Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Kereskenyi spune că Băbuţ este groparul fotbalului: Unde sunt banii?

kereskenyi sedinta CL Satu MarePrimarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a reacționat virulent astăzi, în ședința Consiliului Local, în urma declarațiilor făcute ieri, în cadrul unui conferințe de presă, de fostul președinte al Clubului Olimpia, Dan Băbuț, cu privire la situația financiară a clubului. Edilul șef a spus că declarațiile făcute de Băbuț sunt mincinoase și nu s-a sfiit să/l numească chiar groparul fotbalului sătmărean.

“Nu vreau să insist asupra conferinţei de presă susţinută de cetăţeanul Dan Băbuţ, dar totuşi am constatat cu stupoare că a făcut această conferinţă de presă mincinoasă. Noi avem raportul de audit care s-a desfăşura la clubul sportiv FC Olimpia Satu Mare din care reiese negru pe alb care este datoria clubului în momentul de faţă, la 30.06.2016, a fost de 960.059,17 lei. Cetăţeanul Dan Băbuţ a ieşit să facă această performanţă, să cheltuie două milioane de lei în patru luni de zile. Nu voi susţine conferinţe de presă, dar odată ce vom avea aceste constatări finalizate, bineînţeles, fiecare trebuie să suporte consecinţele acelui management defectuos care a avut loc la acest club. Menţionez că este vorba de bani publici, este inadmisibil să se cheltuiască în patru luni două milioane de lei şi să rămâi cu o datorie de un milion de lei. Aceşti oameni au fost groparii fotbalului sătmărean, nu se poate aşa ceva, este inadmisibil, şi acum mai vin şi dau lecţii”, spune edilul șef.

Primarul Kereskenyi are și o întrebare pentru Dan Băbuț.

“O altă întrebare: cum poate un individ care este contabil în această clădire, într-o instituţie publică, în orele de lucru, când are seriviciu aici, la Direcţia de cultură, să meargă la ora unu (13.00 – n.r.) să susţină conferinţă de presă, în ce calitate? Vă rog stimaţi reprezentanţi mass media, este şi responsabilitatea dvs. să puneţi nişte întrebări la aceşti oameni. Vă sugerez o întrebare: unde sunt banii?”

3 comentarii

  1. Satu Mare Răspunde

    D-le primar!
    Vrem sesizarea rapida a institutiilor si organelor abilitate si nu contre prin presa!
    Olimpia sa retrogradeze in ultima liga pana va inceta sa devina un sac fara fund, in care cei care vin dau vina pe cei dinaintea lor dar nimeni nu raspunde cu nimic pt. modul de cheltuire a banului public!!

  2. gogu Răspunde

    Da, nu ne trebuieste pod, lidl si mall in schimb biserici si taxe la popi cit de multe, rusine celor ce conduc acest oras nu suntem in stare de nimic suntem un sat amarit side ca..t.

  3. ISTVAN Răspunde

    PRIMUL PRIMAR CARE VA FACE UN POD PESTE SOMES VA MAI CASTIGA INCA 3 MANDATE DE PRIMAR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.