Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

O nouă marcă de bere lansată la Satu Mare. Cine o produce

bere samburger1Berea sătmăreană, care o perioadă a dispărut de pe piaţă, va fi lansată oficial în câteva săptămâni. De fapt, această bere a fost prezentată în cadrul Expo Fabricat în Satu Mare la standul firmei producătoare, Sam Mills.

samburger”Firma Sam Mills va lansa marca Samburger, prin care fabrica de bere din Satu Mare practic va renaște. Astfel, berea sătmăreană care de foarte multă vreme a dispărut va fi relansată oficial în câteva săptămâni”, a precizat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Asociaţiei Economice Româno Germane pentru regiunea de nord vest, Iuliu Cadar,

Samburger este o bere blondă cu un conținut de alcool de 4,2% volumetric, cu gust și amăreală plăcută. Berea e obținută prin fermentarea clasică a mustului de bere, fabricat din materii prime de calitate superioară: malț, orz, apă, și aromatizată cu un amestec de hamei și drojdie de bere.

Rămâne de văzut dacă berea Samburger va fi comercializată și pe plan local sau național, ori întreaga producție de bere produsă la Satu Mare va fi destinată exportului. Sătmărenii așteaptă cu nerăbdare din noua bere produsă la Satu Mare, însă acest lucru se va întâmpla doar după ce aceasta va fi lansată oficial. 

8 comentarii

  1. Ultras Răspunde

    samburger-hamburger my ass…

  2. Fara Cap Răspunde

    Apa, de unde ii apa? Fiind in proportie destul de mare calitatea apei este foarte importanta in a crea o bere buna. Ceea din izvoare/puturi monate ii recomandata, gen Pilsner Ulquell https://youtu.be/S0XXCTKmd1I?t=10m20s
    Deci de unde scoateti apa?
    Daca ii pisat se merita sa o vinde-ti prin zonele rurale ale patriei.

  3. Cata Manelistul Răspunde

    Oare de unde poate fi apa?De la ace impas îmbibată cu mirosul ala insuportabil de la puiul morți pe care ii mâncare voi dobitocii de satmareni.

    • moscraciun Răspunde

      au un put forat la 300 de metri adancime. e f ok apa, restul ingredientelor sa fie de calitate..

  4. Tiberiu Răspunde

    Salutăm revenirea berii produsă de Fabrica de Bere din Satu Mare (fostă Bere S.A., fostă Imex S.R.L.)!
    Chiar nu înţeleg cum de sereleul Imex a pus mână pe o asemenea valoare – Bere S.A., după care a falimentat-o!
    Iată că un investitor străin a înţeles că a continua producţia de bere la Satu Mare înseamnă o bună afacere deoarece calitatea impune vânzările şi astfel se determină necesarul producţiei sub o importantă cifră de afaceri!
    Noul Samburger dorim să fie cel puţin de aceeaşi calitate dovedită de berea Sailer şi, ulterior, de berea Samberg.
    Sperăm ca noul producător să nu lipsească piaţa internă de berea Samburger.
    Succes!

  5. marius Răspunde

    Cea mai proasta bere din Romania nu doar din sm mam lamurit si pe linga asta e mai scumpa ca ciucasul asa a fost si la inceput asa e si acum cea mai proasta şi va laudati ca aveti cea mai moderna fabrica din romania

  6. Flaviu Răspunde

    Oameni buni chiar in acest moment savurez un Samburger si parerea mea e ca e o bere pe gustul meu si zic eu ca e foarte buna! Felicitari!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.