Ultima actualizare: ieri, 22:01
Locale

Carla`s Dreams la Satu Mare. Concert în inima sătmărenilor (FOTO)

carlas dreams satu mare (147)Celebra trupă Carla`s Dreams a susţinut sâmbătă seara un concert la un club din Satu Mare, atmosfera fiind una destinsă. Dacă la Ziua Oraşului spiritele erau foarte agitate în condiţiile în care prestația Jandarmeriei a fost contestată, de data aceasta câțiva agenți ai unei firme de pază s-au dovedit a fi mult mai eficienţi.

Astfel, mascaţii de la Carla`s Dreams i-au surprins pe cei prezenţi încă de la intrarea pe scenă, adică au venit relaxaţi pe lângă sătmăreni, însoţiţi de agenţi de pază, şi pe tot parcursul concertului au fost foarte apropiaţi de public. Solistul a dat mâna cu norocoşii fani care se aflau chiar în faţa scenei, le-au luat telefoanele şi s-au fotografiat sau au cântat împreună. Interpreţii ar fi vrut să facă acest lucru şi de Zilele Oraşului dar au considerat acest lucru prea periculos, din cauza măsurilor de securitate.

Chiar dacă au fost mici probleme tehnice, fanii Carla`s Dreams au cântat toate piesele cunoscute. Piesa Acele a fost cântată chiar de două ori, bucurându-se de un imens succes, alături de Eroina.

2 comentarii

 1. cetatean Răspunde

  Un club din Satu Mare, cata modestie la unii!
  Asteapta sa se intrebe oamenii care o fi ala?
  Felicitari Carla’s Dreams pentru ceea ce faceti!
  Mult succes in continuare!

 2. Stefan Lucian Răspunde

  Urmaresc zilnic stirile dumneavoastra,si nu am inteles aluzia facuta la adresa Jandarmeriei satmarene si la prestatia lor.Astept un raspuns pe aceasta tema.Asta pentru ca asa face un ziarist sau om de stiri cu coloana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
La Burdea se trece într-o veselie pe roșu. Nimeni nu ia nicio măsură (VIDEO)

Mai mulți sătmăreni ne-au semnalat faptul că la Burdea, una dintre cele mai mari intersecții din municipiul Satu Mare, dacă...

Închide