Ultima actualizare: azi, 07:18

Locale

Ce faci când ţi se opreşte BMW-ul în mijlocul intersecţiei? (FOTO)

bmw intersectie satu mare (7)Ce faci când ţi se opreşte BMW-ul de ultimă generaţie şi nu mai poţi să-l mişti din loc? Prin asta a trecut un bărbat, împreună cu prietenii lui, în această după amiază, pe str. Ştefan cel Mare, chiar în faţa semaforului.

Circulaţia rutieră a fost dată peste cap, coada a ajuns până în Piaţa Libertăţii. Şoferul, ajutat de prietenii lui, a încercat degeaba să mişte bolidul din loc, că acesta nici nu s-a clintit. Cel mai probabil bolidul avea  problem la cutia de viteze şi oricât au încercat să îl împingă din intersecţie, nu au reuşit. Asta însă nu l-a scutit pe şofer de înjurăturilor şoferilor nervoşi, care nici n-au înţeles de ce a oprit acolo, şi nici n-au înţeles de ce nu îşi mută maşina undeva după intersecţie, unde nu încurcă pe nimeni.

După zeci de telefoane şi zeci de minute şi nervi întinşi la maximum, şoferul a aşteptat o firmă de tractare să îi mute maşina.

 

4 comentarii

 1. incredibil Răspunde

  voi astia de la portal ati devenit vomitivi scrieti doar tampenii apropo: cine va mai finanteaza?

 2. haha Răspunde

  Potoleste-te, paulo. Respira adanc si fa-ti exercitiile de dimineata

 3. sooters Răspunde

  cel mai tare, in sec.21,in era tehnologica, sa faci poze de 160×120.
  Bravo! stai jos. astazi ai nota 4.

 4. ardelean Răspunde

  Solutia e simpla…din cand in cand trebuie pusa motorina, si cand dai mai multe ture de centru intr-o zi e bine sa alimentezi cu mai mut de 50 lei… altfel ramai in pana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.