Ultima actualizare: azi, 13:46
Locale

Primarul spune că greva de la Transurban este una politică. Atac la Kereskenyi și Ștef

dorel coicaPrimarul Dorel Coica l-a acuzat astăzi pe contracandidatul de la UDMR, Kereskenyi Gabor că a instigat greva de la Transurban şi pe Adrian Ştef că se foloseşte de eveniment să-şi creeze imagine.  Edilul susţine că lucrurile nu pot fi clarificate nici de primar, nici de alt candidat, ci doar de Consiliul de Administraţiei al societăţii şi de Consiliul Local, for superior societăţii. 

“S-a ajuns aprape spre un final şi cum am înţeles cei de acolo au mai cerut un răgaz până astăzi, dar noaptea a fost un sfetnic foarte bun pentru ei, după informaţiile mele, majoritatea liderilor de acolo, care sunt din echipa lui Kereskenyi, i-a instigat pe oameni dimineaţă să blocheze ieşirea pe trasee. Ieri nu au dat semne că se va întâmpla acest lucru. Astăzi câteva licee au ultimul sunat şi vin foarte mulţi  părinţi cu copii şi parchează pe raza municipiului Satu Mare, oraşul este aglomerat, au profitat de sfaturile echipei lui Kereskenyi şi au provocat această grevă generală. Dl. Kereskenyi nu se aştepta ca dl. Ştef, care era informat, să fie primul la faţa locului. Dânsul s-a dus, a încercat să sune cu voce tare din mijlocul mulţimii, să vorbească cu prefectul, să vorbească cu primarul, ca să arate că dânsul este salvatorul Transurbanului. Pe Ştef astăzi l-a lovit grija Transurbanului, când s-a declanşat acest conflict de muncă, dar în momentul în care Ştef a licitat traseele liniilor judeţene, mai bine zis a închiriat liniile judeţene, de ce nu i-a chemat la masă şi pe cei de la Transurban. De ce el făcut-o de capul lui? A închiriat unde a vrut, cum a vrut, şi i-a favorizat pe cei care fac transportul judeţean să fure clienţii Transurbanului”, a spus Coica.

Edilul a precizat că la un moment dat între Kereskenyi și Ștef, care au ajuns în mijlocul șoferilor, s-a iscat un scandal, s-au acuzat unii pe alţii că îşi fac campanie electorală.

“Probabil că ei doi, tandemul acesta nociv care s-a format, au crezut că o să-i scadă sufragiile primarului, dar s-au înşelat, pentru că nu primarul răspunde de Transurban, ci Consiliul Local, care a avut ultima ședinţă joia trecută. Cei doi, prin faptul că s-au întâlnit acolo, s-au scandalizat, s-au certat, s-au bălăcărit unul pe altul, nu au creat o suferinţă de imagine primarului. Peste 15.000 de oameni au stat şi au aşteptat autobuzele Transurbanului, însemnând copii care trebuiau să meargă la şcoală, cetăţeni care trebuiau să meargă la serviciu. Deci ce au făcut ei astăzi este un atac la cetăţenii municipiului Satu Mare. Au ales această zi, cu două zile înainte de ziua votului, ca să poată bloca municipiul Satu Mare, ştiind că vin părinţi, copii din afară pentru ultimul sonet, au adăugat şi ei lipsa de transport. Îmi pare extrem de rău că au creat o astfel de situaţie”, a adăugat Coica.

Primarul a explicat că situaţia poate fi rezolvată doar dacă se va convoca o nouă şedinţă de Consiliu, care să susţină majorarea salariilor, dacă se va decide acest lucru.

 “Din păcate fostul lider de sindicat astăzi era sub influenţa alcoolului şi a fost cel mai vocal, cel mai vehement. Nu ştiu ce calitate avea dânsul acolo. Acum vreau să-l întreb şi eu pe Ştef: în ce calitate s-a deplasat la Transurban că nu are niciun atribuit. În calitate de candidat la primărie? Îşi face campanie Ştef pe suferinţa celor care au stat în ploaie, a copiilor şi cetăţenilor care a trebuit să ajungă la muncă? Deci dacă asta li se pare că este o faptă bună atunci populaţia să-l judece ca atare. Dl. Kereskenyi tot în calitate de candidat la primărie s-a deplasat, tot pentru a-şi face campanie electorală. Nici dl. Kereskenyi, nici dl. Ştef n-o să poată să rezolve problema Transurbanului, chiar dacă dânşii le-au  promis mare cu sarea. Singurul e Consiliul Local care poate să decidă. Nici măcar primarul nu poate să facă nimic”, a mai spus Coica.

El a prezentat şi o fotografie postată de consilierul UDMR Butka Gergo pe facebook, în care invită sătmărenii la “car sharing”, adică să îi ia în propriile maşini pe cei care aşteaptă în staţii.

“Şi ca dovadă că UDMR-ul îşi continuă campania şi că a fost o provocare din partea lui Kereskenyi, vă dau pe dl. Butka, care merge cu maşina şi recomandă tuturor care merg cu maşina să ia cetăţenii care stau în staţia de autobuz. Dovada că UDMR s-a ocupat şi este în spatele acestui conflict de la Transurban. Iar dl. Butka, care imediat s-a prezentat acolo cu dl. Kereskenyi, este unul dintre promotori, sau artizani. Dl. Kereskenyi din 2008 a fost viceprimar şi ştiu că Transrubanul a fost tot timpul în conflict cu conducerea primăriei, primarul Iuliu Ilyes, viceprimar Kereskenyi Gabor. Nu ştiu de ce nu au rezolvat problema de atunci, pentru că aveau majoriate în Consiliul Local, puteau să ia o decizie indiferent de dorinţa celorlalţi consilieri. Nu au făcut-o timp de patru ani şi au aşteptat exact ziua de astăzi când au ştiut că în oraş va fi aglomeraţie pentru că vin părinţi, copii pentru ultimul  sonat la licee, şi au creat acest conflict prin blocarea transportului oraşului. Ca dovată, unul din consilierii de taină, valetul dlui Kereskenyi, chiar îndeamnă pe toţi şoferii să ia pe cineva din staţie. Nu asta era soluţia pentru transportul municipal”, a spus primarul.

Concluzia trasă de primar este aceea să s-a așteptat această zi pentru a i se da o lovitură de imagine, dar că de fapt au fost afectați peste 15.000 de sătmăreni.

“Au aşteptat această perioadă de sfârşit de campanie să poată să blocheze şi să poată să-l atace pe primar. Din păcate, atacul lor nu se răsfrânge asupra primarului, pentru ă primarul nu are niciun fel de decizie în ceea ce priveşte Transrubanul, decizia legată de aceste instituţii o are Consiliul Local. La ultima şedinţă, dl. Albu a explicat foarte clar că nu există acum posibilitatea de mărire de salariu. Dânşii, UDMR-ul, au spus că e o propunere bună, dar i-a instigat pe oameni să blocheze transportul în muncipiul Satu Mare. Ştef aduce grila de ierarhiare de la Consiliul Judeţean? Sau dl. Kereskenyi, în calitate de viceprimar n-a făcut nimic pentru Transurban patru ani de zile, crede că face acum din calitatea de candidat la Primăria Satu Mare? Hai să fim serioşi. A fost pur propagandă electorală sau tendinţa de a-şi face ei imagine bună că sunt salvatorii Transurbanului. Dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat, vinovaţi sunt cei doi, Kereskenyi şi cu Ştef. Practic au făcut să sufere peste 15.000 de cetăţeni în municipiul Satu Mre care au rămas blocaţi”, a mai spus primarul.

Acum se aștepată ședința Consilului de administraţie pentru a se vedea dacă ca continua greva sau nu.

 

Pearl Beauty Center

75 comentarii

 1. Evelin Răspunde

  Sa va fie rușine domnule Gabor.Nu v a mai votez .Gunoi de om.

  • Zoli Răspunde

   Nici io nu mai votez cu el ca azi a trebuit merg cu bicicleta si ploua

   • Votez GABOR Răspunde

    votez pe Gabor, ca nu minte si nu vrea sa castige bagind pe celalat in rahat, metoda psd-coica-postaci

  • Zita Răspunde

   Asta i campanie sa va bateți joc de noi?Sa va fie rușine. Ordinarilor

   • Primarul fara suflet Răspunde

    ati vrut sa bagati tot transurbanul in faliment total si mirati ca nu functioneaza.
    Gabor a fost patru ani la putere sau coica????????????????

  • Deșeu. Răspunde

   Asta este sleahta lui Kerescheny și Buță care și a bătut joc de sătmăreni pe Faceebook din masina.Rusine.

   • Elémer Răspunde

    BĂTAIE DE JOC PENTRU COPII CARE AU AVUT FESTIVITATEA DE TERMINARE A LICEULUI.DOMNULE KERESKÉNY EU NU AM 2000 LEI SALARIU CA ȘI ȘOFERII PE CARE I AȚI PUS SA FACĂ GREVA.

   • Mai rau merge Răspunde

    asta e. Primaria nu are nici o vina… Directorul cu salar cat china nu are nici o vina…, cei care conduc orasul si Transurban n-au gresit. AHM

  • Gen Răspunde

   Au mers astăzi copii din 16 pe jos în ploaie la terminarea liceului nu va iert pentru asta UDMR.

   • oricum Răspunde

    tu oricum nu-l ierti, pentru ca aicea nu stiu ce cauta formatiunea acea politica??? Dar cred ca nici tu 🙂

  • Zoli Răspunde

   Și a dat arama pe față astăzi domnul Gabor.Este în stare de orice sa facă pentru a ajunge la primărie Votul meu l-a pierdut.

  • Trandafir. Răspunde

   Nu mai înțeleg nimic,politicienii nu ne reprezinta nouă interesele?Ei ne ac de apt viața mai grea.Domnule Gabor aceasta acțiune vă decredibilizeaza total.O mare gafă .

  • PRIMAR MINCINOS Răspunde

   Coica in patru ani a vrut sa baga transurbanul in faliment, si acuma altul este de vina, dovezi la proiecte initiate de primar

  • x Răspunde

   taceti naibii de postaci angajati de COica! e vina olteanului imputi ca s-a ajuns pana aici! pana si angajatii au facut asta pt a da un semnal cetatenilor de a NU vota coica. oricum va pierde. Cine e fraieru ala care sa il voteze?

 2. Walter Răspunde

  Din cauza lui Gabor Kerescheny am umblat cu copii prin ploaie toată ziua.Sa ți fie rușine domnule candidat.

  • Sprechen sie? Răspunde

   Wollen sie auf Deutsch sprechen Walter? Aber die Deutchen wissen das sie nur ein scheise sind…

 3. Mariana Răspunde

  Asa ceva numai la noi se poate intampla ,ca numai noi avem un candidat la primarie pe nume Gabor Kereskeny!de toata coma e omul asta!

 4. Joker7 Răspunde

  Mi-e rușine că legea vă dă dreptul să ne reprezentați, stimați oameni politici. Mi-e rușine mie de rușinea pe care ar trebui să o simțiți voi. Mi-e greu să vă văd pe vreunul mai bun decât altul și mă întreb mereu dacă voi sunteți ceea ce noi merităm.

  Aș vrea să cred că merităm mai mult.

 5. gigi Răspunde

  du-te ba oltene si cara-te la vanju mare. marele kojak n-are curajul sa discute cu protestatarii. dar se da rotund in fata presei. da cine face proiectele de hotarari? le face Consiliul Local? din cate stiu si pe site, apare initiator dorel coica.

 6. Daniel Răspunde

  Nu ii este rusine lui Kerekeni asta sa isi faca campanie cu oamenui aceia in loc sa i lase sa si faca treaba!

 7. satmareanca Răspunde

  Rusine Kereskenyi si Stef!Nu se gandesc la noi oamenii care stam in ploaie,se gandesc numai la ei!

 8. Romeo Răspunde

  Eram sigur ca ei sunt in spatele grevei,puteam sa jur!Sunt niste nesimtiti de oameni,mai ales Gabor! Nu te vrea nimeni la primarie!

 9. Radu Răspunde

  Nenorociților v ați bătut joc de sătmăreni.

 10. maria Răspunde

  Deci daca iese Kereskenyi sau Stef primar eu ma mut din Satu Mare! Mi-e rusine cu asa oameni!!!

  • gigi Răspunde

   gata, v-a dat liber coica? sa postati? postaci de partid ce sunteti. jalnicilor.

   • Adin Răspunde

    Gigiiii…eu nu sunt postac al nimanui dar pe ungurul asta jegos nu o sa-l votez niciodata!!!

    • idee Răspunde

     poti sa te muti in oltenia daca ti-a placut ultimii 4 ani, cu negrii cu tot, si jeg 🙂

 11. Ionela Răspunde

  E inexplucabil! Sa stai o jumatate de ora in statie,sa mai stai inca o junatate apoi si cu florile dupa tine si sa nu vina niciun autobus! Da ce vina are copilul meu ,care astepta florile acelea,ca un amarat de consiluer UDMR abia asteapta sa puna labele la Primarie!Mare rusine!

 12. Barbu Răspunde

  Si se lauda cu tot felul de proiecte,care nici macar nu sunt ale lor!Ma refer la domnulbGabor si la faimoasa lui echipa ,cand uite ce ne face noua votantilor!

 13. Bálint Răspunde

  Rusie Coica, si PSD ca in 4 ani numai ati furat bani, si nu ati facut nimic!! Tic-tac-tic-tac mai aveti o zi de lucru dupa vineri mars toti acasa Coica in Olteni iar PSD-ti in Somes!!!

  • Adyy Răspunde

   da ia du-te si sari tu Balint in primul lac din Ungaria pe care il gasesti! UDMR-ist borat ce esti! Huooooo Gabor!!!

   • Bálint Răspunde

    Ma Adyy postasu lui psd si Cojca dute tu impreuna cu Cojca la Oltenia sobolan al orasului!!

 14. satmarean Răspunde

  DU-TE MAI OLTEAN IMPUTIT CU MINCIUNILE TALE SI CU LINGAII PUPINCURISTI PSDISTI!!!!! NU MAI CREDEM IN MINCIUNI!!!! NE-AM SATURAT DE VOI!!!!! MARS ACASA!!!!!! HUOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

 15. Adriana Răspunde

  Normal ca este o greva politica.Acum nu au stiut ce si cum sa mai faca sa_i vada lumea si pe ei doi.Dar lumea deja stie cine sunt!

 16. Ema Răspunde

  Asta e adevarata fata a lui Gabor.Sa suferim noi pentru campania lui! Rusine!

 17. Muri Răspunde

  Apoi mi am schimbat parerea si despre Stef! Sa te pui bine cu dusmanul numai sa au un post bun asigurat e nasol.Apoi tot cu Coica o sa votez desi nu eram asa decis pana azi.

  • mama Răspunde

   Dacă primarul nu s-a dus (dacă era greva în altă țară sigur mergea) s-a dus Ștef ca să vorbească cu greviști, a încercat să-i îmbuneze pe șoferii să reia lucrul. Deciziile se iau în cunoștință de cauză.

   • Ana Răspunde

    Da Stef nu poate sa faca nimic!!! Tu nu intelegi ca is lucruri diferite consiliul local si cel judetean??? Stef a mers ca un salvator al pacii fara sa aiba vreo treaba, de fapt a mers sa-si faca campanie la fel ca si prietenul lui ungur care a organizat toata prostia asta! Consiliul local ia hotarari, nu primarul! Mai cititi si voi una alta inainte sa postati. Sau esti vreun postac?

 18. Bobi Răspunde

  AFARA DIN ORAȘ CU VOI NEMERNICILOR. PĂRĂSIȚI ORAȘUL NE AM SATURAT DE VOI ȘI DE POLITICA VOASTRĂ ÎNDREPTATĂ ÎMPOTRIVA CETĂȚENILOR.

 19. matroz Răspunde

  Bravo Coica:De ce mama dracului ai tacut atatia ani si nu ai spus adevarul?Satmarenii trebuiau sa cunoasca si culisele politicii voastre!!!
  Daca vei vei plati acum-sper sa sa nu fie asa-dar o vei face si pentru tacere,lipsa de activism etc.V-am auzit si pe tine si pe Stef,laudandu-va cu familiile vostre mixte! Sa va fie de bine,nu cred ca cineva rational v-a acuzat de acest lucru.Dar nici nu este motiv sa va apreciem!
  Si te intreb si pe tine si pe Stef:Cine v-a spus ca voi puteti hoatari soarta romanilor din Satu Mare,rupand o alianta care de fapt a predat administratia ungurilor?
  Din pacate romanii nu au cu cine vota,dar ar trebui sa va sanctioneze exemplar.

  • mama Răspunde

   matroz, dacă un amic(medic), timp de 3 ani, v-ar înjura,jigni și ar spune numai tâmpenii(numai să facă rău) la adresa familiei tale,în lipsa ta,ai avea curajul să te lași tratat(tu și familia ta) de el?

   • matroz Răspunde

    @mama:Ce legatura are cu ce spuneam eu?Te rog sa traduci!Daca e vorba de vre-o familie pe care o poti nominaliza ,fa-o.Daca ai inteles altceva explica!Si apoi decat un terchea berchea ,mai bine un medic!

  • babut Răspunde

   esti prost

 20. Jolty Răspunde

  Ce tupeu nesimțit la Gabor și la Ștef. S au deplasat la Rândul an sa rezolve problemele.Vrajeala ieftină.

 21. Coi Ca El Răspunde

  PARANOIA !!!!

 22. la dimburi Răspunde

  Felicitari domnilor care s-au dus acolo , de ce nu s-a dus si viitorul fostul primar Coica? De frica sa nu fie huiduit ca de zilele orasului ?? Apropo marele site vindut de mult PORTAL de ce nu a relatat adevarul ? rusine presei rusine sunteti niste oameni fara coloana si vinduti , una peste alta JOS COICA

 23. Ingrid Răspunde

  Stimate domn primar ma intreb de ce nu va asumati responsabilitatea si de ce tot dati vina pe alti? Acum 4ani inainte sa fiti ales ca primar ati promis multe lucruri si nu ati realizat nimic din cea ce ati promis rusine ati mintit sute de oameni doar sa va voteze sa puteti sa faceti bine doar pentru dumneavoastra sa va deschideti clinici si cabinete si nu va interesat de satmareni si de oras rusine!!!! Si acum ca vin alegerile incercati iar sa influentati oameni si vreti sa va faceti o imagine buna dar vati aratat adevarata fata si oamenii stiu ce fel de om sunteti pentru caci acum 4ani la fel ati facut si cu fostul Primar (Domnul Ilyes) in perioada de campanie lati vorbit de rau desi Domnul Ilyes macar a facut ceva pentru orasul nostru si a dat dovada in cei 8ani ca merita sa fie primarul orasului nu ca si dumneavoastra! Imi pare bine caci acum 4ani NU vam votat si la fel nici acuma NU va voi vota pe dumneavoastra!! Si da il sustin pe Domnul Kereskenyi Gabor pentru ca cred in el!! JOS COICA Rusine

  • kalay Răspunde

   Cred ca ati inteles gresit totul! Cel care invinuieste pe toata lumea este chiar domnul Gabor Kereskenyi.Daca aveti asa mare incredere in el ,oare v ati gandit vreodata de ce nu a fost de acord cu cedarea cladirii scolii 5 liceului teologic care ar avea mare nevoie de spatiu.Va spun eu! Deoarece vrea totul pentru el!Daca nu-i cade si lui ceva atunci nu este de acord cu nimic.Asa ca, incredere puteti avea in cine doriti dimneavoastra ,dar cu votul , ganditi-va bine cui il dati, ca il dati pe patru ani!

 24. matroz Răspunde

  @Azi am mai vazut un mare roman,urmas a lui Lucaciu,pe herr dr.SIMU care s-a dat in stamba.Auzi ,muica ,el a reusit sa inteleaga marea familie ungureasca in frunte cu Gaborica!Si am mai auzit ca un alt roman verde Triny Catri,mai romaneste spus Rat Catrinel a devenit mare sustinator al ungurului deputat si candidat.Pe el il inteleg,viseaza la Olimpia ca ungurii la Ardeal,dar lui Simu nu aflasem ca-i merge atat de rau cabinetul incat sa apeleze la mila lui Gabor -fara tara.Cinste lor romanilor!!!

  • Gigi Răspunde

   Si sa vezi acest Triny Catri care nu a lucrat in viata lui decit fuseraiuri si bisnita incepind cu parchetul de la Foresta,acuma este mare consilier al colegului sau Marisca la CARP,oare stiu saracii pensionari cui dau bani.

  • maghiar Răspunde

   fara tara esti tu si neamul tau hot matrozule sa stii

  • cineva Răspunde

   futute in gura opincar ordinar ce esti matroz. Sa umflat mamilga in tine! Maninca niste praz cu pritenu tau oltean. Acum 20 de ani inca dormeati cu oile, tigani imputiti.

   • matroz Răspunde

    @cineva:nene,,dar cine te-a intrebat?Nici macar nu esti decat …cineva.
    Stai linistit ca Gabor tot asa ramane,ca te strfoci tu ori nu.
    Dar e bine ca va iesiti din pepeni,macar asa se vede ce parere aveti voi iudeomasochistii despre romani.
    Sper sa citeasca cat man multi,iar voi sa asteptati voturilor romanilor pana la calendele grecesti.Capisci?Dar nu cred ca pricepi,la cat va duce mintea si cu cultura voastra de mongoloizi avortati ,ce sa speri !

 25. Gigi Răspunde

  Nesimtitii,pe linga ca au salarii de peste 20 mil.si bonuri aduc orasul in haos,fac naveta din CII de 20 de ani.Nemernici de consilieri UDMR ati hotarit voi bugetul firmei,de 2saptamini se discuta pe busuri ca va fi greva,initiata si provocata de Gabor si sindicalistul lui,cind ia prins olteanul ca fura motorina si externalizeaza transportul au sarit ca arsi ca ii face hoti.Unii muncesc pentru 12 mil.Asta vrea Gabor sa fure incontinuare cu gasca lui.

  • cineva Răspunde

   In Transurban nu au furat soferi ,mai degraba sefii cu primaria impreuna.

 26. popica Răspunde

  Niste indivizi care ar profita de orice numai sa iasa ei bine!Asa au facut aproape in fiecare sedinta a Consiliului Judetean!Cum sa – mai credem ca ne vor binele cand tot timpul au fost impotriva binelui orasului. Rusine mare UDMR in frunte cu Gaborul vostru!

 27. iosif Răspunde

  Hai Coica! Mai sunt trei zile si o sa-ti continui munca acolo la primarie ,unde stii cel mai bine!Ei ,ungurii, ce au facut cand au fost la conducere in oras? Absolut nimic !!! Si acum mai au curajul sa si candideze pentru Primarie!!!

 28. Vosganiane Petru Răspunde

  Votați Adelin Ghiarfas, vad ca dansul nu profita si nu face reclama pe toate gardurile! Astia se mănâncă intre ei ca niste câini la la un os!

 29. Vosganiane Petru Răspunde

  Votați Adelin Ghiarfas, vad ca dansul nu profita si nu face reclama pe toate gardurile! Astia se mănâncă intre ei ca niste câini la la un os, carnea au luat-o deja

 30. profesor Răspunde

  Domnule Coica, va sustinem!

 31. traian Răspunde

  Cum sa vrei dezvoltarea orasului cand instigi soferii sa faca greva pentru ca sa dai bine tu in fata satmarenilor!Da domnul asta pe nume Kerescheny chiar crede ca va castiga Primaria?Este un prefacut!

 32. Anonim Răspunde

  Cine este Adelin???:-)))

 33. Doru Sonatu' Răspunde

  Auyiti la dobitocul asta de Coica: “pentru că vin părinţi, copii pentru ultimul sonat la licee”. Ultimul sonat din Satu Mare e chiar distinsul primar Dorel Coica. Restul sătmărenilor au participat la ultimul sunat de clopoţel. Mare bou a devenit acest cornut cu pretentii de taur comunal, ales vremelnic primar al municipiului Satu Mare!

 34. un vot Răspunde

  Un lucru este clar. Desi nu il simpatizez pe actualul primar aceasta greva “spontana” a avut menirea sa ii dea o lovitura electorala care se vroia decisiva acestuia. Dar ce sa vezi, cine a aparut sa “dezamorseze” conflictul, cei despre care se vorbeste ca au interese ca daca unul iese primar celalalt sa ramana presedinte la judet!
  Rusine grevistilor, cu ale caror revendicari pot sau nu sa fiu de acord, ca nu au avut bunul simt sa o anunte si de exemplu in statia de autobuz de pe str. A.I. Cuza unde au si chiosc si dispecerat sa nu afiseze macar acest lucru!
  Ce ar fi daca am da in judecata Transurbanul fiecare, mai ales cei care au abonamente valabile si care au apelat la taximetre sau la parinti sa plateasca aceste sume micute de bani la prima vedere din banii grevistilor spontani! Poate se gaseste vreun avocat sa initieze o actiune comuna si sa isi retina onorariu din recuperarea sumelor, gen taxa auto etc.?????

 35. adriana Răspunde

  STEF si KERESKENI v-ati batut joc de SATMARENI!RUSINE SA VA FIE!Un betiv si un afemeiat care-si paraseste familia SE VOR PRIMARI!!! CHIAR NE CREDETI PROSTI???

 36. eu Răspunde

  da cine mama dracului vrea un ungur ca primar , tin minte cand am avut inainte primar ungur si imi cautam de munca in ziar peste tot se cerea sa vorbesti ungureste , eu nu mai votez cu borati din astia nici sa ma impusti

 37. adriana Răspunde

  In acest moment solutia cea mai logica este sa CONTINUE COICA! RESTUL SUNT POVESTI SI POVESTITORI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.