Ultima actualizare: azi, 21:59
Locale

Magazinul Dedeman Satu Mare a fost inaugurat. De mâine, la dispoziția sătmărenilor (FOTO)

dedeman satu mareMult așteptatul magazin Dedeman a fost inaugurat în această seară în prezența autorităților locale și județene, a conducerii centrale a companiei, precum și a altor invitați.

În deschidere, președintele Dedeman, Dragoș Pavăl, a arătat că, odată cu deschiderea acestui magazin, Satu Mare a intrat în echipa Dedeman și va purta tricoul cu numărul 43.

”Pentru acest an am stabilit ca strategie consolidarea prezenței noastre în partea de nord-vest a țării. Inaugurarea magazinului din Satu Mare reprezintă un prim pas în îndeplinirea acestui obiectiv”, a spus președintele Dedeman.

Prezenți la festivitatea de inaugurare, prefectul Radu Bud, directorul de cabinet al președintelui Consiliului Județean, Nagy Szabolcs, dar și primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, au apreciat investiția de 11 milioane de euro făcută de Dedeman la Satu Mare, care a creat 160 de locuri de muncă și care deschide noi oportunități pentru sătmăreni.

A urmat apoi un tur al magazinului care se întinde pe o suprafață de 12.700 mp,care include și o seră dedicată plantelor și produselor pentru grădină de circa 1.950 mp. În rafturi sunt expuse peste 45.000 de produse atât de la firme locale, cât și de la companii naționale de tradiție și branduri celebre internaționale. De asemenea, magazinul dispune și de o parcare proprie cu aproape 400 de locuri.

Dacă astăzi magazinul a fost inaugurat în stilul Dedeman, panglica inaugurală fiind tăiată cu un mini motoferestrău, începând de mâine, sătmărenii pot face cumpărături.

 

13 comentarii

 1. Marius Răspunde

  Ma bucur nespus de mult ca o sa avem magazinul dedeman alaturi de noi mult spor la vinzari.Vin si eu!!!Bravoo

 2. mirela Răspunde

  Kereskeni care-i meritul tau la Dedeman? :)Lasa tatiatul de panglici si apuca-te de treaba ca e HAOS in oras!

  • Unu' Răspunde

   Cam tot atât cât a avut ex-coșmarul de coi-ca, dorel de sătmar, la inaugurarea lucrărilor de modernizare a străzilor de pământ din nordul orașului! Cel puțin nu-și arogă merite …
   Pe de altă parte, nici unul nu are niciun merit! N-au făcut nimic altceva decât să-și facă treaba pentru care au fost mandatați și plătiți de către noi, contribuabilii, care vom beneficia de acest magazin!
   CUIE MOICA!!!

 3. Unu' Răspunde

  Bine ați venit! Vă așteptam … demult!

 4. DOI dupa 1 Răspunde

  Mirela zice bine, ca numai de panglicari avem parte. Satu Mare cel mai oribil oras din Ardeal, poate si din tara, rusine alesilor si noua ca-i toleram!

 5. valahu Răspunde

  Da GABOREL in ce calitate este acolo ca daca este in calitate de primar trebuia sa aiba esarfa cu tricoloru ROMANIEI .
  Dar cred ca tare-l arde cand este obligat sa-l poarte.

  • Norick Răspunde

   Cam asa-i arde,cum tie,cand trebuie sa scrii prenumele primarului… 😛 😀 🙂

 6. Maria Răspunde

  Dedeman concurent cu Practiker …sa speram ca o sa functionati ambele .Cand este concurenta este f.foarte bine ptr. cumparator .Succes !

  • Fara Cap Răspunde

   Poate.

   Vodafone si Orange amendati de Consiliul Concurentei, cei trei mari producatori de ciment Lafarge, Holdim si Carpatcement la fel.

   Mai puneti inca o data intrebarea daca este concurenta loiala intre PULIKTER si FRAIERMAN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.