Ultima actualizare: ieri, 21:54

Locale

Alegeri în TSD Satu Mare. Primul candidat: Raul Băbțan

raul babtan Fostul președinte al TSD Satu Mare, Raul Băbţan, aflat în conflict direct cu fostul preşedinte interimat al PSD Satu Mare, Octavian Petric, şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat în fruntea tineretului social democrat.

 “Candidez pentru un nou mandat de președinte al TSD Satu Mare. Candidez alături de o echipă puternică și competentă, cu care vom putea construi “Generația de tineri – 2020”! După reuniunea de joi, a Comitetului Executiv al TSD s-a dat startul “maratonului” de desemnare a unei noi conduceri în cadrul Organizației de Tineret a Partidului Social Democrat din județul Satu Mare”, a scris Raul Băbţan pe facebook.

El nu a ratat această ocazie de a sublinia lipsa de viziune a deputatului Petric şi a echipei sale.

“Este inacceptabil ca după o implicare vizibilă a tinerilor în ultimii 4 ani în toate bătăliile electorale și activitățile politice să nu avem tineri în Consiliul Județean Satu Mare, respectiv tineri enorm de puțini în consiliile comunale. Astea toate datorită lipsei de viziune și experiență politică a fostei conduceri interimare. La o scurtă trecere în revistă a aleșilor locali tineri (sub 35 de ani), avem mai puțini ca în anul 2012!”, a mai arătat Băbţan.

 

3 comentarii

 1. asder Răspunde

  Baronii sub 35 and the new power generation.

 2. Ianis Răspunde

  Viitorii devalizatori ai orașului și ai României
  Nu știu cumun om cu puțină minte, care dorește binele orașului și al țării, mai poate vota cu acest partid plin de corupți care își urmăresc doar interesul propriu.

 3. Gigi Răspunde

  Oare fostii lui colegi PSD cum il mai pot primi,dupa ce ia porcait in campanie si ai venit sa te milogesti la ALDE sa te primeasca,unde cu toata interventia nasului nu ai fost primit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.