Ultima actualizare: azi, 21:33
Locale

Peste 40 de elevi nu s-au prezentat la prima probă scrisă de la BAC

bac 2015În perioada 13-17 iunie 2016 s-au desfășurat probele de evaluare a competențelor de comunicare în limba română și limba maternă din cadrul examenului de bacalaureat – sesiunea iunie-iulie 2016. 42 de elevi sătmăreni nu s-au prezentat la examen.

La proba de evaluare a competențelor de comunicare în limba română, din totalul de 1721 candidați înscriși, 1699 candidați au fost evaluați. Nu s-au prezentat la examen 22 de candidați. Un număr de 67 candidați evaluați au obținut nivelul de competență de utilizator mediu, 285 utilizator avansat și 1347 utilizator experimentat.

La proba de evaluare a competențelor de comunicare în limba maternă, din totalul de 440 candidați înscriși, 430 candidați au fost evaluați. Nu s-au prezentat la examen 10 candidați. La proba de limba și literatura maghiară un număr de 14 candidați evaluați au obținut nivelul de competență de utilizator avansat, 380 utilizator experimentat, 10 candidați nu s-au prezentat la examen. La proba de limba și literatura germană 2 candidați evaluați au obținut nivelul de competență de utilizator avansat și 34 utilizator experimentat.

Sursa: ISJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ziua Universală a Iei, marcată la Muzeul Județean

Cu ocazia ZILEI UNIVERSALE A IEI ROMÂNEȘTI sătmărenii sunt invitați la Muzeul Județean Satu Mare, vineri, 24 iunie ora 12,...

Închide