Ultima actualizare: azi, 18:50
Locale

Două păduri puse în pericol de un incendiu. Se vorbeste despre o mână criminală (FOTO)

incendiu ardud (9)Două păduri au fost puse într-un real pericol din cauza unui incendiu izbucnit astăzi, în jurul orei 18.00, pe o parcelă de teren aflată în imediata apropiere a orașului Ardud. Terenul, de fapt o miriște, era mărginit la două capete de două păduri, iar focul s-a apropiat până la câțiva metri de acestea.

Parcela de teren aparține unei societăți comerciale din Ardud, dar reprezentanții acesteia spun că nu ei au dat foc miriștei ci doar au intervenit. Ei spun că este posibil să fi fost vorba chiar despre o mână criminală care ar fi dat foc intenționat miriștei.

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ardud, alături de muncitorii fermei, au acționat rapid și au fost trase niște brazde de pîmânt cu un plug pentru o opri expansiunea incendiului.

Și la această oră terenul este supravegheat astfel încât focul să nu se reaprindă și, mai grav, să treacă în una dintre cele două păduri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ardudul, asaltat de războinici, cavaleri și domnițe. A început Festivalul medieval (FOTO)

Orașul Ardud se află, în acest sfârșit de săptămână, sub asaltul războinicilor, cavalerilor și a domnițelor. Festivalul MedievArtFest a debutat...

Închide