Ultima actualizare: azi, 16:26
Locale

Andra a concertat la Satu Mare. Muncitorii de la Draxlmaier s-au bucurat de recitalul artistei (FOTO&VIDEO)

andra drexi1Cunoscuta cântăreață Andra s-a aflat în această seară la Satu Mare. A fost invitatul de onoare la sărbătoarea ”Ziua Familiei la Draxlmaier”, care s-a desfășurat astăzi, toată ziua, în curtea fabricii.

Andra a urcat pe scenă în jurul orei 20.00 și i-a distrat pe cei câteva mii de angajați ai fabricii însoțiți de membrii familiilor lor care au fost prezenți la sărbătoare. Prestația artistei a fost apreciată de public care au răsplătit-o cu urale și aplauze.

De-a lungul zilei de astăzi, pe lângă cunoscuta artistă Andra, angajații fabricii sătmărene au avut parte și de alte surprize organizate de conducere. 

Este pentru al doilea an consecutiv când Draxlmaier Satu Mare organizează această sărbătoare dedicată atât angajaților cât și familiilor acestora.

3 comentarii

  1. angajat Răspunde

    cum va vindeti pt un mic si o bere.maine iar o sa va plangeti pt felul cum sunteti tratati,dar asa va trebuie.ca protest trebuia sa nu ne prezentam,poate ridicam semne de intrebare in germania.dar romanu tot roman pt.un mic si o bere o …pe mama

  2. vasile Răspunde

    Din nou mascarada la DRM Satu Mare,sa nu uitam ca acum câteva luni ati lasat cu sutele oameni fara loc de munca, am fost martor direct, ati angajat omu ati promis marea cu sarea ca mai apoi sa il dati afara ca pe un câine, Oameni buni sa nu mai veniti sa va angajati la DRM pt ca dupa câteva luni sunteti dat-afara ca un câine, rusine conduceri DRM .

  3. Cata Manelistul Răspunde

    Pentru asa ceva au bani cacalau,dar pentru salarii reale la muncitori nu pentru ca nu se vrea nu va nu se poate…Draxlmayer=Sexmayer=Ghetmayer=Sclavmayer!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.