Ultima actualizare: azi, 18:48
Locale

Mii de sătmăreni, spectatori la asediul Cetății Ardud. Demonstrații de virtuozitate (FOTO)

medievalMii de spectatori, fie din Ardud sau de pe întreg cuprinsul județului Satu Mare, au fost sâmbătă seara martorii asediului Cetății Ardud de către războinici, cavaleri și domnițe. Ziua a doua a MedievArtFest a fost plină de evenimente. De la turniruri cavalerești, la spectacole de muzică medievală, demonstrații.

La aceste manifestări a participat un număr impresionant de spectatori, fie că vorbim de evenimentele desfășurate la Platoul de la beciuri, fie de cele de la poalele cetății. Sătmărenii au rămas impresionați de virtuozitatea celor care au evoluat în spectacole și i-au răsplătit cu aplauze și ovații.

O parte dintre cei prezenți au vizitat și Cetatea Ardud unde au putut afla o serie de informații cu privire la istoria acesteia.

MedievArtFest Ardud se încheie astăzi nu înainte ca, de la ora 12.00, să aibă loc o grandioasă paradă a cavalerilor și domnițelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Carla`s Dreams la Satu Mare. Concert în inima sătmărenilor (FOTO)

Celebra trupă Carla`s Dreams a susţinut sâmbătă seara un concert la un club din Satu Mare, atmosfera fiind una destinsă....

Închide