Ultima actualizare: azi, 20:15
Locale

Primarul Dorel Coica a prezentat machetele noilor piețe. Cum vor arăta

piata mica satu mare (3) Primarul Dorel Coica a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, machetele noilor pieţe anunţând că acestea vor intra într-un amplu proces de modernizare.

„Am discutat cu oamenii, care sunt agenţi economici şi îşi vând produsele în Piaţa Mică. Le-am prezentat acestora proiectul noii pieţe, proiect care este deja finalizat şi are toate avizele. Momentan este transmis de către colegii noştri pentru a intra pe licitaţia naţională. Dacă licitaţia naţională se încheie în două luni, avem toate şansele ca până în luna noiembrie Piaţa Mică să fie reabilitată. Va fi o piaţă foarte modernă!”, a declarat primarul.

De asemenea, edilul a anunţat că că este finalizat şi proiectul pentru Piaţa Mare

“Am discutat şi cu cetăţenii care îşi vând produsele în Piaţa Mare. Le-am arătat şi acestora proiectul pe care l-am pregătit şi este finalizat, doar că avem nevoie de finanţare. Acest proiect este un proiect mai amplu şi mai scump din punct de vedere material, iar municipiul nu îşi permite să îl realizeze singur, de aceea vom căuta pe axele care se deschid posibilităţi de finanţare a acestui proiect. Pentru a creşte numărul locurilor de parcare, această piaţă va fi cu parcare subterană. Acesta este un proiect pe care nu îl putem realiza anul acesta, dar sperăm să găsim surse de finanţare într-un timp cât mai scurt”, a spus edilul.

Referitor la piaţa de vechituri, Dorel Coica a precizat că aceasta va rămâne pe actuala locaţie, motiv pentru care începe reabilitarea.

“Piaţa de Vechituri rămâne pe aceeaşi locaţie, de aceea noi am şi început să lucrăm la reabilitarea acestei pieţe. Pentru început, am schimbat acoperişurile la tarabe. Ieri am fost acolo şi am discutat în perspectivă să punem la mesele în aer liber umbrele, pentru ca oamenii să fie feriţi de razele puternice ale soarelui. Aşadar, Piaţa de Vechituri rămâne în aceeaşi locaţie, urmând ca, mai apoi, să o modernizăm în totalitate”, a mai spus Coica.

 

10 comentarii

 1. Vosganiane Petru Răspunde

  Le-a scos peste noapte acuma, da unde a matii ai fost 4 ani!?

 2. satmareanu II. Răspunde

  Iarasi debitezi minciuni, oltean imputit???!!! Azi pe Piata Somes care “ai modernizat” a plouat pe capul comerciantilor. Esti un imbecil mai Coica. La Gara cu tine dobitocule!

 3. cat coasta? Răspunde

  era corect sa fie trecut cine a facut machetele studiul de fezabilitate si cat a costat pentru noi satmareni toate smecheria asta

 4. munca de cacat Răspunde

  inundatie in piata primarule!!!!

 5. Imbecil Răspunde

  Propun amplasarea unei machete a boului Coica la intrarea in primărie.Astfel va vedea si el ca una e sa fie macheta si alta e sa fi in realitate .Iar cetățenii vor putea folosi macheta ca loc de scuipat.

 6. tanar dezamagit Răspunde

  Mars inapoi in oltenia ce ai facut de piata somes idiotule? Si tiganii care se ocup cu uluc faceau mai bine. Unde sant parcarile din soarelui? ai promis ca faci pana noiembrie!

 7. gheorghe Răspunde

  tic – tac ,penibil penibil penibil,oltean prost(scuzati pleonasmul)

 8. Unu' Răspunde

  Frumos, doar că e total ineficient!
  Iar s-au omis locurile de parcare din toate zonele!
  Se vede că nu e de-al locului, umblă prin piețe doar în campania electorală, habar n-are ce ambuteiaje se creează în fiecare Sâmătă în jurul oricărei piețe din oraș!
  Într-un cuvânt: JENIBIL!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.