Ultima actualizare: azi, 18:50
Locale

Sătmăreanul Manuel Chivari, locul 5 la Românii au talent!

manuel chivari (2)Sătmăreanul Manuel Chivari a fost vineri seară în direct la finala concursului Românii au Talent, difuzat de ProTV. El a ocupat locul 5 în finala emisiunii Românii au talent. Pentru prima dată, ProTv a anunțat clasamentul ultimilor 16 finaliști, în funcție de numărul de voturi dat de români.

Comparat cu Frank Sinatra şi Bruno Mars, Manuel Chivari a cântat piesa piesa “Cry me a river” a lui Justin Timberlake, într-o interpretare proprie, şi a reuşit să-l surprindă inclusiv pe Florin Călinescu.

Manuel Chivari a fost feliciat de Andra atât pentru evoluţia sa cât şi pentru alegerea orchestrei condusă de Mirel Cumpănaş şi Cosmin Agache.

“Creştem de la o apariţie la asta. Ce greutate are acest cântec! Am văzut că ai încercat să te schimbi ca atitudine, m-ai surprins şi de această dată, ai cântat rap. Important e că ai reuşit şi de această dată. Am crezut în tine, nu m-ai dezamăgit”, a spus Andra.

“Eu când trebuie să spun lucruri extraordinare nu îmi găsesc cuvintele dar o să fac un mic efort pentru tine că eşti destul de mare. Nu pot să spun că mă omor după Justin Timberlake, dar după tine are şi el o şansă acum”, a spus Florin Călinescu.

Câștigătorul celei de-a șasea ediții a concursului Românii au talent este Laura Bretan. Premiul constă în 120.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Scrisoare de la Adrian Ștef pentru sătmăreni

Dragi sătmăreni, Am ajuns, iată, la capătul unei campanii electorale, în care am încercat să mă prezint în fața dumneavoastră...

Închide