Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

PNL va avea doi vicepreşedinţi la Consiliul Judeţean Satu Mare. Au fost desemnate persoanele!

pataki, nicoaraPNL a reușit să obțină rezultate foarte bune în urma negocierilor cu UDMR pentru formarea majorităţii în Consiliul Judeţean Satu Mare. Astfel, cele două posturi de vicepreşedinte vor fi ocupate de Ioan Rus şi Alexandru Panea, ambii consilieri judeţeni cu experienţă.

În urma alegerilor din 5 iunie, UDMR a obţinut 13 mandate, PSD – 9, PNL – 7 și ALDE – 4. UDMR şi PNL au astfel o majoritate simplă destul de confortabilă, dar nu au suficiente voturi pentru proiectele care necesită 2/3 din voturi.

Liderii UDMR şi PNL au convenit încheierea unei alianţe pentru Consiliul Judeţean, astfel că senatorul Pataki Csaba va devenit preşedinte.

Noul Consiliu Judeţean va fi instalat la finalul săptămânii viitoare.

7 comentarii

  1. Cata Manelistul Răspunde

    poponarii satmarului!!!Sincer mi-e rusine cu asa gunoaie de oameni!!!

  2. felix Răspunde

    Dar papagalul de Cosma a ramas pe dinafara s-au mai are ceva tigari de distribuit?

  3. Ioan Răspunde

    Udmr un partid neserios….niste nesimtiti….au uitat de sprijinul Psd in ultimi ani si s-au vandut la Pnl….sper sa vina ziua decontului

    • petre Răspunde

      Se pare ca e foarte serios partid ,nu o sa continue cu un partid care si-a demonstrat competenta profesionala in administratie.Probabil a fost prea mare factura la apa.

  4. mircia Răspunde

    si eu fraierilor, ce fac? cum mai traiesc televizorul si gazetuta lui razvanel? manuela, rodica, cici, tatzi, preotesele si babele in patru labe? stegerean? mai nesimtitilor in ptiezda mami voastre io ce fac?

  5. Istoric Răspunde

    Daca unul e PANEA e ok a distrus securitatea la revolutie.DOAMNE NU NE LASASA SA PERIM !!!!!

  6. Raul Boy Răspunde

    Petric sa plece astfel ca ii poate face loc inapoi la Govor, Raul musai la tineret si Cipri la municipiu, asa sa fie toata lumea fericita. Atunci sagetile si lacheii din PSD se vor cumintii pana atuni latra si saboteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.