Ultima actualizare: ieri, 22:11

Locale

Telescaunul de la Luna Șes este funcțional. Ar putea fi folosit tot anul, nu doar iarna (FOTO)

telescaunTelescaunul de la Luna Șes este funcțional, miercuri având loc recepția tehnică a acestei investiții. Atât producătorul echipamentului cât și antreprenorul general au făcut probele tehnice la telescaun iar funcționarea acestuia s-a dovedit a fi bună. Deocamdată nu poate fi folosit de turiști, dar instalația funcționează perfect. 

Primarul orașului Negrești-Oaș consideră că odată ce această recepție a fost făcută, s-a făcut un pas uriaș pentru finalizarea lucrărilor la această stațiune.

”Este doar una dintre etapele premergătoare. Urmează o serie de faze și avize până o să reușim să spunem că această instalație funcționează la parametri normali și legali. În continuare se lucrează intens la montarea instalațiilor de zăpadă artificială, se lucrează intens la clădirile administrative și sper din suflet ca la iarnă pârtia să fie funcțională. De asemenea, îmi doresc ca acest telescaun să fie folosit pe întreaga perioadă a anului, nu doar iarna, și sper să fie folosit de către toți cei care vor să privească întreaga zonă din vârful muntelului, de lângă sfinxul Oașului. Este o panoramă absolut genială și mirifică de unde se vede tot județului Satu Mare până în Ungaria, în Ucraina și tot Maramureșul”, a spus Aurelia Fedorca. 

4 comentarii

 1. Haaaaa Răspunde

  “panoramă absolut genială și mirifică” dex(GENIÁL, -Ă, geniali, -e, adj. Înzestrat cu geniu; de geniu, care dovedește genialitate). Genială… primarita!!!

 2. radu Răspunde

  sa ma anuntati cand merge cu adevarat instalatia, nu doar cand vine presa!

 3. turist Răspunde

  Sperăm să nu ne prăbușim cu acest telescaun!!!!

 4. POP VASILE Răspunde

  La alegerile urmatore se va auyi iar de LUNA SES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.