesc invatatorului Madacsi Stefan pentru primul ajutor pe care i-a acordat. Nu acuz nici invatatorul, si nici Liceul German “Johann Ettinger” de incompetenta si indolenta”, a precizat femeia.

Detalii despre incidetul de la Liceul German puteţi afla aici.

4 comentarii

 1. maimaremirarea Răspunde

  Dragi parinti de elevi! Se intampla adesea cate un mic incident la scoala.Parintii cheama presa si da cu bolovani in toti angajatii scolii. De aceea,elevii vor ajunge violenti,frustrati si mai stiu eu cum. Scoala trebuie lasata sa ii invete pe copii disciplina.Fara disciplina, nimic nu se poate face cum trebuie.
  Felicitari mamei din articol: ea nu lauda pe numeni, ea constata,relateaza si apoi trage un semnal de alarma asupra exagerarii in relatarea celor intamplate. Bravo,doamna!

 2. gigi Răspunde

  cum trage un copil o basina mai puturoasa,cum vin parintii la scoala si acuza pe toata lumea,de la profesori la portar ,toti sunt vinovati,numai odraslele lor nu.in general copii problema sunt acei copii ai caror parinti fac scandal la scoala.Acesti copii se simt protejati,fac doar ce vor ei,ca oricum vine mama si urla sau tata sa reclame .Ne mai miram ca a ajuns violenta in scoli la nivelul la care a ajuns.Nu mai avem mult si vor fi navoiti profesorii sa predea in custi .

 3. Otelica Campan Răspunde

  Pentru ca s-a ajuns panana aici,imi pare rau dar cred ca acelor copii le lipseste EDUCATI DE ACASA.Ce putea face ma imult invatatorul sa-i lase pe cei mai multi elevi in clasa nesupravrgheati?A procedat corect dar parintii au FITE IN CAP!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.