Ultima actualizare: azi, 13:57

Locale

Sătmărenii, dezamăgiți de jocul tricolorilor. Un egal chinuit cu Elveția (FOTO)

meci romania elvetia satu mareJucătorii echipei naționale a României nu au mai repetat jocul foarte bun prestat în meciul de debut și au avut o evoluție modestă în cel de-al doilea joc, cel cu Elveția. Acest lucru l-au văzut și de cei circa o mie de sătmăreni care au văzut partida pe ecranul uriaș din Centrul Nou și care au plecat dezamagiți spre casele lor la finalul partidei.

Se poate spune, fără teama de a greși, că elvețienii au dominat partida de la început până la sfârșit, cu excepția câtorva incursiuni în atac ale românilor.

După mai multe ocazii ratate de elvețieni în primul sfert de oră, în urma primei acțiuni de atac mai hotărâte a jucătorilor noștri, în minutul 17 Chipciu este tras de tricou în careu, moment în care arbitrul dictează penalty. Lovitura de pedeapsă este transformată cu precizie de Stancu, un minut mai târziu, iar România conducea cu 1 – 0, contrar cursului jocului.

Urmează o perioadă bună pentru români, care reușesc să mai aibe încă două-trei incursiuni de atac, iar la una dintre acestea, în minutul 25, Săpunaru trimite mingea în bară. Elvețienii revin la timonă, mai ratează câteva situații de gol, dar până la pauză tabela de marcaj nu se schimbă.

După pauză, Elveţia a pus presiune mai mare pe România, iar în minutul 57, după o ezitare a apărării României, Mehmedi a marcat cu un şut violent, de la 7 metri. Din acest moment, până la finalul meciului, pe teren a existat o singură echipă, naționala noastră jucând foarte slab, fără vlagă. Parcă era o echipă de old-boys, așa după cum spuneau și comentatorii TV.

În cele din urmă, România obține un egal chinuit în fața elvețienilor, spre dezamăgirea suporterilor sătmăreni care așteptau o partidă mai bună din partea tricolorilor după prestația foarte bună din meciul cu Franța din meciul de debut.

România are un singur punct după două meciuri, ocupă locul trei în grupă, și va juca cu calificarea pe masă în ultimul meci, cel cu Albania, care se va disputa pe 19 iunie, de la ora 22.00, la Lyon.

Dacă România termină pe locul trei și se califică, foarte probabil va întâlni Germania în optimi. Dacă termină pe locul doi, lucru posibil, atunci va întâlni aproape sigur Polonia.

3 comentarii

  1. color Răspunde

    Elvetia va juca la egal, fiindca nu va risca , noi vom bate Albania cu 10-0 si adio euro.

    • Gâgă Răspunde

      Elvetia va bate Franta iar noi pierdem cu Albania.Să nu uităm că Albania are in echipă mai mulţi albanezi decât Elveţia.Păcat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.