Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Caravana TIFF la Satu Mare, un succes. Valul Ucigaș, proiectat în cea de-a treia seară

tiff 2016 satu mare 3 (32)După ce vineri sătmărenii au putut viziona filmul Son of Saul, iar sâmbătă filmul Câini, duminică, în ultima seara a Caravanei TIFF la Satu Mare, a fost proiectată pelicula ”Valul Ucigaș” o producție norvegiană a anului 2016.

Experimentatul geolog Kristian Eikfjord a acceptat un nou post. Împreună cu familia, pregăteşte mutarea din oraşul Geiranger, dar el şi colegii săi înregistrează mici modificări geologice în subsol. Tot mai îngrijorat, Kristian îşi dă seama că cel mai mare coşmar e gata să devină realitate.

Cu doar zece minute la dispoziţie pentru a scăpa cu viaţă, Kristian trebuie să salveze cât mai mulţi oameni împreună cu propria familie. Un film plin de suspans şi dramatică, într-un stil deosebit, laureat la festivalurile internaţionale de film din Toronto, Les Arcs, Sofia 2016.

Cele trei zile de Caravană TIFF la Satu Mare s-au dovedit a fi un succes. Filmele proiectate cu această ocazie au fost de foarte bună calitate și foarte apreciate de cei peste 1.500 de spectatori care le-au vizionat (în medie, circa 500 de spectatori pe seară).

Caravana TIFF a ajuns la Satu Mare cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare, organizat în colaborare cu Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc. Partenerii locali sunt Asociaţia Culturală pentru Tinerii din Satu Mare şi PortalSM. Sponsorii evenimentului sunt Schlemmer România şi Centrul Medical Oftalmologic Vitreum Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.