Ultima actualizare: azi, 21:48

Horoscop

Solstițiu de vară și Lună Plină în Săgetator: Cum sunt afectate zodiile de aceste evenimente astrologice deosebite!

solstitiu de varaIata cum afecteaza Luna plina din Sagetator si Solstitiul de vara existenta fiecarei zodii in parte in perioada imediat urmatoare:

Zilele acestea nu au fost niste zile obisnuite, ci zile cu o incarcatura astrala deosebita. Luna plina nu a fost doar o luna plina obisnuita, ci a fost Luna plina in Sagetator (20 iunie) si a coincis totodata cu momentul Solstitiului de vara (21 iunie). Laolalta, aceste doua evenimente astrologice puternice au aruncat o lumina noua si magica asupra circumstantelor, influentand viata zodiilor in perioada imediata de timp. Iata cum afecteaza Luna plina din Sagetator si Solstitiul de vara existenta fiecarei zodii in parte in perioada imediat urmatoare:

Berbec

Luna plina din Sagetator potenteaza efectul astrologic al Solstitiului de vara, iar Berbecul va resimti puternic influenta acestor doua mari evenimente astrologice. Te bucuri de oportunitati stralucite de a-ti implini visurile si ti se ofera sansa de a calatori. Casa a noua a aventurii este si ea bine aspectata in perioada urmatoare si prin urmare te asteapta o vacanta frumoasa, plina de neprevazut si surprize. Este posibil chiar ca nativii single sa isi cunoasca sufletul pereche. Poti intampina anumite probleme, amanari sau intarzieri pe plan financiar, incat iti recomandam sa fii mai cumpatat(a) cand vine vorba de a cheltui.

Taur

Este clar ca astrele lucreaza in favoarea ta. Solstitiul de vara aduce cu sine promisiunea implinirii pe plan emotional, iar Luna plina in Sagetator aduce liniste si fericire in cuplul Taurului. Chiar si in relatiile dificile, planetele arunca o raza de speranta, facilitand drumul catre impacare si gasirea caii de mijloc. Renunta la ego si arata-i partenerului de viata ca iti pasa si ca il accepti asa cum esti. Comunicarea plina de empatie si tandrete este puntea secreta catre inima persoanei iubite. Taurii single reusesc sa se desprinda de o persoana din trecut si sa se deschida posibilitatilor. O persoana noua va aparea in viata acestora in curand.

Gemeni

Luna plina in Sagetator este despre modul in care reusesti sa te conectezi la cei din jur. Pe de alta parte, Solstitiul de vara tocmai a deschis pentru nativul Gemeni portita interactiunilor sociale si a armonizarii cu vibratiile celor din jur. Perioada care va urma este perfecta pentru a te inconjura de oameni dragi, pe care ii iubesti, si alaturi de care iti place sa iti petreci timpul. Este momentul sa faci nici mai mult, nici mai putin decat ceea ce iti doresti, si sa te angajezi in activitati care te energizeaza si iti readuc pofta de viata inapoi. Poti sa indraznesti sa visezi si pe plan profesional caci atragi proiecte frumoase, pe care le vei onora cu placere si care iti vor aduce totodata castiguri financiare pe termen lung.

Rac

Luna plina in Sagetator lumineaza casa sentimentelor pentru nativul Rac. Chiar daca ai tendinta de a fi mai introspect(a) ca niciodata si de a-ti (re)analiza faptele din trecut, nu este momentul sa iti mai faci iluzii legate de o relatie anterioara. Focuseaza-te pe prezent, incearca sa te bucuri de vara si de persoanele speciale din jurul tau si vei atrage in viata ta o persoana mai potrivita tie. Este important si sa iei atitudine, mobilizandu-te si facand mici schimbari in viata ta. Noutatea perioadei urmatoare de timp poate fi reprezentata de o oferta de job ce iti poate influenta in bine existenta.

Leu

Ai nevoie de repaus si de un moment de respiro in care atentia ta sa se concentreze in intregime asupra propriei persoane – acesta este mesajul pe care Luna plina din Sagetator doreste sa il transmita zodiei tale. Accentul cade asupra reinventarii interioare si este esential sa asculti de glasul instinctelor tale. Lasa-ti totodata creativitatea sa zburde si poti realiza lucruri extrem de frumoase cu proiectele tale profesionale. Fa planuri alaturi de persoana iubita caci au cele mai mari sanse sa se concretizeze in viitorul apropiat. O veste buna de la o persoana din familie aflata in strainatate te face fericit(a) si este foarte probabil sa va revedeti in curand.

Fecioara

Circumstantele astrale speciale obliga nativul Fecioara sa isi ia inima in dinti si sa repare acele aspecte din viata sa care nu mai functionau si sa vindece acele rani care il impiedicau sa mearga mai departe. Familia va fi un punct de sprijin pentru zodia Fecioara, iar accentul cade asupra relatiei cu cei din familie, cu sotul/ sotia sau de multe ori cu parintii sau rudele apropiate. De asemenea, este foarte posibil ca in acest sector sa traversezi o etapa de restructurare, redefinindu-ti viata personala si responsabilitatile domestice impreuna cu partenerul de viata. Pe plan profesional, esti foarte solicitat(a), insa ai energia necesara pentru a te descurca cu brio.

Balanta

Daca ai traversat anterior o etapa de autoanaliza in care ai incercat sa te intelegi pe tine pentru a-ti imbunatati viata, acum este momentul perfect pentru a-ti implementa gandurile si ideile. Daca te afli intr-o relatie apropiata cu persoana iubita, vei gasi ca este potrivit sa vorbesti deschis si sincer cu aceasta despre ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine. Foarte probabil ca o persoana apropiata iti va solicita ajutorul intr-o chestiune extrem de delicata si vei fi un adevarat reper spiritual si emotional pentru aceasta. De asemenea, daca ai programata o calatorie fie in afara, fie in tara, inarmeaza-te cu rabdare si nu te supara daca se va intampla sa fie amanata dintr-un motiv banal. In scurt timp, vei avea parte de vacanta vietii tale.

Scorpion

Pentru zodia Scorpion, circumstantele astrale actuale aspecteaza cel mai bine sectorul financiar. Oportunitatile iti sunt rezervate din belsug, insa va trebui sa fii suficient de deschis(a) incat sa actionezi prompt la momentul oportun. De asemenea, energia ta va fi direct proportionala cu reusitele din acest domeniu. Depui efort considerabil si faci tot ce iti sta in putinta pentru a imbina creativitatea cu succesul. Esti un norocos/ norocoasa caci ai parte de sprijnul complet al persoanei iubite.

Sagetator

Draga Sagetator, pe cat de solicitanta, pe atat de frumoasa va fi urmatoarea perioada de timp pentru tine. Chiar daca te asteapta schimbari importante in viata ta, acestea iti sunt benefice si prin intermediul lor vei reusi sa imbunatatesti si vietile celor dragi. Calitatile tale care sunt cel mai bine puse in valoare in perioada urmatoare de timp sunt optimismul, increderea si rabdarea. In viata amoroasa, energia Lunii pline iti poate da anumite batai de cap sub forma unor mici conflicte cu partenerul de viata, insa sunt doar temporare si nu vor face decat sa sudeze mai bine relatia cu acesta. Nu le pune la suflet, caci perioada imediat urmatoare este momentul tau de glorie si stralucire pe toate planurile.

Capricorn

Luna plina din Sagetator are o influenta directa asupra starii tale emotionale, facandu-te mai vulnerabil(a) si mai sensibil(a) ca niciodata. Indiferent ca ne referim la viata personala sau la cea personala, incearca sa iti stapanesti emotiile si sa iti comunici sentimentele direct, insa diplomat si limpede. Starea ta de sanatate poate si ea afectata de schimbarile tale bruste de dispozitie si de aceea este esential sa incerci sa iti reincarci bateriile energetice si sa iti regasesti echilibrul emotional. Incearca sa vezi lucrurile din perspectiva de ansamblu si totul va reveni la normal.

Varsator

Daca in perioada anterioara te-ai confruntat cu anumite turbulente in relatia de cuplu, iata ca astrele vin cu vesti bune. Lasi garda jos si renunti la micile tale orgolii si la tendinta de a spune necenzurat tot ceea ce ai pe suflet, intelegand ca sinceritatea extrema poate fi brutala uneori. Viata ta se va imbunatati simtitor pe plan personal si vei trai clipe de fericire si de armonie in compania persoanei iubite. Incet, dar sigur, se nasc din nou planurile de viitor si de casatorie. Mai mult, nativii single au parte de intalniri karmice cu persoane speciale, care ii vor ajuta sa evolueze spiritual.

Pesti

Luna plina din Sagetator vine la pachet cu anumite provocari in cariera si pe plan profeisonal pentru zodia Pesti. Pune-ti la bataie intreaga ta capacitate de toleranta si obiectivitate, caci indiferent de cat de tare ai avea dreptate, nu este momentul potrivit pentru un conflict cu un partener de afaceri sau un colaborator important. Acasa devine punctul tau de reper, iar partenerul de viata se transforma intr-un bun si lucid sfatuitor. Ai face bine sa tii cont de opinia acestuia caci, de data aceasta, in chestiunile administrative, poate da dovada de mai multa maturitate si diplomatie decat tine.

Sursa: garbo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.