Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Poliția Locală, cu Duster-ul prin Grădina Romei. Sătmărenii ar fi amendați pentru asta (FOTO&VIDEO)

politia localaO patrulă a Poliției Locală Satu Mare a fost suprinsă, zilele trecute, plimbându-se agale cu un Duster prin Grădina Romei. Sătmăreanul care a suprins scenele și care, mai apoi, le-a postat pe Youtube, a rămas mirat de atitudinea polițiștilor locali fiind cunoscut faptul că în Grădina Romei este interzis accesul cu autovehiculele.

Postarea sătmăreanului Scarto28 pe Youtube este însoțită și de un comentariu:

”Printre arbori falnici și diverși, alei pe unde se plimbă agale perechi de îndrăgostiți (vara mai ales ), terenuri de joacă pentru copii și bănci pe care pensionarii reînvie trecutul cu poveștile lor… o atmosferă multicoloră, ca de poveste. De asemenea, pe alei puteți să-l întâlniti pe unul dintre cei mai șmecheri polițiști din Poliția Locală Satu Mare , “la picior” cu Dusterul … evident”.

Oricare alt sătmărean ar fi făcut asta și ar fi fost prins ar fi fost amendat, culmea, de Poliția Locală Satu Mare.

9 comentarii

  1. sm Răspunde

    La asta ia dorut picioarele?Un jegos. Cum altfel este toata politia locala din SM.De ce li se cumpara masini? Pentru ce? Ca sa se plimba nu mai cu masini si sa aiba in ce sa doarma.Sper ca noul primar sa faca curatenie pe acolo.

    • Unudinmultime Răspunde

      mai bine scri in limba ta materna, si sterge-te la gura cu limba romana.

      • carcotas Răspunde

        Unudinmulţime…măi,măi,măi…Te dai mare dar văd că nici tu nu le ai cu limba română.Se scrie ,,scrii” nu ,,scri”.Aşa că lasă omul în pace că nu eşti mai breaz.

    • Scarto Răspunde

      Este masina lui (personala) modificata ilegal, circula cu masina, nu este amendat nici de catre Politia Rutiera, semn ca este un smecher bine infipt pe care-l cam doaren cascheta de opiniile noastre sa de Primarie …

  2. Scarto Răspunde

    Dacă tot vă inspirati( nu sunteti primii care “iau” articole/clipuri fara acordul administratorilor) din clipurile postate pe Facebook grupul ©Sătmarul…așa cum este…

    pe data de 23 iun.2016 17:23 am încărcat un clip , unde se vede cum cetățenii de etnie romă(țigani) , fură hainele dintr-un container apartinand asociatiei Caritas…

  3. Felician Vasile Tamas Răspunde

    Si pe mine a incercat domnul militian sa ma codoriseasca cu o minunata chitanta, deoarece am circulat pe bicicleta prin gradina romei. Data viitoare am sa incerc cu masina căci vad ca e permis!

  4. Gardienii lu' Peste Răspunde

    Niste haidamaci care iau bani de la primarie exact degeaba(din impozitele platite de noi).In urma cu ceva vreme,aflandu-se in “patrulare” in cartierul Carpati 2,doi papagali din specia aceasta i-au surprins pe doi rromi care scoteau pungi cu mizerie din pubela de gunoi si carora le-a atras atentia sa nu cumva sa-i prinda manancand… seminte(sic !!).Apoi si-au vazut de drum,indiferenti si plictisiti de ce se intampla in perimetrul lor de patrulare.Cateva milioane de lei aruncate in vant,an de an,calculand salarii,tehnica din dotare si auto,imbracaminte si imobile aflate in folosinta.Toate ispravile lor se rezuma la amenzile aplicate sarmanilor satmareni pentru parcari neregulamentare, stand de obicei la panda in zona statiilor de autobuze unde aplica urgent 200 lei amenda sau in zona pietelor alimentare!In rest indivizii sunt zero barat,si chiar nu intelege nimeni de ce l-i se zice…politisti cand de fapt statutul acestora este de simplu Agent de Ordine Publica al Primariei,”politisti” numindu-se cei care executa o munca complexa de politie cum ar fi pol.economico-financiara,judiciara,de combatere a crimei organizate,politie rutiera etc.Chiar si Politia de Ordine Publica din cadrul Poitiei Romane putand avea aviz de Politie Judiciara,care insa nu se rezuma doar la a da amenzi contraventionale la HCL !!

  5. ionica Răspunde

    Haz de necaz faceti-La cineva i sa facut rau si sa deplasat cat mai repede la locul faptei.Pe video se vede ca nu se deplaseaza in tromba.Pentru mersul cu bicicleta in parc na m vazut sa fie amnedat cineva.

  6. Tünde És Gyuri Răspunde

    Asta e tara noastra,cu legii bune ,politistii poate sa faca orice ,oricand si oriunde,si nici nu primesc nici o amenda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.