Ultima actualizare: azi, 12:07
Locale

Primarul Kereskenyi anunță primele măsuri. Schimbări și în instituțiile subordonate (FOTO&VIDEO)

kereskenyi gabor primar satu mareLa scurt timp după ce a fost mandatat ca primar al municipiului Satu Mare și după ce a depus jurământul, Kereskenyi Gabor, a anunțat și primele măsuri pe care le va lua în calitate de edil șef, existând posibilitatea să fie făcute schimbări la conducerile instituțiilor subordonate Primăriei Satu Mare.

”Trebuie să trecem la procesul de predare-primire și, bineînțeles, va urma și un audit să vedem în ce stare economică se află Primăria municipiului Satu Mare, respectiv instituțiile din subordinea Consiliului Local, urmând ca după aflarea rezultatelor acestui audit să putem prioritiza pașii pentru anul 2016. Proiectele noastre prezentate în oferta electorală rămân și sunt valabile pentru acest mandat, dar pașii pe termen scurt vor fi făcuți doar după aflarea rezultatului auditului. Am auzit că avem nu știu ce proiecte pompoase, trebuie să vedem din aceste vorbe ce este sau nu adevărat, și ulterior vom putea prioritiza primii pași”, a spus Kereskenyi imediat după ce a fost investit.

Întrebat dacă vor fi făcute schimbări și în instituțiile subordonate Consiliului Local, noul primar a spus că acestea vor fi verificate la sânge și abia apoi se va lua o decizie.

”Există posibilitatea să facem schimbări, dar în momentul de față eu zic că este prematur să vorbim despre schimbări personale. Urmează ca și aceste instituții să fie auditate, să vedem în ce situație economico-financiară, respectiv care este situația în ceea ce privește personalul acestor instituții, pentru că în unele instituții personalul este umflat, au fost modificări în acești patru ani la aceste instituții, a fost o adevărată migrație a oamenilor, a personalului nou venit, trebuie să vedem exact care este situația. În urma acestor verificări vom putea trage o concluzie vizavi de instituțiile subordonate”, a mai spus Kereskenyi Gabor.

6 comentarii

 1. Ianosi Dorian Răspunde

  …cine face un asemenea audit…si cam cat "costa"….pt ca suna cam interesant….asa…ca o prima masura….va fi facut public ?…daca da…sa se publice toate asemenea "operatiuni"…de la Revolutie in coace si pe nume de primari…ca sa putem "citi" meritele fiecaruia…iar la sfarsit de mandat …sa tragem linia si apoi sa putem afirma….a meritat…sau ne-a pacalit…asa mi s-ar parea …cinstit…

  • un vot Răspunde

   Corect!
   Vrem conform legii, transparenta totala:
   Cine efectueaza auditul, durata finalizarii acestuia, costul dar mai ales publicarea integrala a acestuia!
   Curaj d-le primar ca sunteti foarte tanar!
   Succes in misiunea si in mandatul pentru care a-ti jurat!

 2. Cata Manelistul Răspunde

  Un primar incompatibil si un bețiv ordinar asta este kerestveny!!!Ar moaca de bețiv se vede de la o posta.Doamne da prosti sunt s atmarenii!!!

  • Gâgă Răspunde

   Măi manelistule.sunt curios ce moacă ai tu.După comentarii şi vocabular trebuie să ai urechile clăpăuge.

 3. Csabi Krisztian Răspunde

  Nici Coica nu avut mutra mai frumoasa dar nu dupa asta trebuie sa judecam. O sa vedem ce o.sa.faca.si ce nu

 4. Superman Răspunde

  F bine te ai gândit dnu primar. Să schimbi directorii serviciilor subordonate, ca erau toți pres și pupau mana lui Coica și își făceau meandrele lor și a acoliților. Acum se chinuie să se transforme în cei mai fideli noii conduceri !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.