Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Sătmărenii susțin România! Tricolorii trebuie să învingă azi Elveția

Romania-Franta (9)Echipa națională a României susține, în această seară, al doilea său meci la Campionatul European de Fotbal, după meciul de debut pierdut la limită de ai noștri în fața selecționatei țării gazdă, Franța. De data aceasta, elevii lui Anghel Iordănescu vor da piept cu echipa națională a Elveției, care a învins în primul meci Albania.

Meciul este foarte important pentru tricolori și, pentru a avea șanse mari de calificare, trebuie să învingă Elveția. La meci egal ar mai rămânea șanse de calificare, dar puține, iar în cazul, Doamne ferește, a unei înfrângeri șansele de a se califica în optimi vor fi extrem de mici.

Din acest motiv, întreaga suflare fotbalistică din județul Satu Mare trebuie să fie astăzi alături de tricolorii României: unii din fața televizorului, alții direct de pe stadion.

De asemenea, sătmărenii sunt așteptați în număr mare în Centrul Nou unde pot viziona meciul pe un ecran imens. Intrarea este gratuită iar locurile pot fi ocupate în funcție de cât de repede vine fiecare. 

Meciul va începe de la ora 19.00 și va fi transmis în direct pe PROTV. 

Hai România!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.