Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Spărgător de case din Satu Mare, reținut de polițiști. Are cel puțin trei spargeri la activ

hoti_din_locuintePolițiștii de investigații criminale din cadrul Poliței Municipiului Satu Mare au prins, în cursul zilei de ieri, un tânăr de 24 ani din Satu Mare, bănuit în comiterea mai multor furturi din locuințe. Cel în cauză a fost  reținut pentru 24 de ore.

În data de 2 iunie, în urma activităților specifice și de urmărire penală desfășurate, polițiștii judiciariști l-au identificat pe numitul A.V., de 24 de ani, din Satu Mare, în sarcina căruia s-a stabilit că  în data de 1 iunie ar fi pătruns prin escaladarea geamului, într-un imobil de pe strada  Nicolae  Bălcescu din Satu Mare,  de unde a sustras bani și bunuri, cauzând un prejudiciu de 5.540 de lei, din care s-a recuperat aproximativ 90%.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că bănuitul  ar fi pătruns și în alte locuințe, profitând de faptul că proprietarii nu aveau asigurate cu cheia ușile de acces în locuințe.

Astfel, în seara de 22 mai ar fi pătruns într-un apartament de pe strada Mareșal Averescu, unde de pe un corp de mobilier aflat pe hol, a sustras o borsetă și un portofel în care se aflau actele personale și 2.050 lei iar în seara zilei de 24 mai a pătruns într-o locuință de pe strada  Stefan cel Mare, de unde nu a reușit să sustragă bunuri, fiind surprins de proprietar.

Activităţile de documentare a activității infracţionale  continuă cu tânărul  în stare de reținere, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.