Ultima actualizare: azi, 17:08
Locale

DITL execută silit mii de sătmăreni. Peste un milion de lei de recuperat din amenzi

DITL Satu MareDirecția de Impozite și Taxe Locale (DITL) Satu Mare a demarat procedura de executare silită pentru peste 3.700 de sătmăreni care au de achitat amenzi la bugetul local. Lista datornicilor la bugetul local cu aceste amenzi care sunt supuși executării silite a fost publicată pe site-ul Primăriei Satu Mare.

Potrivit listei respective, cea mai mică amendă pentru care a fost inițiată procedura de executare silită este de 40 de lei. Cea mai mare amendă de recuperat este de 50.000 de lei și a fost aplicată unei femei de pe strada Botizului de Autoritatea Națională a Vămilor. De asemenea, mai sunt înregistrate amenzi de 25.000 de lei, 12.600 lei sau 9.000 de lei aplicate unor sătmăreni de Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier.

Demn de remarcat că în procedură de executare silită se află și zeci de firme din Satu Mare pentru amenzi în același cuantum: 2.205 lei. ”Amenzile cu valoare mare nu sunt aplicate de Primăria Satu Mare ci de instituții naționale. La Direcția noastră apare ca un debit care trebuie recuperat”, explică șeful Biroului de Executare Silită al Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale (DITL) Satu Mare, Mirel Dan. 

2 comentarii

  1. adrian Răspunde

    Sefii de la DITL sa fie cercetati de DNA pt abuz au marit impozitele cu plafonul maxim din tara ca sa isi acopere salariile de 3000 de euro pe luna ,DRIMUS,MIREL SI FRATILA la puscarie.

  2. floarea soarelui Răspunde

    Sa va fie rusine ca va bateti joc de satmareni Unii n-au ce pune copiilor pe masa ,iar voi va lafaiti cu salarii nesimtite.DNA asta chiar doarme?Ce instanta corupta le-a aprobat asemenea salarii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Apel al colegilor! O angajată a Primăriei Satu Mare are nevoie de sânge

O angajată a Primăriei Satu Mare are nevoie urgentă de sânge dintr-o grupă rară, cu stocuri foarte reduse la Centrul...

Închide