Ultima actualizare: ieri, 21:00

Locale

Tamponare în lanț pe Podul Golescu. Patru mașini implicate (FOTO)

accident golescu2Un accident de circulație soldat din fericire doar cu pagube materiale s-a produs astăzi, în jurul orei 17.30, pe Podul Golescu din municipiul Satu Mare. Patru mașini au fost implicate în accident, iar la fața locului a ajuns și un echipaj de descarcerare pentru a interveni. Din fericire, nu a fost cazul.

Vinovat de producerea acestui accident a fost un tânăr șofer de 23 de ani din Iojib. Acesta circula dinspre Piața Mare spre intersecția Crinul, dar nu a respectat distanța corespunzătoare față de cel de dinaintea sa și l-a tamponat. Mașina lovită a intrat în mașina din fața acesteia, iar a treia mașină a lovit o a patra. Au rezultat doar pagube materiale.

Din cauza accidentului, circulația pe pod a fost îngreunată timp de câteva zeci de minute. 

Șoferii implicați în accident au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările.

4 comentarii

 1. ioan Răspunde

  Primaria ar trebui sa gindeasca largirea iesirii spre intersectia Crinul , prin prelungirea segmentului cu trei benzi si prin largirea iesirii din Micro 16.
  Acolo se “gituieste” circulatia, iar de aici si pina la nervi in trafic nu este decit un pas, mai ales ca “smecherii” care vor sa o ia spre Carei, circula pe banda stinga pina aproape de intersectie acolo semnalizind toti dreapta.
  Nervii celor care circula normal pe banda dreapta sint pusi la grea incercare.

  Daca mergi civilizat pe banda dreapta esti considerat prost…!

 2. radu Răspunde

  Subscriu la cele spuse mai sus si sunt pentru largirea intersectiei in dreptul iesirii din M16. Desi in zona este linie continua toti de pe banda stanga schimba pe dreapta chiar pe linia continua.

 3. cristi Răspunde

  Da polițaiu ce lucră ? Face pontaju ?

 4. Unu' Răspunde

  Dacă s-ar realiza și ieșirea de pe Proiectantului pe Dunării (trecerea pe sub pod) ar fi și mai OK, și nici n-ar costa enorm de mult …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.