Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Ungurii forțează contrabanda cu țigări prin România (FOTO)

tigari halmeuPoliţiştii de frontieră de la Vama Halmeu au descoperit și confiscat 5.200 de pachete de țigări de contrabandă, în valoare de peste 23.400 de lei, în mașina unei femei din Ungaria.

În data de 14 iunie, în jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat pentru a intra în România Marianna S., în vârstă de 41 de ani, cetățean maghiar cu domiciliul în Ucraina. Femeia conducea un autovehicul marca Volkswagen Touran, înmatriculat în străinătate.

Având suspiciuni că femeia ar transporta produse accizabile, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali un control amănunțit asupra mașinii. Astfel, într-un loc special amenajat în caroseria autoturismului au fost descoperite 5.200 pachete de țigări de diferite mărci, pachete pe care nu era aplicat niciun timbru fiscal. Valoarea țigărilor se ridică la 23.400 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării de către Biroul Vamal Halmeu, la fel și autoturismul, în valoare de aproximativ 20.000 de lei. Totodată, conducătoarea auto a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.