Ultima actualizare: azi, 12:39
Locale

Biciclist rănit grav într-un accident. Victima avea alcoolemie

accident botizului biciclista (10)Un accident de circulație în urma căruia un biciclist a fost grav rănit s-a produs ieri pe strada Gheorghe Barițiu  din Satu Mare, în jurul orelor 18,00.

Conducătorul autoutilitarei marca Man,  L. I., de 44 ani, din Peleș, a accidentat grav un bărbat  în vârstă de  71 ani, din Satu Mare,  care,  circulând pe bicicleta, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ la conducătorul auto iar la biciclist a indicat o valoare de  0,49 mg-l alcool pur în aerul expirat.   Cercetările continuă.

3 comentarii

 1. Unu' Răspunde

  Acest accident putea fi evitat dacă în zonă era terminată mult promisa pistă de biciclete, care e promisă deja de câțiva ani și care se putea face din fonduri europene! Dar la noi în oraș, în loc să se construiască piste de biciclete, se distrug și cele existente, gen B-dul Careiului de la Lotus și cea de pe L. Blaga de la cabinetele coi-ca, dorel de sătmar!
  CUIE MOICA!!!
  Aștept o nouă abordare a acestei reale probleme din partea noii conduceri a primăriei și a CL!

 2. Unu' Răspunde

  Am uitat să precizez, vrem piste de biciclete DAR NU PE TROTUARE!!!!
  CIRCULAȚIA BICICLETELOR ȘI A MOPEDELOR PE TROTUAR E STRICT INTERZISĂ! conform HG1391/2006/Art.161,lit.c!!!!

 3. Unu' Răspunde

  A, și încă ceva, ce căuta autoutilitara respectivă pe strada Barițiu, când pe această stradă este interzisă circulația autovehicolelor care depășesc masa maximă autorizată de 3,5 tone?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Accident grav în nebunia de pe Drumul Careiului. Un sătmărean lovit de o autoutilitară

Un grav accident de circulație, soldat cu rănirea destul de serioasă a unui pieton, s-a produs ieri dimineață pe Drumul...

Închide