Ultima actualizare: ieri, 21:51
Locale

Tabără gratuită pentru elevii şi studenţii cu disabilități din Satu Mare

Ministerul Tineretului şi Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Satu Mare organizează o tabaraTabără gratuită pentru preşcolari, elevii şi studenţii cu disabilități, împreună cu asistenţii personali şi asistenţii personali profesionişti din judeţul Satu Mare.

Cererea pentru acordarea unui loc de tabără gratuit se depune însoţită de o copie după documentul care atestă gradul de handicap şi o adeverinţă emisă de unitatea de învăţământ care să ateste încadrarea într-o formă de învătământ, la sediul D.J.S.T. Satu Mare, str. Vasile Conta nr. 2/1 (intrarea de pe strada Paris).

Cererea poate fi depusă atât de părintele sau reprezentantul legal al persoanei cu handicap cât şi de un reprezentant al unităţii de învăţământ de care aparţine. În cazul studenţilor cererea poate fi depusă personal sau prin reprezentant.

În urma centralizării cererilor şi a verificării documentaţiilor direcţia va aproba desfăşurarea taberei în limita bubetului aprobat.

Pentru anul 2016 Satu Mare are alocat un număr de 5 de locuri. Persoanele care nu au mai beneficiat de un astfel de program în anii anteriori vor avea prioritate la selecţie, un alt criteriu de selecție fiind „primul venit primul servit”.

Perioada de depunere a cererilor este 06.06.2016 – 30.06.2016.

Sursa: DJST Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.