Ultima actualizare: azi, 20:46
Locale

Bătut crunt de un recidivist la Adăpostul de Noapte. Victima, internată la Spitalul Județean

adapost de noapte CareiUn om al străzii din Carei a fost internat recent la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Satu Mare, după ce a fost bătut crunt de un alt individ la Adăpostul de Noapte din Carei. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani care a ajuns la spital în stare jalnică. Agresorul este un recidivist în vârstă de 35 de ani.

Victima agresiunii a fost internată la Ortopedie, prezentând, pe lângă multiple leziuni, și fractură la unul dintre brațe și umăr.

Managerul Spitalului Județean Satu Mare, Marcela Papici, s-a ocupat personal de acest caz.

”Din punct de vedere medical nu pot să comentez acest aspect. Este adevărat, avem internat la Ortopedie un pacient adus de la Adăpostul de Noapte din Carei. Se vede clar, și de aceeași părere au fost și cadrele medicale, că este vorba despre agresiune. Pacientul este traumatizat, îi este frică practic de oricine, chiar și de asistente și infirmiere. Nu ascund faptul că am solicitat și o expertiză medico-legală. Este un caz social”, a precizat Marcela Papici.

Surse din cadrul Adăpostului de Noapte din Carei ne-au declarat că victima a fost bătută crunt, în seara zilei de 16 iulie, de către un recidivist în vârstă de 35 de ani, care-și ducea veacul pe la acest adăpost. Prezența recidivistului în spaţiile alocate pentru oamenii fără adăpost din Carei a fost acceptată de către serviciul de asistenţă socială pe baza unui acord verbal, după cum mentionează acesta în prezenţa unor agenţi de ordine.

Se pare că bărbatul internat la Satu Mare nu este singura sa victimă, și îi amenință pe toți cei din adăpost că dacă ”le umblă mult gura” vor păți la fel.

Cum la Adăpostul de Noapte nu este niciun șef, de acest obiectiv ocupându-se un anume Korcsi, recidivistul face tot ce vrea acolo. Când sunt razii ale poliției, el este adăpostit de o familie de romi care locuiesc chiar vizavi de acest adăpost.

Ar fi normal ca, după efectuarea expertizei medico-legale a victimei bătute în Adăpostul de Noapte din Carei, Poliția să demareze o anchetă la fața locului pentru a-l depista pe agresor. S-ar putea să afle și multe ale nereguli aici.

Un comentariu

  1. varanudorm Răspunde

    domnul enatescu cum comenteaza aceasta situatie din judet? sau e mai importanta politica pentru el si ceva functii daca se poate…..daca are vorba despre un adapost al pesedeului repede ar fi urlat in gura mare dar la cuibul udmr din carei nu se baga de cand au semnat contractul de colaborare..ce daca oamenii sunt batuti si terorizati? academicianul e ocupat cu politica si a uitat de meserie chit ca ar putea trata gratis conducerea de la carei ca tot sunt in coalitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.