Ultima actualizare: azi, 21:42
Locale

Vasile Blaga despre Andreea Paul, Satu Mare şi Grivei

blagaCopreședintele PNL Vasile Blaga a declarat luni referindu-se la demisia Andreei Paul din funcția de prim-vicepreședinte al formațiunii că în familie mai există și supărări, transmite Agerpres.

“Domnia sa, nu este un secret, și-a dat demisia din funcția de prim-vicepreședinte”, a afirmat Blaga, precizând că majoritatea membrilor din organizația Satu Mare a fost de acord cu varianta de conducere stabilită de BPN.

El a menționat că Andreea Paul a rămas membru PNL. “Dacă dorește, și o sfătuiesc să funcționeze în continuare în organizația de Satu Mare, foarte bine, dacă nu, fiecare după propria dorință”, a adăugat Blaga.

Întrebat dacă Andreea Paul și-a exprimat dorința de a fi președinte al filialei Satu Mare, el a spus că da. “Da, și eu mi-aș dori multe, dar numai ce se poate, se poate. Adică trebuie să vrea și cealaltă parte. Trebuie să vrea Grivei. Grivei este organizația județeană. Am fost foarte explicit, da?!”, a precizat el.

Vasile Blaga a explicat că, în momentul în care s-a ajuns la concluzia că la Satu Mare nu este o armonie în organizație, niciunul din membrii Biroului Politic Național nu i-a acceptat la conducere pe cei care au condus până “astăzi” organizația. “Drept urmare, vor conduce vicepreședintele Consiliului Județean și un primar. Există resursă. De aceea mai sunt și supărări, din când în când. Așa e în viață, și în familie se mai întâmplă”, a spus Blaga.

 Noul preşedinte unic la nivel de judeţ al noului PNL Satu Mare a fost desemnat Ionuţ Rus.

6 comentarii

 1. justitiar Răspunde

  Tradator betiv mai bine taci. Tot asa l-ai tradat si pe Boc si Basescu cind ai fost ministru de interne si ai lasat oamenii sa faca greva.Prietenii stiu despre ce vorbim.Ai desfiintat PDL-ul, desi rezultatele astea din 5 iunie le avea si singur fara fuziune.La gunoi cu tine nemernicule.Depinde ce Grivei smecheri ai intrebat tu sau trimisul tau. Ca pe cei, pe care se bazeaza partidul in campanie nu i-ai intrebat.Ne auzim la toamna!!!….

 2. Unul Răspunde

  Până Blaga Vasile îi l-a putere în București, Iancu Marius are protecție totală și nu va fi tras la răspundere pentru faptele săvârșite.

 3. Sătmărean Răspunde

  În perioada de aur al contrabandei de țigări, pentru cine se colecta lunar de la fiecare clan de contrabandiști câte 50.000.euro comision și cine colecta ?

 4. Jon Răspunde

  Oare nu este implicat in afacerea homoroade via zaha dupa cum amicii stiu de ce si ce se intampla…..la nivel de organe….

 5. Vasile Răspunde

  Numele colectorului este menționat în al doilea mesaj.

 6. adrian Răspunde

  Un om care ar trebui sa raspunda pt cate a facut pana acum .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ce faci când ţi se opreşte BMW-ul în mijlocul intersecţiei? (FOTO)

Ce faci când ţi se opreşte BMW-ul de ultimă generaţie şi nu mai poţi să-l mişti din loc? Prin asta...

Închide