Ultima actualizare: azi, 16:35
Locale

Drama ”Câini”, proiectată în această seară de Caravana TIFF la Satu Mare

TIFF Satu MareCirca 500 de sătmăreni au fost prezenți în această seară în pasajul Corneliu Coposu pentru a viziona cel de-al doilea film proiectat la Satu Mare de Caravana TIFF. Este vorba despre drama intitulată ”Câini”, o producție românească din acest an. 

Este vorba despre o dramă-thriller care are loc în România rurală, aproape de graniţa cu Ucraina. Roman, un tânăr de la oraş, ajunge într-un sat izolat din Dobrogea, unde are de gând să vândă pământul moştenit de la bunicul său care a murit cu câteva luni în urmă. În timp ce face demersurile pentru vânzarea moşiei, Roman e treptat martorul unor evenimente bizare, şi o senzaţie generală de ameninţare pluteşte în aer.

Filmul a câştigat Trofeul Transilvania la Festivalul de Film TIFF 2016, a obţinut premiul Federaţiei Internaţionale a Criticilor de Film in Cannes, în secţiunea Un Certain Regard.

Filmul a fost urmărit cu viu interes de sătmărenii cinefili, iar la final a fost apreciat și răsplătit cu aplauze.

Caravana TIFF va mai sta la Satu Mare încă o zi. Duminică seara va fi proiectat filmul norvegian Valul Ucigaș. Evenimentul va începe la ora 21.00, când vor fi proiectate o serie de filme de scurt metraj, iar filmul propriu-zis va putea fi vizionat de la ora 21.45.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident în Doba. Trei victime din care una încarcerată (FOTO)

Accident în Doba. Un grav accident cu trei victime a avut loc în urmă cu puţin timp în centrul comunei ...

Închide