Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Lucrările pe Careiului mai durează. În weekendul următor se va circula pe o bandă!

blocaj primaLucrările de asfaltare şi lărgire a drumului Careiului vor dura încă cel puţin trei săptămâni. Reprezentantul Tehnic Asist, Marius Ardelean, a afirmat astăzi, în şedinţa Comisiei de Circulaţie, că după ce Dedeman îşi finalizează lucrările la drum se va trece la extinderea drumului Careiului la trei benzi.

El a spus că pentru evitarea aglomeraţiei, s-a decis ca momentul cel mai sensibil, când se va putea circula pe o singură bandă, semaforizat, s-a luat decizia să se asfalteze, cel mai probabil weekendul viitor.

“După ce Dedeman îşi finalizează ce are de făcut în zona sensului giratoriu, vom trece la etapa următoare, care înseamnă spălătoria de lângă până la sensul giratoriu de la ieşirea din oraş. Acolo există o mică problemă, conform proiectului vor fi executate trei benzi. Noi vom  încerca să lucrăm pe weekend, asta înseamnă vineri, sâmbătă şi duminică, vor fi închise două benzi, se va circula numai pe una semaforizat. Luni dimineaţa va fi asfalt, circulaţia se va desfăşura pe celelalte două benzi asfaltate, iar noi vom lucra pe banda rămasă liberă”, a spus Marius Ardelean, reprezentantul Tehnic Asist.

El a spus că depinde însă şi de condiţiile meteorologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.