Ultima actualizare: ieri, 22:03
Locale

Un grup de 20 de copii sătmăreni, într-o Tabără Internațională de Circulație

tabaraÎn baza bunei colaborării și a activităților fructuoase de relații internaționale pe care Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare le întreține cu Căpitănia de Poliție a județului Szabolcs-Szatmar-Bereg din Ungaria și în acest an, un grup de 20 de copii ai polițiștilor sătmăreni, au fost invitați să participe la Tabăra Internațională de Circulație. Tabăra se desfășoară în intervalul 28.06-05.07.2016, se află la a 15-a ediție și este organizată de Căpitănia de Poliție a județului Szabolcs-Szatmar-Bereg în colaborare cu Organizația Județeană de Prevenire a Accidentelor, în orașul Nyiregyhaza.  Pe lângă copiii polițiștilor români în tabără mai participă copii ai polițiștilor din Ungaria și Ucraina.

Pe parcursul taberei, copiii vor participa la activități instructiv-educative legate atât de circulația pe drumurile publice, în calitate de bicicliști sau pietoni, cât și de modurile de acțiune în caz de accidente și de acordare a primului ajutor, activități la care vor fi stimulați să participe prin jocuri și concursuri. În cadrul activităților recreative, copiii vor beneficia de existența complexului termal în localitate dar și de vizite la Grădina Zoologică.

  â

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Evaluare Națională cu absenți la Satu Mare. Peste 170 de candidați nu s-au prezentat la primele două probe

Peste 170 de absolvenți de clasa a VIII-a nu s-au prezentat la primele două probe ale examenelor de Evaluare Națională,...

Închide