Ultima actualizare: azi, 09:48
Locale

Urmează weekendul de “wellness muzical” cu StreetMusic Festival. Programul oficial

street music festival2Ne despart doar câteva ore de la startul Festivalului Muzicii de Stradă. Organizatorii au definitivat programul scenelor, ele fiind amplasate în centrul istoric: scena DRÄXLMAIER Group pe platoul de evenimente C. Coposu, scena TransPink pe pasajul Coposu, în mijlocul parcului pieţei Libertăţii va fi amplasată scena Zes Zollner, iar în acest an se vor completa cu două locaţii tematice: scena AutoNet în curtea Muzeului de Artă, cu programe şi surprize incitante pentru public, iar pe scena Rosendahl Industrial se va organiza un program de tineret în colaborare cu asociaţia Samstudia. 

Festivalul începe cu ziua “zero” în Carei, de la ora 19.30 careienii vor putea savura muzica si spectacolul de stradă oferit pe 2 mini-scene din centru: pe scena Polipol de la Amfiteatru edu-trainerul muzical “Mister Nicu” va oferi copiilor momente deosebite, băieţii de la Ash Band şi Projekt Akusztik (Ungaria) vor veni cu piese cover acustice. Pe scena de la Monumentul Ostaşului Român, de la ora 20, vor evolua Vitez Julia si Putovics Abel precum şi tinere talente careiene: Castelanii Acoustic Project.

Vineri începe weekendul de wellness muzical la ora 19.00, programul complet al scenelor se poate vizualiza mai jos: 30 de concerte doar în prima zi, în stilurile blues, acoustic, intrumental şi world music:

program.indd

Sâmbăta vom aduce în premieră pe muzicienii de la Band of Streets, care cântă hiturile disco al anilor 90, All that she wants şi alte melodii arhicunoscute… pe trompetă, iar pe stradă va fi un party nemaivăzut în oraş! Programul conţine din nou 30 de concerte, iar muzicienii vor cânta şi “la liber” pe străzile Sătmarului.

program.indd

Duminica ajungem la punctul culminant, sosesc în oraş muzicienii olandezi de la Balcony Players care cutreieră lumea şi ne vor oferi un spectacol extraordinar de world music, după care juriul format din Petruska Andras si Koszorús Krisztina va desemna câştigătorul competiţiei muzicale, cel care va câştiga suma de 2.000 de euro oferit de GotecRom. Festivalul se va termina cu o sesiune de jamming!

program.indd

Sponsorul principal al evenimentului este DRÄXLMAIER Grouppartenerul în comunicare este DigiMobil, iar premiul cel mare în valoare de 2.000 de euro este oferit de Gotec Rom.  Sponsorii evenimentului sunt Goodwill Consulting, TBA Romania şi Roland Corp. Partenerii în organizare sunt PRO Music Stage şi GerBog, invitaţii din alte ţări sunt găzduite de Hotel Dana 2.

Împreună aducem viaţă în oraş! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.